Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 13. ДО 19. МАЈА: Близанцима ће све одједном бити јасно, а Лава очекује торнадо на послу

Живот се дешава када га најмање очекујете, а хороскоп за недељу од 13. до 18. маја каже да ћете проћи кроз портал у будућност. Неочекиване промене су ту, па вежите појас и уживајте у непредвидивој вожњи, уз детаљан хороскоп.

1715605918_horoskop--1-.jpeg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће сезона Бика 2024. бити хаотичније и узбудљивије искуство него иначе. Тај хаос утицаће на ваше везе и финансијски статус до 18. маја - што може условити неочекивану куповину, губитке или пак добитке - када ће Сунце у Бику удружити снаге са експанзивним и екстравагантним Јупитером. Постаћете свесни своје снаге и стећи поверење у сопствени идентитет. Прочитајте шта сваки знак може да очекује у седмици од 13. о 18. маја и шта вас још чека овог пролећа.

Ован

Ове недеље могли бисте да нађете нови извор зараде или остварите неочекивани приход. Конјункција Сунца и Урана 13. маја навешће вас да прерасподелите буџет. До 17. маја супротставићете се устаљеним начелима и одбацити друштвене норме. Иако вас околина буде притискалаи да напустите своју индивидуалност, не дајте на себе. Можда ћете имати нагон да кренете у импулсивну куповину, и то кад Венера удружии снаге са Ураном у вашој другој кући луксуза. Савет је да трошите новац на нешто што вас води у будућност, а не на оно што вас задржиава у зони комфора. Коњукција Сунца и Јупитера у Бику отвара могућност за стицање богатства, отворите очи и не пропуштајте прилике.

Бик

Ове недеље бисте могли да откријете нов слој своје личности, али и целокупног изгледа. Конјункција Сунца и Урана 13. маја подстаћи ће вас да направите драматичну нову фризуру или да се ослободите несигурности и сумњи у себе. Прихватите свог унутрашњег бунтовника. До 17. маја бћете заинтересовани за друштвене промене и почећете да се бавите активизмом. Не пристајете на статус кво, па ћете наћи храбрости да се супротставите некоме од ауторитета. Будите тактични, а не непослушни. Венера у Бику ће 18. маја удружити снаге са Ураном, а то ће иваше односе и ваш смисао за моду увести у нову еру. Славићете свј раст у проводу, или тако што ћете раскинути везу којом сте незадвољни, или пак куповином одеће. Конјункција Сунце-Јупитер у Бику претвориће вас у магнет за срећу и повећати ваше самопоуздање.

Близанци

Ове недеље бисте могли да доживите изненадно просветљење или да добијете неочекивану психичку снагу. Конјункција Сунца и Урана 13. маја донеће налет јасноће у вашу 12. кућу невидљивих енергија, подстичући вас да се повучете из центра пажње и истражите своје скривене дубине. До 17. маја схватиићете да ваша унутрашња истина више не одговара ономе у шта сте одувек веровало, па се можете укључити у верске или интелектуалне дебате. Можда ћете почети да се заљубљујете у некога из далека или ћете ичи на састанак са тајним љубавником, јер ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој 12. пољу изостављених истина. Уживајте у предаху од света, али не губите контак са стварношћу. Конјункција Сунца и Јупитера у Бику јача вашу интуицију и отвара могућност за пророчке снове.

Рак

Ове недеље могли бисте се придружити неком покрету, проширити круг познаника или направити нов корак на умрежавању. Конјункција Сунца и Урана 13. маја донеће иновацију у вашу 11. кућу заједнице и идеала, помажући вам да искористите идеје које мењају игру и које би могле повећати вашу продорност и одвести вас до правих људи. До 17. маја штитите поверљиве информације, и посебно све што се односи на ваше емоционалне и финансијске везе. Можда ћете бити приморани да се прилагодите динамици нове групе. Можда ћете почети да се заљубљујете у пријатеља јер ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој 11. кући платонских веза. Неочекивани сусрети инспирисаће вас да путујете. Коњукција Сунца и Јупитера у Бику шири ваш друштвени круг и повећава вероватноћу да ће људи подржати ваше снове.

Лав

Ове недеље космос шаље муње промена за вашу каријеру и јавне наступе. Конјункција Сунца и Урана 13. маја изазваће олују у вашој 10. кући друштвених хијерархија, померајући ваш утицај на послу. Могли бисте да прихватите неочекивано унапређење или изненада одлучите да напустите тренутни ћорсокак посао. До 17. маја ваша репутација може бити у супротности са односима које имате са другим људима, свесно и несвесно. Запитаћете се да ли је неко заиста ваш савезник или непријатељ. Имаћете утисак да тешко склапате нова партнерства или водите каријеру до 18. маја, јер ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој 10. кући публицитета. Припремите се за сасвим супротне реакције на ваше промене. Конјункција Сунца и Јупитера у Бику доноси вам шансу да створите бренд и стекнете име.

Девица

Ове недеље ћете напредоват у студијама и каријери. Конјункција Сунца и Урана 13. маја ће послати муње у вашу девету кућу филозофије и размишљања, а то ће отворит пут за невероватна искуства која у потпуности мењају ваше разумевање света. До 17. маја бићете преплављени захтевима свакодневног живота, што ће вас навести да избегавате своје обавезе.Жудећете за спонтаношћу и чак кршити вашу рутину. Живот је прекратак да би био предвидив, па ћете можда тражити продужење рока или поново заказати неколико састанака. До 18. маја имаћете потребу да идете на узбудљив одмор или на неко неочекивано место, будући да ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој деветој кући авантуре. Можда ћете чак и среси некога узбудљивог, јер конјункција Сунце-Јупитер у Бику жели да вас увуче у нова животна искуства и помогне вам да живите пуним плућима.

Вага

Ове недеље можете освтварити велику зараду на берзи или добити неочекивани профит на инвестицији. Конјункција Сунца и Урана 13. маја у вашој осмој кући финансијских обавеза повећаће вероватноћу да ћете имати среће ако ризикујете. Све што треба да урадите јесте да пробате. До 17. маја осећај немоћи или несигурности заразиће ваше односе, а то ће довести до неповерења и пасивно агресивних игара ума. Могло би доћи до варничења у романси, а то ће открити праву природу ваше љубави. Ниједан осећај страсти или екстазе не сме бити дочекан непоштовањем. Можда ћете постати интимни са неким новим и неочекиваним до 18. маја, кад Венера удружи снаге са Ураном у вашој осмој кући стапајућих енергија и везаности. А ствари ће се кретати веоа брзо јер конјункција Сунца и Јупитера у Бику проширује осећања емоционалне блискости и посвећености.

Шкорпија

Ове недеље могли бисте доживети промене у партнерствима. Конјункција Сунца и Урана десиће се 13. маја у вашој седмој кући савезника и непријатеља, што ће изазвати неочекивана раздвајања и упознавања. А можда ћете се навикавати на велику промену у вези. Крајем недеље открићете да захтеви породице изазивају сукоб у вашој вези, што вас наводи да поставите границе које дефинишу ваше обавезе и ваш начин живота. Можда ћете схватити да траума из детињства директно утиче на вашу везу. Постоји шанса да око 18. маја упознате некога ко мења путању вашег живота. Венера ће удружити снаге са Ураном у вашој седмој кући која је оријентисана на односе. Конјункција Сунца и Јупитера у Бику проширује важност партнера у вашем животу.

Стрелац

Ове недеље имаћете спонтане ситуације на послу или ћете можда открити неочекиване здравствене проблеме. Конјункција Сунца и Урана 13. маја уздрмаће ствари у вашој шестој кући режима и рутина, приморавајући вас да поново размислите о вашим животним навикама. Можда ћете наћи потпуно нови начин да обављате свакодневне задатаке и јачате везу између ума и тела. До 17. маја открићете да лоша комуникација и супротна мишљења доводе до конфликта. Постоји велика разлика између речи и дела. Уверите се да радите са људима који заиста испуњавају своја обећања. Можда ћете упознати некога узбудљивог на послу око 18. маја, будући да ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој шестој кући дневних послова и сарадника. Та особа може бити извор радости и мудрости јер конјункција Сунце-Јупитер у Бику повећава вашу продуктивност и ниво бриге о себи.

Јарац

Ове недеље постоји велика шанса за креативан напредак или нов узбудљив хоби. Конјункција Сунце-Уран 13. маја донеће иновацију у вашу пету кућу самоизражавања и приморати вас да се поново повежете са својим унутрашњим дететом и урадите нешто о чему сањате још од детињства. Тај нови хоби тражии време, енергију и новац, па ћете можда бити фрустрирани због тога колико су ваше жеље скупе. Али не потцењујте то да би вам хоби могао постати нови извор прихода. Шансе да ћете се заљубити на први поглед су велике око 18. маја, када ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој петој кући симпатија и романса. Та особа би могла бити неко ко није ваш уобичајени тип, што ће вас навести да преиспитате шта вас то привлачи. Конјункција Сунца и Јупитера у Бику помаже вам да уђете у дубље разумевање забаве и пожуде.

Водолија

Ове недеље можете одлучити да редизајнирате свој животни простор, преселите се у нови дом или пожелите добродошлицу новом члану породице. Конјункција Сунце-Уран 13. маја изазваће револуцију у вашој четвртој кући домаћих подухвата, а то води до иновације у вашем разумевању онога што чини дом тако важним. До 17. маја бићете сведоци своје духовне еволуције и неће вам се потпуно свидети начин на који се мењате. Открићете да оно што сте некада сматрали утехом више не постоји. Можете се поново повезати са једним чланом породице до 18. маја, јер ће Венера удружити снаге са Ураном у вашој четвртој кући удобности. Трошићете новац на нов намештај или декор јер конјункција Сунце-Јупитер у Бику доноси жеељу да се осећате као код куће више него икада пре.

Рибе

Ове недеље могли бисте да откријете информације које ће вам помоћи да решите велики проблем.  Конјункција Сунце-Уран 13. маја донеће изненадни налет увида у вашу трећу кућу комуникације, отварајући пут за разговоре на теме које вас интригирају. Активираћете нов начин рада вашег ума. До 17. маја имаћете осећај као да вам неко нешто прећуткује или вам не говори истину. Нечије скривене намере нећете моћи да предвидите у његовим речима. Обратите пажњу и верујте свом стомаку. Наћи ћете новог пријатеља или пак окренути нови лист са братом или сестром. Венера ће удружити снаге са Ураном у вашој трећој кући свакодневних сусрета, што би могло довести до изненадних веза. Очекујте и проирење друштвеног круга, будући да конјункција Сунце-Јупитер у Бику отвара могућност да кажете шта мислите и учите од других.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas