Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАТУМИ у марту 2023. године: Астролози кажу да су идеални за нове прилике

Март је месец рађања и нових шанси

1677238101_Foto-Shutetrstock-datumi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Март је први месец пролећа, месец када планирамо, буди се енергија, спремни смо да усвојимо и прихватимо сјајне прилике. Зато је важно да искористимо све шансе које нам се пружају, а астролози истичу да ће следећих 6 датума бити најповољнији и најсрећнији:

3. март је дан огледала - Низ 3-3 у овој години биће велики дан за развој уопште. Овај дан можете посветити стицању нових знања, опуштању и проналажењу креативних активности. Овај повољан дан је изузетно важан јер можете превазићи изазове и бити мотивисани да поправите ствари. Можете направити планове и усмерити себе на неки бољи пут у животу.

7. март - дан промене положаја Сатурна - Од марта 2020. Сатурн је у знаку Водолије. 7. марта ове године планета ће се преселити у Рибе. Ово ће бити изузетно важан догађај према астролозима. Генерално, таква транзиција ће нам донети многе важне промене у свим областима живота. Прва пријатна звона чућемо већ 7. марта када можете предузети иницијативу.

16. март - Венера улази у Бика - Планета ће остати у овом знаку до 10. априла. Ово ће бити веома добра и важна транзиција, пошто је Венера потпуно без снаге у Овну. 16. март биће веома светао и изузетно пријатан дан. На овај дан је веома важно обавити кућне послове, чишћење, довођење ствари у ред. Покушајте да се на овај дан посветите жељи да промените свој живот набоље, трансформишући лоше навике у позитивне. Ово је савршен дан и да урадите нешто за себе, промените имиџ.

19. март - Меркур улази у Овна - Мркур се не осећа савршено у знаку Овна, али му је свакако бољи него у Рибама. Прелазак у Овна ће нам дати нову инспирацију и самопоуздање, вратити пажњу и појачати жудњу за знањем. У овом знаку планета ће остати само до 2. априла. Овај дан свакако може и треба да буде посвећен финансијским и правним пословима, као и послу и пословању.

20. март - пролећна равнодневица - Ово је веома повољан и, можда, најсветлији дан марта. Астролози примећују да се млад Месец овог пута скоро потпуно поклапа са равнодневницом, са мање од једног дана закашњења. Ово ће благотворно утицати на наше расположење. 20. март се може сматрати даном добре енергије, на који можете радити апсолутно било који посао по свом избору. Ово је добар дан и за одмор и за рад. Слушајте своју интуицију на овој равнодневици.

23. март - Плутонова промена епохе - Најудаљенија планета Плутон извршиће прелазак у знак Водолије. Овим даном завршава се петнаестогодишњи период боравка у Јарцу. Ова транзиција може 23. март учинити мистериозним, необичним и испуњеним важним догађајима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas