· · Коментари: 0
АСТРО

Најпознатији енглески астролог ОТКРИВА: Ова ЧЕТИРИ знака очекује велики НОВЧАНИ добитак у НОВЕМБРУ

За разлику од осталих, ова четири знака пливаће у парама овог месеца.

1635757737_DEUGA.png
Фото: Shutterstock

Марк Вилијам, један од најпознатијих енглеских астролога предвиђа изобиље и велики успех на пољу финансија за четири знака у новембру.

Велики новчани добитак очекује по један ватрени, водени, земљани и ваздушни знак.

Прочитајте још: Најљубоморнији знак хороскопа: Живе на ивици и НЕОДОЉИВИ су другом полу!

Ован

Све што сте до сада планирали и на чему сте вредно радили почиње да се оставрује. Време је да уберете плодове мукотрпног рада. Новембар ће за вас бити пун позитивних изненађења и новчаних прилива. Звезде су вам наклоњене овог месеца. Уживајте!

Рак

Ракови су стрпљиво чекали и радили током целе године и сада је време да уживају. У новембру ћете успети да наплатите послове које сте раније радили. Сви дугови ће бити исплаћени па коначно можете да одахнете. Пословне понуде ће стизати са свих страна, а ви не будите брзоплети. Добро размислите о свему, па тек онда одлучите у ком правцу ћете развијати каријеру. Уколико донесете праву одлуку, у новембру нећете знати шта ћете са новцем.

Прочитајте још: Недељни хороскоп до 7. новембра: Ован добија ПОНУДУ, Стрелац је под стресом

Девица

Нећете морати пуно да се трудите, а новац ће бити у вашим рукама. Новембар је одличан месец за играње игара на срећу. Бићете срећне руке, све што започнете зачас ће постићи велики упсех. Уколико сте размишљали о покретању сопственог бизниса, сада је прави тренутак.

Водолија

Уколико се бавите уметношћу или пословима који су везани за ИТ сектор током овог месеца имаћете пуно разлога за смех јер је пред вама период пун прилика за напредовање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.