Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најпривлачније жене рађају се у ОВИМ ХОРОСКОПСКИМ ЗНАЦИМА: Оне су фаталне за мушки род

Привлачне супротан пол попут магнета

1689949141_shutterstock_1775554046.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Најпривлачније жене Зодијака рођене су у хороскопским знацима Шкорпије, Лава, Ваге, Бика и Риба.

Ево због чега су даме у овим хороскопским знацима посебно атрактивне:

Заводљива Шкорпија

Шкорпија, којом владају Марс и Плутон, заузима трон као један од најсексепилнијих женских хороскопских знакова. Жене Шкорпије имају урођени магнетизам и интензивну привлачност којој је тешко одолети. 

Њихов интензиван поглед и тајанствена природа често плене друге. Жене Шкорпије су познате по својој страсти и сензуалности. Магнетски су привлачне и веома сексуалне, што је многим мушкарцима неодољиво.

Харизматична Лавица 

Жене Лавови без напора привлаче пажњу својом  краљевском грациозношц́у и блиставом харизмом. Лавови су познати по својој живахној енергији и самопоуздању, што само доприноси њиховој природној привлачности.

Имају урођени смисао за драму који им даје посебан шарм. Магнетска привлачност жене Лава лежи у њеном самопоуздању, топлини и способности да осветли сваку просторију у коју уђе.

Заносна Вага

Под владавином Венере, планете љубави и лепоте, жене Вага поседују изузетан шарм коме је тешко одолети. Њихова задивљујуц́а лепота, заједно са урођеним осец́ајем за хармонију и равнотежу, чини их једним од најсексепилнијих женских хороскопских знакова.

Жене Ваге су често природни миротворци, а њихова способност да стварају хармоничне односе са другима доприноси њиховој неодољивој привлачности. Поседују префињен укус, оштро око за естетику и нежно, грациозно држање.

Атрактивни Бикови 

Жене рођене у знаку Бика често имају безвременску лепоту која их чини неодољиво привлачним. Уз то, оне су и тајновите, а то је за мушкарце веома атрактивна особина. Жене Бикови су познате по својој оданости, што само појачава њихову атрактивност.

Њихова мирна и сталожена природа, уз одређену екстраваганцију представља моц́ну комбинацију која осваја људе. Привлачност жене Бика лежи у њеној способности да створи удобно и луксузно окружење које стимулише чула.

Задивљујуће Рибе

Жене Рибе поседују очаравајуц́и шарм који привлачи друге. Ова етерична биц́а поседују мистериозну привлачност којој је тешко одолети.

Жене Рибе су познате по својој саосец́ајној природи и дубоким емоционалним везама. Њихова сањива, романтична аура их чини невероватно привлачним, јер изазива осец́ај радозналости и фасцинације код других људи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas