Oglas
· · Komentari: 0

Najprivlačnije žene rađaju se u OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA: One su fatalne za muški rod

Privlačne suprotan pol poput magneta

1689949141_shutterstock_1775554046.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Najprivlačnije žene Zodijaka rođene su u horoskopskim znacima Škorpije, Lava, Vage, Bika i Riba.

Evo zbog čega su dame u ovim horoskopskim znacima posebno atraktivne:

Zavodljiva Škorpija

Škorpija, kojom vladaju Mars i Pluton, zauzima tron kao jedan od najseksepilnijih ženskih horoskopskih znakova. Žene Škorpije imaju urođeni magnetizam i intenzivnu privlačnost kojoj je teško odoleti. 

NJihov intenzivan pogled i tajanstvena priroda često plene druge. Žene Škorpije su poznate po svojoj strasti i senzualnosti. Magnetski su privlačne i veoma seksualne, što je mnogim muškarcima neodoljivo.

Harizmatična Lavica 

Žene Lavovi bez napora privlače pažnju svojom  kraljevskom gracioznošću i blistavom harizmom. Lavovi su poznati po svojoj živahnoj energiji i samopouzdanju, što samo doprinosi njihovoj prirodnoj privlačnosti.

Imaju urođeni smisao za dramu koji im daje poseban šarm. Magnetska privlačnost žene Lava leži u njenom samopouzdanju, toplini i sposobnosti da osvetli svaku prostoriju u koju uđe.

Zanosna Vaga

Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i lepote, žene Vaga poseduju izuzetan šarm kome je teško odoleti. NJihova zadivljujuća lepota, zajedno sa urođenim osećajem za harmoniju i ravnotežu, čini ih jednim od najseksepilnijih ženskih horoskopskih znakova.

Žene Vage su često prirodni mirotvorci, a njihova sposobnost da stvaraju harmonične odnose sa drugima doprinosi njihovoj neodoljivoj privlačnosti. Poseduju prefinjen ukus, oštro oko za estetiku i nežno, graciozno držanje.

Atraktivni Bikovi 

Žene rođene u znaku Bika često imaju bezvremensku lepotu koja ih čini neodoljivo privlačnim. Uz to, one su i tajnovite, a to je za muškarce veoma atraktivna osobina. Žene Bikovi su poznate po svojoj odanosti, što samo pojačava njihovu atraktivnost.

NJihova mirna i staložena priroda, uz određenu ekstravaganciju predstavlja moćnu kombinaciju koja osvaja ljude. Privlačnost žene Bika leži u njenoj sposobnosti da stvori udobno i luksuzno okruženje koje stimuliše čula.

Zadivljujuće Ribe

Žene Ribe poseduju očaravajući šarm koji privlači druge. Ova eterična bića poseduju misterioznu privlačnost kojoj je teško odoleti.

Žene Ribe su poznate po svojoj saosećajnoj prirodi i dubokim emocionalnim vezama. NJihova sanjiva, romantična aura ih čini neverovatno privlačnim, jer izaziva osećaj radoznalosti i fascinacije kod drugih ljudi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas