Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 10. априла до 16. априла 2023. године: Лавове очекује ново познанство, а Шкорпије незадовољство на послу

Погледајте како су вам звезде наклоњене ове недеље

1681063197_nedeljni-horoskop-10-16-april.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Посао: Једна радна недеља у којој можете одахнути. Посао вам неће тешко пасти. Бићете задовољни својим трудом и залагањем. Могућност изненадног добитка новца.

Љубав: Време је да се ово поље покрене и сви који су усамљени могу размишљати и очекивати улазак у емотивну везу. Само гледајте да направите прави избор. Заузети, боља комуникација са вољеном особом.

Здравље: Могућност појачане узнемирености и хроничног умора.

Бик

Посао: Недеља када ћете моћи да одахнете и приуштите себи мало одмора. Крајем недеље обратите пажњу на потрошњу новца.

Љубав: Није најбољи период за улазак у нове емотивне везе, али сви који су у браку или стабилним везама могу очекивати миран период, пише Телеграф.рс.

Здравље: Добро се осећате, енергија вам се враћа.

Близанци

Посао: Ове недеље без већих промена на овом пољу. Могућност пролазног незадовољства и повећане потрошње новца, али већ при самом крају недеље ситуација се поправља.

Љубав: Сада је време да размислите о вашем емотивном статусу. Бићете шармантни весели и постоји могућност лепог познанства. Заузети ће имати пријатне тренутке са вољеном особом. Неки могу и ући у паралелну везу, па добро размислите.

Здравље: Појачана нервоза је могућа. Будите активни и обратите пажњу на исхрану.

Рак

Посао: Доста активна недеља, али бићете задовољни својим радом и финансијама. Обратите пажњу и ви на потрошњу новца, као и на мање несугласице са људима из радног окружења које су могуће у овом периоду.

Љубав: Није најбољи период за улазак у нешто ново, када је љубав у питању. Можда будете неодлучни и упустите се у неки необичан однос, па будите обазриви коме поклањате ваше време. Заузети, могућност уласка у тајне везе.

Здравље: Добро.Више одмарајте.

Лав

Посао: Бићете задовољни радом. Ако је било проблема ова недеља вам може донети стабилизацију на овом пољу.

Лљубав: Могућност лепог познанства или дружења са м занимљивим особама. Ако нисте до сада, време је да се покренете и направите прави избор. Заузети, лепи и хармонични дани са вољеном особом.

Здравље: Појачана нервоза и проблеми са сном.

Девица

Посао: Недеља када ћете вашу енергију усмерити ка овом пољу. Могућност реализације битних планова и пројеката. Задовољство неће изостати. Мање неразумевање са сарадницима.

Љубав: Можда вам неко из радног окружења или кроз посао привуче пажњу. Мада добро размислите да ли је то права особа за вас. Заузети, више времена и пажње посветите вољеној особи.

Здравље: На овом пољу без већих проблема.

Вага

Посао: Без већих промена ове недеље, али сам крај недеље вас може изненадити и можете добити дуго чекану заслугу и очекивати бољу финасијску ситуацију.

Љубав: Време је ако нисте до сада да се окренете емотивном животу. Лепа дешавања и другачији поглед на емоције следе. Може вам се појавити нека особа везана за пут. Заузети, останите смирени и стрпљиви ако дође до мањих несугласица. Крај недеље доноси стабилизацију у вашем односу и планирање заједничке будућности.

Здравље: Могућност проблема са стомаком и варењем.

Шкорпија

Посао: Бићете задовољни својим радом и награда неће изостати. Мањи сукоби и незадовољство су могући крајем недеље, али се ситуација убрзо стабилизује.

Љубав: Није најбољи период за започињање емотивних веза, али могућност уласка у авантуре је могућ. Заузети, без промена у вашем односу. Избегавајте ситне расправе.

Здравље: Добро. Више времена проводите у лаганим шетњама.

Стрелац

Посао: Време је за неке промене везане за ово поље. Сада се можете фокусирати на планове и побољшати вашу финасијску ситуацију.

Љубав: Лепо се осећате када је ово поље у питању. Ако није до сада, време је да вам неко полако покрене емоције. Заузети, пролазно незадовољство и монотонија у односу. Убрзо вам се буде страсти и ако је било проблема ситуација се поправља.

Здравље: Могући пролазни проблеми са дигестивним трактом.

Јарац

Посао: Када је посао у питању можете бити мирни. Ове недеље без значајних промена. Крајем недеље могући повећани трошкови.

Љубав: Без битних дешавања на пољу љубави. Могућност уласка у неке авантуре. Заузети, пролазно неразумевање са партнером. Будите јаснији у исказивању емоција и жеља.

Здравље: Могућност прехлада и проблема са стомаком. Радите на подизању имунитета.

Водолија

Посао: Ако је било стагнације и застоја на овом пољу ситуација се поправља. Бићете задовољнији својим финасијама.

Љубав: Долази период за љубав. Бићете испуњени емоцијама. Ако и не уђете одмах у неку емотивну везу, убрзо очекујте. Заузети, планирање заједничког живота и проширење породице.

Здравље: Више се крећите и време проводите у природи.

Рибе

Посао: Бићете задовољни својим радом. Могућност појачаних трошкова. Ако се укаже прилика приуштите себи одмор.

Љубав: Могуће пролазно незадовољство када је емотивна ситуација у питању. Без битних дешавања. Заузети, стабилан однос, само су могуће мање расправе и несугласице крајем недеље.

Здравље: Добро се осећате. Ако је било проблема са здрављем ситуација се поправља.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas