Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најсрећнији дани у октобру према астролозима: Дани за напредак и добро комуникацију

Астролози су открили који дани у октобру за нас могу бити најуспешнији и зашто!

1696237590_shutterstock_2044434596-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Покушајте да запамтите ове датуме или их запишите како бисте знали када би требало да будете најактивнији.

2. октобар – Опозиција Меркура и Нептуна

Нептун је планета која помаже у превазилажењу потешкоћа, посебно у тако јаком аспекту Меркура. Ово ће бити најбољи дан у месецу за каријеру, посао, пословне преговоре. Ако имате недовршене послове, 2. октобра се ситуација мења.

5. октобар – Меркур прелази у знак Ваге

Меркур у Ваги је увек добро време за опуштање, посебно првог дана овог положаја. Покушајте да се одвојите од посла током дана да се опустите.
Комуникација и романса ће бити у првом плану.

10. октобар – датум огледала

10.10. је веома јак и повољан дан. У овом тренутку биће корисно комуницирати са вољенима, започети нове пројекте на послу. Такође је корисно показати интересовање за нове хобије.
Ово је веома добар дан када ће нас сам Универзум упутити на прави пут ако смо збуњени.

11. октобар – Плутонов излазак из ретроградности

Излазак ове планете из ретро фазе је веома пријатан догађај. Не морате да се плашите да будете сами на овај дан. Већина занимљивих и важних идеја доћи ће нам на данашњи дан.
Не сумњајте у себе и своје вољене. Будите отворени за конструктивну критику на овај дан снаге, биће веома корисно.

12. октобар – Марс прелази у знак Шкорпије

Марс у сазвежђу Шкорпије нас понекад тера да радимо чудне и не баш добре ствари, али овакав положај планете значајно повећава енергију људи. На овај дан не можете седети беспослени, иначе ће снажно ослобађање енергије ићи ка нечему лошем. Биће много лакше постићи успех у било којој области.

Желимо вам срећу и повољан ветар у месецу октобру. Нека последице позитивних догађаја трају што дуже.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas