Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: БИКОВИ превише дају сбе, један знак уочава своје грешке

Сазнајте шта вас очекује у нареној недељи

1671123815_horoskop.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован - очекује вас лепа недеља која ће бити обојена љубављу. Партнер жели да што више времена проводи са вама и јасно ће вам то показати. Ви само треба да се опустите. Стање у породици је пристојно а колеге на послу шизе али вас то не узбуђује јер сте схватили да су дом и породица најважнији.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

Бик- запитајте се зашто толико дајете себе? Сутра да вас нема живот би се наставио без вас. Пар људи би застало… е тим људима поклоните себе и своје време у наредној недељи.

Близанци- ако сте покушали да исправите неке ствари а нисте успели пустите их. Све има свој ток дешавња. Ви се окрените себи и свом миру а када је посао у питању ствари тј обавезе завршавајте на време а оно што не можете препустите другима. 

Рак- у дому је лепа енергија што је вама најбитније. Партнер разуме ваше потребе и планове . Он је ваш ветар у леђа! На послу сте заузели став и колеге вас сада посматрају. Никако не одустајте ни милиметар од свог пута јер сте на правом путу.

Лав- можете очекивати да на улици сретнете особу чије ће вас познснство доста пореметити. Мештаћете о тој особи па ако сте у вези или браку будите спремни да ће партнер осетити да је ваша енергија далеко… то може да доведе до озбиљне свађе .

Девица- ред рад и обавезе сада је време да пресечете вашу мантру и да се баш у овој недељи потрудите да не завршите ствари на време. Једино тако ћете видети да се ништа неће десити а ви ћете моћи да се посветите особама које су вас заиста жељне.

Вага- ова недеља вам поручије да позовете пријатеље и да уживате у њиховом друштву. Ближи се крај године опустите се и уживајте! У љубави ако сте слободни очекујте позив особе са којим сте давно били у вези. Сада је та особа потпуно другачија и жели да вас очара и успеће у томе.

Шкорпија- ваша енергија је врцава и заводљива. Флертујете на сваком месту па и на послу. Очекујте да ће бити одговора на ваш флерт. Та особа није сама а ви повуците ручну ако то уопште можете или желите!

Стрелац- поприлично напет однос са партнером. Он вас не осећа и не чује. Ви се све више повлачите у себе. У току недеље очекујте кулминацију односа. Можда је ок да попричате али само ако за то ви имате снаге. На послу се дешавају промене које вам такође уносе немир.

Јарац- ако сте планирали службени пут добро проверите резервацију. На послу је стање редовно, ви све обавезе завршавате. Нисте уморни и маштате о лепом зимском викенду ван града. Очекује вас занимљив позив… размислите и немојте одмах рећи не!

Водолија- поприлична је збрка на послу. Немојте трошити енергију на то јер ће све доћи на своје наредне недеље. Окрените се себи и својим драгим људима. Сада је одлично време да планирате зимски одмор.

Прочитајте још: ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО И УРАДИТЕ ОВО: Вечерас је КИША МЕТЕОРА, искористите овај 14.децембар за испуњење жеља и срећу!

Рибе- повлачите се у себе јер сте превише оптетећени стварима на које не можете да утичете. Наредне недеље ситуација достиже врхунац. Пошто то знате немојте узалуд трошити речи. Ипак мало мира сачувајте за себе и партнера. На крају дана то је најбитније!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas