· · Коментари: 0

Најслабије тачке хороскопских знакова: Где су најрањивији?

Сваки знак, има своје слабости

1655113041_ranjivost.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован

Слобода на Овновски начин - не могу без сигурног ослонца а то је партнер и породица. Када то имају онда показују сву своју јачину предводника. Тада су “слободни” , јаки и ништа их не може зауставити!

Прочитајте још: Ове хороскопске знакове је најлакше заволети: Љупки су и привржени

Бик

Материјална и емотивна сигурност и лична некретнина! Јаки и смирени Бикови су једино када имају сигуран прилив новца, свој породични дом и љубав партнера.


Близанци

Заувек најлепши осмех астрологије. Тај осмех и ведрину духа имају само ако су окружени пријатељима, ако имају разлога за смех. Каријера је од изузетног значаја! Када то немају они копне.


Рак

Узмите им породицу, децу и ви сте дословно “сахранили” Рака. Једино са својом породицом, децом и миром и хармонијом Ракови су најјачи!


Лав

Најболнија тачка Лава је он! Никада му не ударајте на сујету, немојте омаложавати његов рад. Када то нема или му неко узме самопуздање тада се претвара у оног рањеног Лава и постаје бесан и агресиван.

Девица

Највећа радилица хороскопа. Вредан, марљив , веома интелигентан и прецизан и уредан. Воли живот али по својој утабаној стази. Ако му ту дневно животну рутину - стазу пореметите он губи животни компас. 


Вага

Ако нема мир, хармонију Вага постаје бесциљно биће. Његова дипломатија и осећај за лепо и склад у сваком сегменту живота је нешто што издваја овај знак од свих других.


Шкорпија

Најједноставније речено СТРАСТ!  Без ње Шкорпија није жива!


Стрелац

Слобода заувек! Ако то нема Стрелац полако али сигурно гуши себе…. нестаје!


Јарац

Каријера и финасијска сигурност тј самосталност! Воли, поклања, ту је за своје праве пријатеље, дом и породицу. Али ако нема своје покретачко гориво тј каријеру он не види разлог његовог постојања у овом универзуму.


Водолија

Никада му не узимајте науку тј истаживање. Његов мозак је гладан учења! Пријатељство такође игра велику битну ставку и његовом животу.

Прочитајте још: Идеална храна према хороскопском знаку: Ево које намирнице треба да избегавате, а које да појачате


Рибе

Море емоција, маштања, сањарења. Ако Рибама узмете машту и снове оне не може да живи. Тај спектар животних боја кроз маштање је основа њиховог живота.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.