Oglas
· · Komentari: 0

POGLEDAJTE U NEBO I URADITE OVO: Večeras je KIŠA METEORA, iskoristite ovaj 14.decembar za ispunjenje želja i sreću!

Ne zaboravite da zamislite želju, kiša zvezda padalica može doneti lepu energiju

1671024906_profimedia-0228840003-kisa-meteora.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kiša meteora Geminida (Blizanaca), očekuje nas večeras 14.decembra, a doneće energiju kreativnosti i sreće. Danas će u zemljinu atmosferu ući oko 100-120 meteora na sat, što je prilično veliki broj. Međutim, obzirom da je brzina protoka relativno mala, osvetljenost meteora je mala, što će negativno uticati na posmatranja. To nas ne sprečava da pogledamo u nebo, potražimo zvezdu padalicu i zamislimo želju. 
Kako povoljno možemo iskoristiti ovaj zvezdani događaj:

Očistite kuću- Uklonite nepotrebne stvari, oslobodite svoj prostor od nereda, a možete i promeniti raspored nameštaja. Obrišite prašinu, i stvorite prostor da ga ispune mir, sreća i harmonija. Možete kupiti nešto novo od kućnih dodataka.

Pročitajte još: Horoskop za sredu, 14. decembar: Škorpije smanjite tenziju, Device strpljivo čekajte uspeh

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Venera u Jarcu od 10.12. do 2.1.2023: Donosi fatalne privlačnosti na najneočekivanijim mestima

Povežite se sa voljenima- Uz dobru komunikaciju, razumevanje i prisutnost, pomozite nekome kome je pomoć potrebna. Ostanite blizu svojih članova porodice ako ste u mogućnosti, ovo će blagotvorno uticati na raspoloženje i sreću.

Rad na sebi- Generalno, dan je idealan za čitanje knjiga, učenje, samorazvoj, kreativnost. Možete razviti nove koncepte, upisati kurs, stvoriti nešto lepo, slikati i pisati poeziju i tekstove.

Takođe, dan je dobar za putovanja- Meteorska kiša je u oblasti sazvežđa Blizanaca, pa je u danu kao što je ovaj korisno ići na putovanja. Mnogo pozitivnih emocija dobiće oni koji idu na putovanje, ili putuju u društvu voljene osobe ili prijatelja. Zabava i pozitivna energija vas prate na svakom koraku.


BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas