Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Најљубоморнији знак хороскопа: Живе на ивици и НЕОДОЉИВИ су другом полу!

Шкорпија је знак који представља изузетно јаку енергију која је под владавином Марса, бога рата, и Плутона, господара живота и смрти.

1635682384_Sesir-ptofimedija.png
Фото: Профимедија
Oglas

Људи са наглашеном Шкорпијом у свом хороскопу често на лицу имају видљив белег или младеж. Красе их карактеристичне очи, из којих услед емотивне узбурканости може да блесне магичан поглед који некада делује и претећи. Не морају бити лепи, али ће увек, необјашњиво, бити магично привлачни.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Шкорпија је владар смрти и поновног рађања

Овај знак поседује огромну астролошку симболику која може ићи из крајности у крајност. Владар смрти и поновног рађања, загробног живота и свега што је окултно, гробља, присиле и магије, страсти и пожуде, секса и перверзије, масовних гробница, опсесије и фанатизма... Шкорпија је симбол крајности, господар живота и смрти.

Они су атомска енергија, змије, симбол зла.

У природи то је атомска енергија. И река, која умире својим уливањем у другу и трансформацијом постаје још јача и већа. Ово су змије, отровни инсекти и све животиње које живе испод површине тла. У окултној симболици то су духови, вештице, црномагијаши, хипнотизери и секташи. Представља и сва гробља, депоније смећа и стратишта. Огромну симболику овог знака је тешко набројати, а да се не пропусте важни детаљи који у свакодневном ритму наших живота играју важну улогу.

Карађорђе, Његош...
Моћ и несагледиве дубине у које Шкорпија може да урони, најбоље је илустровати примерима познатих личности које су оставиле неизбрисив траг у историји. На нашим просторима довољно је навести Карађорђа Петровића или Петра Петровића Његоша.Осим тога, чувене су Шкорпије којима је тема интересовања била симболика из владарстава овог знака. На пример, Емир Кустурица који се прославио филмовима о Ромима (Шкорпија), или Агата Кристи, чувена “краљица злочина”, која је своје крајње интригантне аспекте из личног хороскопа преточила у писану реч која ју је прославила.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

На људском телу влада дубоким венама, артеријама, гениталним органима, бешиком и дебелим цревом. У мунданој астрологији овај знак представља муслимане и Роме.

Страствени и љубоморни

На личном нивоу, страственост, љубомора и посесивност основна су одлика овог фиксног знака који не трпи никакве компромисе и промене. Може бити веома изазован за своје припаднике уколико не пронађу вентил кроз који ће се празнити енергија која им је рођењем дата.

Живе на ивици, доводе себе у опасност веома често

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Ови људи, свакако, бар једном морају себе довести у животну опасност. Несвесна фанатичност их тера у разне ситуације којима могу да угрозе не само своју егзистенцију и људе око себе, већ и сопствени живот, како физички тако и психички. Способни су да смрти погледају у очи, штавиште, да јој свесно иду у сусрет.

Идеална занимања за Шкорпију

Ово је одличан знак за хирурга, али исто тако може дати гробара, проститутку или убицу. О томе како ће се ова енергија одразити у личном хороскопу, говори распоред поља и осталих планета. Ипак, и “најблажи” представници овог знака, кад-тад ће показати макар трагове опсесивне љубоморе, опасне љутње и бескомпромисне воље.

Прочитајте још: Први хороскоп за 2022. годину: Свет ће бити непрепознатљив, Шкорпија ће устати, а један знак променити живот

Јака Шкорпија у нечијем хороскопу може дати и врсног патолога, гинеколога, хирурга чврсте руке, храброг ратника или челичног војсковођу који моћ демонстрира суровом силом.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas