Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАТУМИ У НОВЕМБРУ: Доносе велике промене и успех - забележите их у свој календар

Погледајте који датуми доносе срећу у новембру

1698841078_Foto-Shutterstock-novembar-datumi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Астролози су открили који дани у месецу новембру за нас могу бити најуспешнији и зашто! Покушајте да запамтите ове датуме или их запишите како бисте знали када би требало да будете најактивнији.

3. новембар – опозиција Сунца са Јупитером и Венере са Нептуном

Суочавање - па чак и двоструко суочавање је веома добро. Сунце у Шкорпији се креће директно насупрот Јупитера у Бику, стварајући високофреквентни мост. Ово ће дати веома велики допринос формирању наше среће овог дана. Јупитер је планета експанзије, тако да је добро време да се фокусирате на оно што желите да проширите у свом животу. Ово ће бити дан увида, интелектуалног напретка. Наше памћење, пажња и интелигенција биће изоштрени ујутру. Венера и Нептун ће створити многе пријатне случајности, које ће савршено употпунити дует Сунца и Јупитера.

4. новембар – Сатурн се креће директно

Сатурн у директној фази биће веома повољан и може донети таласе награда у наше животе! Ако вас је неко издао у прошлости, може тражити опроштај на данашњи дан. Мале невоље из прошлости претвориће се у вашу предност овог дана или ће вам дати потребан ниво мудрости за будућност. У таквим данима људи често схвате нешто изузетно важно.

8. новембар – Венера прелази у знак Ваге

Венера улази у свој владајући знак Ваге и сада коначно јача. У Ваги нас Венера подстиче да размишљамо и ценимо лепоту свега око нас. Можда се осећамо инспирисаним да унесемо више лепоте у своје животе. Имаћемо велики успех у љубави и развоју веза. Више комуницирајте и будите мање тужни овог дана. Венера ће нам такође дати много снаге и енергије за рад, посао, спорт и нове почетке.

10. новембар – Меркур прелази у знак Стрелца

Меркур ће следити вођство Венере 10. новембра, прелазећи у свој повољан знак Стрелца. Планета финансија отвориће врата у свет богатства и успеха у пословању, путовањима и пословној комуникацији. 10. моћи ћете да правите скупе куповине. Ово је такође добро време за промену пејзажа.

11. новембар – датум огледала

11. дана 11. месеца активира се анђеоски број 1111. То је магични број који може указивати на манифестацију и да оно што тражите долази. Можете искористити енергију овог дана да манифестујете и радите на захвалности или да поштујете оно што овај бројни образац чини посебним за вас! 11. новембра нумеролози саветују да се бавите пријатнијим стварима и да не будете пасивни.

13. новембар – Сунце у опозицији са Ураном

Сунце и Уран ће се удружити у опозицији, што значи да ће се међусобно допуњавати. Многи од нас очекују веома добро расположење, унутрашње трансформације и креативне помаке. Ако желите да се осамосталите и закорачите ка слободи, онда једноставно нема бољег дана.

24. новембар – Марс прелази у знак Стрелца

24. новембар је дан храбрости и смелости. Марс ће нам дати много снаге за крај године а посебно за овај дан. 24. можете, и чак треба да радите посао, завршите оно што сте започели, али и да покажете иницијативу у свим областима живота.

Астролози верују да ће у новембру многи од нас моћи да сазнају свој духовни задатак и почну да га примењују. Не будите лењи и запамтите да само ви можете учинити свој живот бољим, преноси атма.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas