Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 14. ДО 20. ЈАНУАРА: Близанце очекује романтичан сусрет преко посла, Вага да послуша савет Овна, Рибе ће неко да разочара

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа за седмицу која је пред нама, од 14. до 20. јануара, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1705177007_134949_ba0774f273b10ebe9961204188a6379d2d4c8fd5_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3. - 20. 4)

Посао Већ 14. јануара, са уласком Меркура у поље каријере, где се већ налази ваш владалац Марс, новац пристиже преко послова са некретнинама, дрвенаријом, накитом, прехрамбеним производима. Будите опрезнији ако склапате договоре и потписујете уговоре. У време прве Месечеве четврти у вашем знаку, 18. јануара, ујутру, могући су ванредни издаци.

Љубав Аспекти Венере, која управља вашим емотивним животом, уносе напетост у однос са партнером. Око 15. јануара, могућ улазак у тајну романсу с неким ко живи у другом граду. Спој Месеца и Хирона у вашем знаку, 17. јануара, буди старе ране. Око 19. јануара, сусрет с неким чијем ћете шарму тешко одолети.

Здравље Главобоља.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао Наглашен знак Јарца, са чак четири планете, током овог периода, ставља акценат на сарадњу са странцима и послове који укључују честа путовања. Ипак, пазите шта потписујете! Могући су и проблеми са путном документацијом. У време прве Месечеве четврти, 18. јануара, ујутру, новац вам стиже преко неког паралелног посла. Избегавајте расправе са женама крајем недеље.

Љубав Владалац вашег љубавног живота, Марс, већ почетком седмице, приближава се Меркуру, доносећи вам свађе и љубоморне сцене, које ће средовечни Бикови брже пребродити. Крајем периода, клоните се расправа са члановима породице. Око 20. јануара, преко друштвене мреже, можете да упознате млађу особу.

Здравље Проблеми са хормонима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао Мноштво планета у осмом астролошком пољу, ове недеље, где се налази и ваш владалац Меркур, близу Марса, упозорава на додатни опрез са финансијама. У време прве Месечеве четврти, 18. јануара, ујутру, можете да увећате приходе преко сарадње са странцима из земаља немачког језичког подручја. Око 19. јануара, клоните се расправа са женама. Послушајте савет Овна.

Љубав Изазовни аспекти Венере, која управља вашим емоцијама, ове седмице чине ваш сентиментални живот узбудљивијим. Средином периода могућ романтични сусрет са особом коју познајете преко посла. Крајем недеље, жене Бикови ће имати већу потребу да наметну своје ставове партнерима. Један Стрелац мисли на вас.

Здравље Подложност повредама. Опасност у саобраћају.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао Меркур близу Марса у седмој астролошкој кући, од 14. јануара, неповољно утиче на ваш однос са сарадницима и колегама. Пазите шта се договарате и потписујете, до 17. јануара. Прва четврт вашег владаоца Месеца, у кући каријере, 18. јануара, ујутру, доноси расправе са надређенима, нарочито женама. Крајем периода, успех очекује правнике, уметнике.

Љубав Наглашен знак Јарца, усмерава вашу пажњу на однос с партнером, који ће средином седмице бити прилично захтеван и склон расправама. Око 14. јануара, може доћи до кризе у комуникацији са вољеном особом, ако сте у другој значајној вези или браку. А, 15. јануара, може да вас привуче једна Риба.

Здравље Проверите хормонски статус.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао Четири планете у астролошком пољу посла, међу којима је и ваш владалац Сунце, доноси вам много обавеза. Будите толерантнији према сарадницима. У време прве Месечеве четврти, 18. јануара, ујутру, новац вам стиже преко послова у вези са честим путовањима и из земаља немачког језичког подручја. До 17. јануара, водите више рачуна о томе да вас неко не превари.

Љубав Планета флерта, Уран, који управља вашим односом са партнером, током овог периода, прави напет аспект са Венером, симболом љубави, доносећи вам изненадни раскид или привремено раздвајање од вољене особе. У првој половини седмице, можете да уђете у страствену романсу с неким ко носи униформу на раду.

Здравље Осетљив нервни систем.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао Ваш владалац, Меркур, планета бизниса, 14. јануара, улази у астролошко поље креативности, доносећи новац августовским Девицама. До 17. јануара, будите опрезнији приликом потписивања уговора, чувајте вредне ситнице и путну документацију. У време прве Месечеве четврти у пољу новца, 18. јануара, избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита.

Љубав Напет аспект између Нептуна, владаоца поља брака и Венере, планете љубави, током овог периода, уноси сумњу у везу са партнером. Средином седмице, могуће краткотрајно захлађење односа са вољеном особом. Крајем недеље, слободне Девице могу да упознају једног Бика на путу, семинару или предавању.

Здравље Опасност у саобраћају. Подложност повредама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао Поведите више рачуна о томе шта изјављујете и потписујете, до 17. јануара. У првој половини периода, могуће одлагање неких послова. Прва Месечева четврт у астролошкој кући партнерских односа, 18. јануара, доноси вам увећање зараде, нарочито уколико радите у медијима, маркетингу, туризму или сте преко посла присутни у јавности. Послушајте савет једног Овна.

Љубав Меркур 14. јануара улази у кућу приватности где се већ налази Марс, владалац партнерских односа, што ће се неповољно одразити на комуникацију са вољеном особом, али и члановима породице. Партнерова љубомора може бити узрок раскида. Крајем седмице, слободне Ваге очекује страствени сусрет са Овном.

Здравље Промените начин исхране.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао Спој вашег владаоца Марса и Меркура у Јарцу, већ почетком периода, доноси конфликте и расправе са сарадницим, колегама, комшијама. Пазите на документацију и пажљиво прецизирајте детаље уговора које треба да потпишете, нарочито у време прве Месечеве четврти, 18. јануара. Крајем недеље, може доћи до прекида комуникације са пословним партнером због неочекиваних околности.

Љубав Изазован аспект Нептуна и Венере, која управља вашим емотивним животом, око 15. јануара, доноси вам љубавни занос с неким кога можете да упознате у кафићу, на краћем путу или предавању. У другој половини периода, брачни или дугогодишњи партнер може бити склон претеривању и драматичним реакцијама.

Здравље Препоручује се додатни опрез у саобраћају.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Посао Почетком периода, новац вам стиже преко послова са некретнинама и прехрамбеним производима. До 17. јануара, избегавајте договоре и потписивање уговора о новим аранжманима. У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући креативности, 18. јануара, пре подне, можете да очекујете увећање прихода преко странаца, као и уметничких или занимања у вези са спортом.

Љубав Владалац емотивног живота Стрелаца, Меркур, 14. јануара, улази у знак Јарца и приближава се Марсу, што женама наговештава могућност упознавања с неким ко носи униформу на раду. У првој половини седмице, заузете Стрелце очекују конфликти и расправе са вољеном особом и члановима породице.

Здравље Чувајте се бактеријских инфекција.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао Астероид Психа између Марса и Меркура, симбола сукоба и комуникација, већ почетком седмице, чини вас нервознијим и склоним исхитреним закључцима. До 17. јануара, избегавајте склапање договора са странцима. У време прве Месечеве четврти, 18. јануара, клоните се расправа са женама и сарадницима. Крајем периода, Јарчеве треће декаде очекује увећање прихода.

Љубав Са четири планете у вашем знаку, ове недеље нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Око 15. јануара, слободне Јарчеве, на краћем путу очекује романтичан сусрет са воденим знаком. Крајем седмице, један пријатељ вам може открити да осећа нешто више према вама.

Здравље Чувајте се повреда.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао Наглашен знак Јарца, доноси вам неспоразуме са сарадницима и рођацима а напет аспект између вашег владаоца Урана и Венере, ванредне трошкове преко сарадње са странцима. Прва Месечева четврт у Овну, 18. јануара, најављује увећање зараде, ако се бавите занимањем која подразумева чешћа путовања у иностранство. Могући ванредни трошкови око 19. јануара.

Љубав Меркур, задужен за емотивни живот Водолија, почетком седмице се приближава Марсу у Јарцу, што женама доноси проблеме у односу са вољеном особом. Слободне Водолије, крајем периода,могу да упознају харизматичну особу која ће им у тренутку упознавања прећутати да је заузета. Близанац мисли на вас.

Здравље Бол у врату.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао У првој половини периода, поведите више рачуна о документима и платним картицама, кључевима, телефону. Прва Месечева четврт у астролошкој кући посла, 18. јануара, упозорава да избегавате непотребне трошкове и расправе са шефовима. Крајем седмице, може да вас разочара понашање особе коју сте до сада сматрали пријатељем. Послушајте савет Рака.

Љубав Меркур, који управља вашим односима са партнером, прави квадрат са вашим владаоцем Нептуном, па партнер може бити неискрен према вама. Средином недеље, жене Рибе ће тешко успети да одоле удварању особе која носи униформу на раду. Крајем периода, добијате позив за излазак од заузете особе.

Здравље Смањите унос шећера.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas