Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАН У ДЕЦЕМБРУ: Важан датум када ће сваки хороскопски знак осетити ПОБОЉШАЊЕ НА СВИМ ПОЉИМА

Због посебних положаја Месеца, Венере и Меркура овај дан биће најсрећнији свим знаковима

1669806605_shutterstock_768475921.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Најсрећнији дан у предстојећем месецу јесте субота 3. децембар, тврде астролози. Месечево путовање кроз Овна биће у хармоничним аспектима с Венером и Меркуром у Стрелцу. Та "симпатична" синергија створиће прилику за истраживање и препуштање чаролији нових искустава. Ништа није немогуће, па пожелите жељу и почните да остварујете снове.

Ован

Овог дана ћете бити магнет за обиље у креативном, романтичном или професионалном смислу. Ваше јако самопоуздање и урођени ентузијазам биће ваша највећа супермоћ и довешће вас до жељеног успеха.

Бик

Осећаћете се добро и бићете задовољни сами собом. Пожелећете мало времена насамо, а тренуци мира и интроспекције помоћи ће вам да се поново повежете са својим тежњама и сновима за будућност и испланирате наредни корак.

Прочитајте још: Каквом ЕНЕРГИЈОМ зрачи ЖУТА боја? Једном хороскопском знаку доноси посебну срећу

Близанци

Прилике ће се вам се отварати на неуобичајене начине. Уз подршку пријатеља, колега и партнера самоуверено ћете кренути према испуњењу својих жеља. Ако сте довољно храбри, то ће бити идеалан дан да се препустите ономе што вас задовољава и испуњава вашу знатижељу.

Рак

Успешно ћете уклопити нове ритуале у своју дневну рутину. Ваша срећа долази вам на прво место, а осећаћете се испуњено због спознаје да је успех који ћете остварити резултат вашег труда и преданости. Прославите своје победе и будите поносни на себе.

Лав

Учините нешто што никада нисте и побрините се да вам 3. децембар буде дан за памћење. На небу ће бити доста ватре, што значи да ћете бити у свом елементу. Авантуре су неизбежне, а то је управо оно за чиме ћете чезнути. Нећете се бојати промена и изазова на професионалном и личном плану.

Девица

Жудите за интимношћу и искрено се надате повезивању с неким на дубљем нивоу, било да је то неко кога већ познајете или неко потпуно нов. Самоуверени сте и не желите да се претварате да сте нешто што нисте, а исто ћете тражити и од других.

Вага

Инспирисани сте и комуникативни. Спонтани разговори и импровизирани састанци могу довести до узбудљивих прилика. Многи ће планирати путовање, а рад на себи и свом образовању донеће велику награду.

Шкорпија

Поново ћете се осетити надахнуто и спремно за нове пословне победе. Многи ће спонтано почети истраживати друге начине зараде и поново се повезати са својом креативном енергијом. Будите одважни и уновчите своје таленте.

Прочитајте још: Шта нам доноси ПОСЛЕДЊИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР у овој години? Стижу промене у последњем тренутку

Стрелац

Ваша позитивна енергија ће бити заразна, па ће сви желети да буду у вашој близини. Самопоуздање вам је на врхунцу, као и жеља за пажњом и дељењем љубави. Више је него вероватно да ћете се повезати с неким и доживети оно што тражите.

Јарац

Иако ће се многи питати зашто сте одлучили да овако срећан дан проведете сами код куће, вама ће бити потпуно јасно да је то једини исправан потез. Уживаћете у доброј књизи или серији, наручити доставу и опустити се без обавеза. То ће вам напунити батерије и припремити вас за нове победе.

Водолија

Ако вам недостају пријатељи, немојте се устручавати да закажете дугоочекивано дружење или излазак. Такође, ако сте у последње време изгубили осећај наде или се не осећате инспирисано, враћају вам се енергија и мотивација.

Рибе

Када сте последњи пут урадили нешто лепо за себе? Приуштите себи 3. децембра дан опуштања јер сте то заслужили. Идите на масажу или на козметички третман, купите нови одевни предмет или се почастите одласком у омиљени ресторан. Морате повремено мало да се размазите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas