Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Idealna hrana prema horoskopskom znaku: Evo koje namirnice treba da izbegavate, a koje da pojačate

Prema astrolozima, vaš horoskop može da se odrazi i na ishranu, pa tako za svaki znak postoje namirnice koje treba da pojačaju u svojoj ishrani ili da izbace

1654960885_icons8-team-NtwdMDylfTw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Ovan

Hrana koja Ovnovima najviše prija je zelena salata, orasi, krompir, spanać, crni luk, krastavac, sočivo, jabuke, rotkvice, limeta, pasulj i kupus. Sva hrana za mozak, posebno riba i bademi su obavezni.

Bik

Pošto je natrijum sulfat vaša telesna sol, uzmite cveklu, karfiol, luk, krastavac, blitvu, bundevu. Opet, pošto je bakar vaš mineral, jedite (često, ali u malim količinama) džigericu, govedinu, jagnjetinu, žumance, grašak, suve šljive, bademe. Zašećerena hrana je za vas, proždrljivice zodijaka, veliko ne-ne. Večeru treba uzeti rano. Pokušajte da prošetate posle večere.

Blizanci

Spanać (zaista dobar za vas), paradajz, pomorandže, boranija, celer, kajsije, šljive, šargarepa, karfiol, kokos, velike porcije mesa, junetina, jastog, jaja, luk, pšenica su obavezni. Bez cigareta, bez alkohola i samo muzika su vaš put do zdravlja.

Pročitajte još: Odaberite NAJBOLJU FRIZURU prema horoskopskom znaku za ovo leto

Rak

Obično se preporučuje riblja dijeta. Izbegavajte sve skrobne stvari. Peciva i torte su zabranjeni, iako većina vas voli slatko. Svi astrolozi se slažu da je voće i povrće sa visokim sadržajem vode najbolja hrana za Rakove. Među njima se mogu navesti dinje, krastavci, bundeve. Kupus, repu, zelenu salatu i pečurke treba uzimati prilično redovno. Pijte puno vode, pa čak ni malo slatkog pre spavanja neće vam štetiti.

Lav

Pošto je magnezijum fosfat vaša ćelijska so, vaša hrana su sirovo žumance, špargle, raž, smokve, limun, kokos, breskve, semenke suncokreta, jabuke. Med i meso su obavezni za vas. Povrće koje ima visok sadržaj gvožđa treba redovno uzimati. Izbegavajte tenzije, to je najbolja hrana za vas.

Devica

Pošto je kalijum-sulfat vaša ćelijska so uključena u vašu ishranu, limun, badem, cikorija, integralna pšenica, sir, crne masline, ovas, nemasna govedina i jagnjetina. Koristite biljna ulja za salate i kuvanje. Redovnost obroka i odsustvo prekida tokom jela su obavezni za Devicu. Redovna ishrana koja sadrži pirinač i povrć je neophodna za vas.

Pročitajte još: Horoskopski znak otkriva gde volite da živite: BLIZANCI vole manje stanove, DEVICE žele da su blizu pijace

Vaga

Špargle, bademi, smeđi pirinač, grašak, ovsena kaša, cvekla, suvo grožđe, pšenica, jabuke, jagode, spanać i kukuruz. Izbegavajte šećer i skrob. Upotrebu mleka i voća zagovaraju mnogi astrolozi kada je ishrana Vaga u pitanju. Takođe, mesna dijeta nije dobra za vas, ali možete je uzimati dva puta nedeljno i izbegavati začinjenu hranu.

Škorpija

Uključite u ishranu smokve, luk, špargle, senf, zelenilo, karfiol, kokos, rotkvice, trešnje, nemasno meso i jastoge. Čirevi, eliminativni poremećaji, infekcije desni su zdravstvene zone Škorpije koje zahtevaju negu. Po svaku cenu izbegavajte alkohol, drogu i pušenje.

Strelac

Kako je vaša ćelijska so silicijum dioksid, treba da jedete suve šljive, jabuke, ovas, sirova jaja, jagode, kožicu voća i povrća, urme, trešnje, paradajz, boraniji, kukuruz. Zapamtite, začinjena hrana je za vas. kao i pušenje. Vi Strelci uživate u pirinču, ali treba da ga jedete umereno.

Pročitajte još: Pun Mesec u Strelcu dolazi 14. juna: Prognoza za svaki horoskopski znak

Jarac

Pošto je vaša ćelijska so kalcijum fosfat, hranu koja sadrži ovu so treba redovno uzimati. To su smokve, zelenilo, kravlje mleko, pomorandže, limun, koštano brašno, žumance, kupus, pšenica, bademi, nemasno meso, sveži sir, smeđi pirinač, celer, riba, integralna pšenica, maslačak. Slobodno uključite i meso, ali izbegavajte sve vrste hleba.

Vodolija

Pošto je vaša ćelijska so natrijum hlorid, trebalo bi prirodno da uključite ovu stavku u svoju ishranu u većoj proporciji. Namirnice su jastozi, zelena salata, riba, mirođija, orasi, okeanske ribe, kruške, limuni, pomorandže, jabuke, ostrige, rotkvice, kukuruz, breskve, grejpfrut. Plivanje i sve vrste sporta će vam dobro doći.

Ribe

Uzmite cveklu, jetru, bubrege, žumance, zelenu salatu, luk, žitarice od celog zrna, suve šljive, limun, pomorandže, jabuke, grožđe, spanać, jagnjetinu, breskve. Zapamtite da su u vašem slučaju verovatni poremećaji srca ili jetre. Pecivo možete uzimati umereno. Mlečni šejkovi svih vrsta i ukusa dodatno će poboljšati vaš kapacitet pojedinca, a tunjevina i kozje meso će vam takođe dobro doći.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas