Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 10. ДО 16. МАРТА: Близанци би могли да уђу у забрањену везу, Девицу очекују ванредни трошкови

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 10. до 16. марта, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље.

1710081003_shutterstock_2274528153.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Меркур, планета бизниса улази у ваш знак, 10. марта и прави конјункцију са астероидом Голд, што вам доноси новац, преко контаката са особама из немачког језичког подручја и послова који подразумевају честа путовања. Аспекти Сунца, које влада вашим талентима и креативношћу, погодују Овновима који се баве уметношћу, научним истраживањима, алтернативном медицином.

Љубав Наглашено астролошко поље љубавног заноса и тајни, са младим Месецом и Венером у Рибама, која управља вашим односима са партнером, после 11. марта, вам доноси могућност уласка у тајну везу. Ваш шарм, сналажљивост и духовитост, у другом делу недеље, може да привуче млађу особу, могуће једног Близанца.

Здравље Пазите се у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Већ почетком периода, отварају вам се нове пословне могућности, преко пријатеља, нарочито ако радите у туризму, медијима, маркетингу, ИТ сектору или сте ангажовани на великом друштвеном пројекту. Ваша вештина у баратању новцем и некретнинама, долази до изражаја после 11. марта, када расте ваш владалац Венера улази у астролошко поље планова и иностранства.

Љубав У време младог Месеца у Рибама, 10. марта, може да вас заинтересује неко кога сте до сада доживљавали само као оданог пријатеља. Напет аспект између Марса и Урана у вашем знаку, средином периода, доноси вам расправе и љубоморне сцене са партнером. Крајем седмице, добијате позив за излазак од Рака.

Здравље Проверите штитну жлезду.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Хитри Меркур, који влада вашим знаком и приватним бизнисом, после 10. марта, улази у вашу 11. астролошку кућу, доносећи вам промену планова. Новац вам пристиже преко аранжмана са особама из немачког језичког подручја. Ипак, будите опрезни приликом склапања договора и потписивања документације или уговора. Крајем седмице, послушајте савет једног Стрелца.

Љубав Не одговара вам млад Месец у Рибама, 10. марта, јер неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом и члановима породице. Наглашен утицај Венере, која управља вашим емотивним животом, после 11. марта, доноси вам могућност уласка у романсу са заузетом особом. Водолија вам шаље позив за излазак.

Здравље Опрез за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Ваш владалац Месец, једном годишње буде млад у Рибама, а ове године то ће бити 10. марта, када можете да увећате приходе преко креативних и занимања у вези са спортом и образовањем најмлађих. Напет аспект између Марса и Урана у астролошком пољу финансија, током овог периода, доноси вам ванредне трошкове. Зато избегавајте ризичне новчане трансакције и подизање кредита.

Љубав Транзит планете љубави Венере преко петог астролошког поља у коме је њен утицај и те како наглашен, после 11. марта, доноси вам сусрет са шармантном особом на неком концерту, спортском догађају или у позоришном фоајеу. У другом делу седмице, заузети Ракови могу имати трзавице са партнером.

Здравље Промените начин исхране.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Наглашено астролошко поље финансија у коме се почетком периода налази чак пет планета, међу којима је и ваш владалац Сунце, доноси вам новац преко некретнина и новчаних трансакција. Изузетно брз Меркур, који управља вашим послом, после 10. марта, доноси вам могућност склапања договора са странцима из земаља немачког језичког подручја. Пазите се да вас неко не превари.

Љубав Наглашен знак Риба, слободним Лавовима, већ почетком недеље, доноси могућност уласка у страствену везу са особом чије занимање има везе са ризичним ситуацијама или руковањем новцем. Због напетог аспекта између Марса и Урана, очекују вас расправе, љубоморне сцем, раскиди и помирења са партнером. Позив од Овна.

Здравље Подложност спортским повредама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Имате дара за подучавање и умете да слушате друге, због чега ће многи ове недеље пожелети да се ослоне на вас. Ваш владалац, Меркур, који управља и вашом каријером, већ 10. марта, доноси вам шансе за лепу зараду, преко некретнина, грађевинских радова и улагања у нове аранжмане. Међутим, нећете моћи да избегнете ванредне трошкове. Послушајте савет једног Јарца.

Љубав Наглашена астролошка кућа партнерских односа, где се налази и млад Месец, већ почетком периода слободним Девицама доноси сусрет с неким од кога их дели већа разлика у годинама. Заузете, крајем недеље, очекује сусрет са старом симпатијом. Око 11. марта, припазите да вас неко не превари или обмане.

Здравље Подложност повредама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Јака позиција вашег владаоца Венере, која већ почетком периода, улази у астролошко поље посла, доноси вам новац. После 11. марта, са уласком Меркура у Овна, отварају вам се нове могућности, нарочито ако сте због посла присутни у јавности, бавите се правом, адвокатуром, модом, негом, продајом накита.

Љубав У време младог Месеца у Рибама, 10. марта, слободне Ваге ће тешко успети да одоле шарму особе чије занимање има везе се медицином, фармацијом, услужним делатностима или алтернативним видом лечења. Изазован аспект између Марса и Урана, упозорава да да избегавате расправе сапартнером. Један Ован жели да вас види.

Здравље Вишак воде у организму.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Наглашен знак Риба, после 10. марта, доноси вам прилику да доста зарадите, али и да потрошите због ванредних ситуација и околности. Послушајте једног Рака, који се увек нађе ту када вам је потребан. Изазован аспект између вашег владаоца Марса и Урана, током овог периода, упозорава на опрез ако имате судско рочиште, као и приликом потписивања важних уговора.

Љубав Право је време за љубав, јер преко вашег астролошког поља љубави, почетком недеље, прелазе млад Месец и Венера, која управља вашим емотивним животом. Слободне Шкорпије очекује више нових сусрета и познанстава са интересантним особама, док заузете могу да се заљубе у шармантног уметника или спортисту.

Здравље Напет нервни систем.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Венера, планета новца, почетком периода, улази у четврту астролошку кућу, што погодује рођенима у трећој декади, нарочито уколико се баве приватним бизнисом, трговином некретнинама или пољопривредних производа. Већ 11. марта, Месец у Овну, доноси вам контакте са странцима из земаља немачког језичког подручја. Ипак, будите опрезнији и пажљивији приликом потписивања уговора.

Љубав У ваше астролошко поље љубави, 10. марта, улази Меркур, који управља вашим емотивним животом, што ће током овог периода повољно утицати на комуникацију са вољеном особом. Слободни Стрелци, у другом делу недеље, могу да упознају атрактивну особу, на некој прослави, свадби, јавном скупу, рођендану.

Здравље Подложност повредама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Мноштво планета у вашој трећој астролошкој кући у којој се почетком периода налази чак пет планета, доноси вам зараду преко интелектуалних и занимања у вези са писањем и путовањима. Улазак Меркура, владаоца вашег посла, у знак Овна, у првом делу недеље, доноси вам неспоразуме у контактима са странцима из земаља немачког језичког подручја. Послушајте савет једног Бика.

Љубав Са симболима љубави, младим Месецом и Венером у Рибама, слободни Јарчеви, већ почетком периода, могу да се заљубе у некога кога ће упознати преко рођака, комшија, на краћем путу или предавању. После 11. марта, млађа особа, преко неке друштвене мреже, може да покаже интересовање за виђење с вама.

Здравље Осетљив желудац.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Мноштво планета у астролошкој кући новца, прави добре аспекте са вашим владаоцима Ураном и Сатурном, доносећи вам успех преко контаката са особама из прекоокеанских земаља. После 14. марта, можете да увећате приходе, ако се бавите трговином некретнинама или прехрамбеним производима. Квадрат између вашег владаоца Урана и Марса, доноси вам непланиране трошкове.

Љубав У време младог Месеца у Рибама, већ почетком седмице, можете да се заљубите у некога кога ћете упознати преко посла, док заузете Водолије очекује сусрет са старом симпатијом. Хитри Меркур, задужен за ваш љубавни живот, ове недеље, улази у Овна, доносећи вам познанство са неким на краћем путу или предавању.

Здравље Избегавајте алкохол.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Наглашен утицај вашег владаоца Нептуна, на степену на коме је Венера, планета новца, изузетно јака, током овог периода доноси вам зараду преко послова са некретнинама, грађевинарства, трговине прехрамбеним намирницама и новим технологијама, ИТ сектора. Улазак владаоца ваших финансија, у ваш знак, 11. марта, погодује вам ако се бавите модом, негом, алтернативном медицином.

Љубав Пет планета у вашем знаку, међу којима је и млад Месец, почетком периода, чини вас омиљеним и популарним у друштву. Брачни партнер је због нечега узнемирен и имате осећај да нешто крије од вас. Меркур, владалац вашег љубавног живота, 10. марта улази у Овна, доносећи слободним Рибама сусрет преко интернета.

Здравље Променљиво расположење.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas