Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕЋИ ХЕДОНИСТА ЗОДИЈАКА: Они умеју да уживају у животу

Они обожавају да себи направе угођај

1681208810_horoskop-i-hedonizam.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Бик је земљани знак и њиме влада планета љубави и новца Венера. То онима који су рођени под овим знаком даје огромну везу са сензуалношц́у и земаљским задовољствима.

Као такви, могу да уживају у луксузу - пијуцкају фенси коктеле, носе прелепу одец́у, познају најбољег кувара у граду. Мало људи може да ужива у луксузу као Бик! Међутим, са тако скупим укусом, може им бити лако да потроше прекомеран новац или претерају у алкохолу.

То што је земљани хороскопски знак такође помаже Бику да остане приземан; међутим, постоји ризик да буду превише тврдоглави. У најгорем случају, Бикови могу бити непомични и заглављени као стена, јер уколико доносу неку одлуку ништа неће моћи да их убеди у супротно до њихове жеље.

Бик ће вас дочекати раширених руку, нахранити, напојити и врло радо ће вам правити друштво. Код њега у кући увек има колача, домаћег вина и разних ђаконија. Мушкарац рођен у овом знаку је права добричина, обично мирне нарави. Веома воли атмосферу дома и ужива у њему. Прави породичан тип. Уме да буде тврдоглав, а често и лењ, али он увек обезбеди своју породицу материјално.

Бикови и љубав

Кад се заљуби, открива га широк осмех који не скида с лица данима. У стању је дуго да се удвара, док не освоји жену која му се допада, а када је освоји, буде још срећнији јер он живи за љубав. Тачно зна шта хоће и шта га чини срећним.

Заљубљује се и преко стомака, јер му је храна највећа љубав. Одан, пожртвован, искрен и јако љубоморан. Бик уме да буде јако толерантан и спор, али ако се наљути,запамтићете тај вулкан! Обично су црне косе, очију и пути, увек лепих крупнијих зуба и широког осмеха. Често имају проблем с килажом, што није чудно за оваквог сладокусца.
Жена у знаку Бика

Жена у овом знаку је увек женствена, некако увек са заносним облинама. Чак и кад је мршава, она има тело као пешчани сат. Најлепше жене света су рођене у овом знаку, јер енергија Бика у женском облику је права женска енергија.

Она није кокета, она је заводница. Нема мушкарца на планети који може одолети њеним чарима.

Чак и када има проблма са килажом, жена Бик плени и осваја. Добра домаћица, куварица, мајка. Најтеже јој пада да буде верна. Увек лепе очи, осмех који плени, рупица на бради или образима. Овај земљани знак је најбољи у кулинарству, економији и цвећарству. Ако познајете неког Бика, учите од њега како да уживате свим чулима, а ако сте припадник овог знака, све већ знате и сами.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas