Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 19. до 25. јуна: Бикови имају прилику да започну НОВУ РОМАНСУ, Јарчеви стављају тачку на ТОКСИЧАН ОДНОС

Који ће бити најсрећнији дани сваком хороскопском знаку?

1687079752_nedlejni-h.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Недељни хороскоп од 19. до 25. јуна 2023. године каже да ће ова седмица Овновима бити веома продуктивна. Добијате понуду да удружите снаге са особом која има више искуства од вас. Било би мудро да ову понуду искористите. Новчана ситуација без већих промена, поведите рачуна да се не упуштате у исхитрене куповине. Заузете у љубави очекује пријатно изненађење. Слободни Овнови би требало да се опусте. Прихватите позив за излазак, сјајно ћете се провести. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

БИК

Постоје неке препреке на послу које вам не дозвољавају да напредујете брзином којом желите. Уколико особе са којима сарађујете не могу да одговоре на захтеве, промените “екипу”. Финансијска ситуација је стабилна, добро “баратате” новцем. У љубави и даље мучите исте муке. Окрените нов лист, много је лакше него што вам се чини. Слободни Бикови би могли да започну романсу на послу. Прија вам пажња. Проверите холестерол. Најбољи дани биће вам среда и субота.

БЛИЗАНЦИ

Ове недеље ваш проблем недостатка концетрације долази до изражаја и могао би да вас “ували” у невоље. Негујте своје вештине, имате много тога да понудите, не дозволите да све пропадне јер вам је у једном тренутку било досадно. “Вук длаку мења, али ћуд никад.” Не очекујте од партнера да пристане на васе “слободоумне” ставове. Слободни Близанци ће се наћи у “небраном грожђу”, треба да бирају змеђу две симпатије. Најбољи дани биће вам понедељак и четвртак.

РАК

Недељни хороскоп од 19. до 25. јуна 2023. године има добре вести за вас. Очекује вас радна недеља, али изузетно продуктивна. Не плашите се да кажете шта вас омета у раду, проблеми ће бити решени за час. Могући су мањи трошкови које нисте предвидели. Уз мало штедње, лако ћете испливати из проблема. Заузете припаднике овог знака очекује прелепа недеља, партнер вам планира изненађење за викенд. Слободни размишљају о бившој љубави. Најбољи дани биће вам среда и недеља.  

ЛАВ

Почетак недеље ће бити донекле напоран, све што радите мораћете да понављате, стално ће недостајати неки “састојак” да се посао комплетира. У другој половини вас очекују пријатна изненађења, и пословна и љубавна. Слободни Лавови наилазе на особу која ће им “уздрмати свет” и натерати да преиспитају своје ставове. Уколико сте недавно имали проблема са зглобовима, ове недеље су тегобе наглашене. Најбољи дани биће вам петак и недеља.

ДЕВИЦА

Обећавајућа недеља за Девице. Лако долазите до успеха, имате широк круг пријатеља и познаника из сфере посла којим се бавите и то ће вам ове седмице бити од велике користи. Ако сте у брку или вези, очекујте пеокрет у односу са партнером. Ствари се драстично мењају набоље. Слободни веома страствени и расположени за флерт. Могући су проблеми са леђима. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

ВАГА

Ове недеље не би требало да се ослањате на “познанства” и свој урођени шарм. Пред вама је пуно искушења, неће вам бити лако да испливате из проблема. Заузете Ваге да се припреме на драму. Партнер ће вам поставити ултиматум. Слободни уживају у необавезним односима и дружењу без обавеза. Поведите рачуна о притиску, могао би да вам ствара проблеме. Најбољи дани биће четвртак и недеља.

ШКОРПИЈА

Доста рада, али и напретка. Тако би најпре могла да се опише недеља пред вама. Немојте да занемарите помоћ старијих колега, биће вам драгоцена. Могући су ситнији проблееми у породици, старији члан се ослања на вашу помоћ. Ако сте однедавно у вези, ова седмца би могла да буде преломна. Шкорпије имају пуно удварача, али ниједан није по њиховој мери. Најбољи дани биће петак и субота.

СТРЕЛАЦ

Недељни хороскоп од 19. до 25. јуна 2023. године има добре вести за Стрелчеве. Из сарадње са једном мушком особом произилази успех. Љубавна ситуација је помало необична. Грчевито се држите партнера, али су вам такође и сви “радари” укључени и расположени сте за флерт. Пазите да не изгубите особу која вам је драгоцена. Ако нисте скоро били код зубара, ове седмице би требало да преконтролишете стање. Најбољи дани биће уторак и субота.

ЈАРАЦ

Помало спора недеља, не успевате да остварите задате циљеве. Немојте да се нервирате због одлагања, испоставиће се да је то било далеко боље за вас. Финансијска ситуација се поправља, очекујте прилив новца. Заузети доносе одлуку. Стављају тачку на токсичан однос. Од ове недеље им све креће у живту. Слободни успешно заводе све око себе, романтика им није наглашена. Најбољи дани биће среда и недеља.

ВОДОЛИЈА

Сјајна недеља за Водолије. успешно приводите послове крају, а крајем седмице започињете нове. Добро би било да не радите сами, окупите екипу којој верујете, бићете још успешнији. Љубавна ситуација вам иде на руку. Имате доста удварача, питање је само кога да одаберете. Прво откријте шта вам је у овом тренутку најпотребније – романса или авантура. После ће све бити лакше. Најбољи дани биће вам понедељак и четвртак.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 19. до 25. јуна 2023. године саветује Рибама да се окрену себи, да се посвете дубљој анализи својих поступака и мало реалније сагледају ситуацију на послу. Да ли је могуће да су се сви уротили против вас, као што вам се чини? У љубави бисте моги да будете мало нежнији и опуштенији, страх од тога да будете повређени вам на дуже стазе неће донети радост. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas