Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. JANUARA: Blizance očekuje romantičan susret preko posla, Vaga da posluša savet Ovna, Ribe će neko da razočara

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 14. do 20. januara, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1705177007_134949_ba0774f273b10ebe9961204188a6379d2d4c8fd5_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3. - 20. 4)

Posao Već 14. januara, sa ulaskom Merkura u polje karijere, gde se već nalazi vaš vladalac Mars, novac pristiže preko poslova sa nekretninama, drvenarijom, nakitom, prehrambenim proizvodima. Budite oprezniji ako sklapate dogovore i potpisujete ugovore. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku, 18. januara, ujutru, mogući su vanredni izdaci.

LJubav Aspekti Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, unose napetost u odnos sa partnerom. Oko 15. januara, moguć ulazak u tajnu romansu s nekim ko živi u drugom gradu. Spoj Meseca i Hirona u vašem znaku, 17. januara, budi stare rane. Oko 19. januara, susret s nekim čijem ćete šarmu teško odoleti.

Zdravlje Glavobolja.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Naglašen znak Jarca, sa čak četiri planete, tokom ovog perioda, stavlja akcenat na saradnju sa strancima i poslove koji uključuju česta putovanja. Ipak, pazite šta potpisujete! Mogući su i problemi sa putnom dokumentacijom. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. januara, ujutru, novac vam stiže preko nekog paralelnog posla. Izbegavajte rasprave sa ženama krajem nedelje.

LJubav Vladalac vašeg ljubavnog života, Mars, već početkom sedmice, približava se Merkuru, donoseći vam svađe i ljubomorne scene, koje će sredovečni Bikovi brže prebroditi. Krajem perioda, klonite se rasprava sa članovima porodice. Oko 20. januara, preko društvene mreže, možete da upoznate mlađu osobu.

Zdravlje Problemi sa hormonima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Mnoštvo planeta u osmom astrološkom polju, ove nedelje, gde se nalazi i vaš vladalac Merkur, blizu Marsa, upozorava na dodatni oprez sa finansijama. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. januara, ujutru, možete da uvećate prihode preko saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Oko 19. januara, klonite se rasprava sa ženama. Poslušajte savet Ovna.

LJubav Izazovni aspekti Venere, koja upravlja vašim emocijama, ove sedmice čine vaš sentimentalni život uzbudljivijim. Sredinom perioda moguć romantični susret sa osobom koju poznajete preko posla. Krajem nedelje, žene Bikovi će imati veću potrebu da nametnu svoje stavove partnerima. Jedan Strelac misli na vas.

Zdravlje Podložnost povredama. Opasnost u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Merkur blizu Marsa u sedmoj astrološkoj kući, od 14. januara, nepovoljno utiče na vaš odnos sa saradnicima i kolegama. Pazite šta se dogovarate i potpisujete, do 17. januara. Prva četvrt vašeg vladaoca Meseca, u kući karijere, 18. januara, ujutru, donosi rasprave sa nadređenima, naročito ženama. Krajem perioda, uspeh očekuje pravnike, umetnike.

LJubav Naglašen znak Jarca, usmerava vašu pažnju na odnos s partnerom, koji će sredinom sedmice biti prilično zahtevan i sklon raspravama. Oko 14. januara, može doći do krize u komunikaciji sa voljenom osobom, ako ste u drugoj značajnoj vezi ili braku. A, 15. januara, može da vas privuče jedna Riba.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Četiri planete u astrološkom polju posla, među kojima je i vaš vladalac Sunce, donosi vam mnogo obaveza. Budite tolerantniji prema saradnicima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. januara, ujutru, novac vam stiže preko poslova u vezi sa čestim putovanjima i iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Do 17. januara, vodite više računa o tome da vas neko ne prevari.

LJubav Planeta flerta, Uran, koji upravlja vašim odnosom sa partnerom, tokom ovog perioda, pravi napet aspekt sa Venerom, simbolom ljubavi, donoseći vam iznenadni raskid ili privremeno razdvajanje od voljene osobe. U prvoj polovini sedmice, možete da uđete u strastvenu romansu s nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Osetljiv nervni sistem.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac, Merkur, planeta biznisa, 14. januara, ulazi u astrološko polje kreativnosti, donoseći novac avgustovskim Devicama. Do 17. januara, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, čuvajte vredne sitnice i putnu dokumentaciju. U vreme prve Mesečeve četvrti u polju novca, 18. januara, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita.

LJubav Napet aspekt između Neptuna, vladaoca polja braka i Venere, planete ljubavi, tokom ovog perioda, unosi sumnju u vezu sa partnerom. Sredinom sedmice, moguće kratkotrajno zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Krajem nedelje, slobodne Device mogu da upoznaju jednog Bika na putu, seminaru ili predavanju.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju. Podložnost povredama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Povedite više računa o tome šta izjavljujete i potpisujete, do 17. januara. U prvoj polovini perioda, moguće odlaganje nekih poslova. Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući partnerskih odnosa, 18. januara, donosi vam uvećanje zarade, naročito ukoliko radite u medijima, marketingu, turizmu ili ste preko posla prisutni u javnosti. Poslušajte savet jednog Ovna.

LJubav Merkur 14. januara ulazi u kuću privatnosti gde se već nalazi Mars, vladalac partnerskih odnosa, što će se nepovoljno odraziti na komunikaciju sa voljenom osobom, ali i članovima porodice. Partnerova ljubomora može biti uzrok raskida. Krajem sedmice, slobodne Vage očekuje strastveni susret sa Ovnom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Spoj vašeg vladaoca Marsa i Merkura u Jarcu, već početkom perioda, donosi konflikte i rasprave sa saradnicim, kolegama, komšijama. Pazite na dokumentaciju i pažljivo precizirajte detalje ugovora koje treba da potpišete, naročito u vreme prve Mesečeve četvrti, 18. januara. Krajem nedelje, može doći do prekida komunikacije sa poslovnim partnerom zbog neočekivanih okolnosti.

LJubav Izazovan aspekt Neptuna i Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, oko 15. januara, donosi vam ljubavni zanos s nekim koga možete da upoznate u kafiću, na kraćem putu ili predavanju. U drugoj polovini perioda, bračni ili dugogodišnji partner može biti sklon preterivanju i dramatičnim reakcijama.

Zdravlje Preporučuje se dodatni oprez u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Početkom perioda, novac vam stiže preko poslova sa nekretninama i prehrambenim proizvodima. Do 17. januara, izbegavajte dogovore i potpisivanje ugovora o novim aranžmanima. U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući kreativnosti, 18. januara, pre podne, možete da očekujete uvećanje prihoda preko stranaca, kao i umetničkih ili zanimanja u vezi sa sportom.

LJubav Vladalac emotivnog života Strelaca, Merkur, 14. januara, ulazi u znak Jarca i približava se Marsu, što ženama nagoveštava mogućnost upoznavanja s nekim ko nosi uniformu na radu. U prvoj polovini sedmice, zauzete Strelce očekuju konflikti i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice.

Zdravlje Čuvajte se bakterijskih infekcija.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Asteroid Psiha između Marsa i Merkura, simbola sukoba i komunikacija, već početkom sedmice, čini vas nervoznijim i sklonim ishitrenim zaključcima. Do 17. januara, izbegavajte sklapanje dogovora sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. januara, klonite se rasprava sa ženama i saradnicima. Krajem perioda, Jarčeve treće dekade očekuje uvećanje prihoda.

LJubav Sa četiri planete u vašem znaku, ove nedelje nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Oko 15. januara, slobodne Jarčeve, na kraćem putu očekuje romantičan susret sa vodenim znakom. Krajem sedmice, jedan prijatelj vam može otkriti da oseća nešto više prema vama.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Naglašen znak Jarca, donosi vam nesporazume sa saradnicima i rođacima a napet aspekt između vašeg vladaoca Urana i Venere, vanredne troškove preko saradnje sa strancima. Prva Mesečeva četvrt u Ovnu, 18. januara, najavljuje uvećanje zarade, ako se bavite zanimanjem koja podrazumeva češća putovanja u inostranstvo. Mogući vanredni troškovi oko 19. januara.

LJubav Merkur, zadužen za emotivni život Vodolija, početkom sedmice se približava Marsu u Jarcu, što ženama donosi probleme u odnosu sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije, krajem perioda,mogu da upoznaju harizmatičnu osobu koja će im u trenutku upoznavanja prećutati da je zauzeta. Blizanac misli na vas.

Zdravlje Bol u vratu.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao U prvoj polovini perioda, povedite više računa o dokumentima i platnim karticama, ključevima, telefonu. Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući posla, 18. januara, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rasprave sa šefovima. Krajem sedmice, može da vas razočara ponašanje osobe koju ste do sada smatrali prijateljem. Poslušajte savet Raka.

LJubav Merkur, koji upravlja vašim odnosima sa partnerom, pravi kvadrat sa vašim vladaocem Neptunom, pa partner može biti neiskren prema vama. Sredinom nedelje, žene Ribe će teško uspeti da odole udvaranju osobe koja nosi uniformu na radu. Krajem perioda, dobijate poziv za izlazak od zauzete osobe.

Zdravlje Smanjite unos šećera.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas