Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕРНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: Једини који вас никад неће преварити

Од свих 12 знакова зодијака Ракови највише теже сигурној и правој вези, пуној љубави у којој нема места за прељубу.

1700639161_shutterstock_2267677931.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Рак никада није у потпуности срећан док не оствари дубоку емотивну везу, а када се заљуби увек размишља дугорочно. У потрази је за особом с којом ће изградити стабилан дом и основати породицу. Рак много даје али исто тако много и тражи. Жељан је пажње, воли да му се доказује љубав, али увек “враћа” истом мером.

Оно што такође карактерише Ракове јесте што се они труде да реше сваки проблем који наиђе у вези, јер не желе да било шта стане на пут њиховој љубави. Због тога, прељуба код Ракова није опција за решавање проблема.

Ракови се најчешће прибојавају за своје вољене, нарочито за своју децу, а за себе и не толико. Када су у питању њихови вољени партнери, неустрашиво ће стати у њихову одбрану по сваку цену. Поред тога, углавном су религиозни, духовне вредности више цене од материјалних, а љубав им је убедљиво најважнија!

Рак се истиче као највећи поборник верности, али још неколико знакова није склоно прељуби. То је Бик, који тежи стабилности и веома је поуздан, Вага, због своје урођене борбе за правду и жеље за хармоничном везом, Девица јер је осетљива и традиционална када је љубав у питању и Јарац јер је стрпљив па ради на вези колико год је потребно.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas