Oglas
· · Komentari: 0

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna: Bikovi imaju priliku da započnu NOVU ROMANSU, Jarčevi stavljaju tačku na TOKSIČAN ODNOS

Koji će biti najsrećniji dani svakom horoskopskom znaku?

1687079752_nedlejni-h.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine kaže da će ova sedmica Ovnovima biti veoma produktivna. Dobijate ponudu da udružite snage sa osobom koja ima više iskustva od vas. Bilo bi mudro da ovu ponudu iskoristite. Novčana situacija bez većih promena, povedite računa da se ne upuštate u ishitrene kupovine. Zauzete u ljubavi očekuje prijatno iznenađenje. Slobodni Ovnovi bi trebalo da se opuste. Prihvatite poziv za izlazak, sjajno ćete se provesti. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BIK

Postoje neke prepreke na poslu koje vam ne dozvoljavaju da napredujete brzinom kojom želite. Ukoliko osobe sa kojima sarađujete ne mogu da odgovore na zahteve, promenite “ekipu”. Finansijska situacija je stabilna, dobro “baratate” novcem. U ljubavi i dalje mučite iste muke. Okrenite nov list, mnogo je lakše nego što vam se čini. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu romansu na poslu. Prija vam pažnja. Proverite holesterol. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BLIZANCI

Ove nedelje vaš problem nedostatka koncetracije dolazi do izražaja i mogao bi da vas “uvali” u nevolje. Negujte svoje veštine, imate mnogo toga da ponudite, ne dozvolite da sve propadne jer vam je u jednom trenutku bilo dosadno. “Vuk dlaku menja, ali ćud nikad.” Ne očekujte od partnera da pristane na vase “slobodoumne” stavove. Slobodni Blizanci će se naći u “nebranom grožđu”, treba da biraju zmeđu dve simpatije. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

RAK

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine ima dobre vesti za vas. Očekuje vas radna nedelja, ali izuzetno produktivna. Ne plašite se da kažete šta vas ometa u radu, problemi će biti rešeni za čas. Mogući su manji troškovi koje niste predvideli. Uz malo štednje, lako ćete isplivati iz problema. Zauzete pripadnike ovog znaka očekuje prelepa nedelja, partner vam planira iznenađenje za vikend. Slobodni razmišljaju o bivšoj ljubavi. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.  

LAV

Početak nedelje će biti donekle naporan, sve što radite moraćete da ponavljate, stalno će nedostajati neki “sastojak” da se posao kompletira. U drugoj polovini vas očekuju prijatna iznenađenja, i poslovna i ljubavna. Slobodni Lavovi nailaze na osobu koja će im “uzdrmati svet” i naterati da preispitaju svoje stavove. Ukoliko ste nedavno imali problema sa zglobovima, ove nedelje su tegobe naglašene. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

DEVICA

Obećavajuća nedelja za Device. Lako dolazite do uspeha, imate širok krug prijatelja i poznanika iz sfere posla kojim se bavite i to će vam ove sedmice biti od velike koristi. Ako ste u brku ili vezi, očekujte peokret u odnosu sa partnerom. Stvari se drastično menjaju nabolje. Slobodni veoma strastveni i raspoloženi za flert. Mogući su problemi sa leđima. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VAGA

Ove nedelje ne bi trebalo da se oslanjate na “poznanstva” i svoj urođeni šarm. Pred vama je puno iskušenja, neće vam biti lako da isplivate iz problema. Zauzete Vage da se pripreme na dramu. Partner će vam postaviti ultimatum. Slobodni uživaju u neobaveznim odnosima i druženju bez obaveza. Povedite računa o pritisku, mogao bi da vam stvara probleme. Najbolji dani biće četvrtak i nedelja.

ŠKORPIJA

Dosta rada, ali i napretka. Tako bi najpre mogla da se opiše nedelja pred vama. Nemojte da zanemarite pomoć starijih kolega, biće vam dragocena. Mogući su sitniji probleemi u porodici, stariji član se oslanja na vašu pomoć. Ako ste odnedavno u vezi, ova sedmca bi mogla da bude prelomna. Škorpije imaju puno udvarača, ali nijedan nije po njihovoj meri. Najbolji dani biće petak i subota.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine ima dobre vesti za Strelčeve. Iz saradnje sa jednom muškom osobom proizilazi uspeh. LJubavna situacija je pomalo neobična. Grčevito se držite partnera, ali su vam takođe i svi “radari” uključeni i raspoloženi ste za flert. Pazite da ne izgubite osobu koja vam je dragocena. Ako niste skoro bili kod zubara, ove sedmice bi trebalo da prekontrolišete stanje. Najbolji dani biće utorak i subota.

JARAC

Pomalo spora nedelja, ne uspevate da ostvarite zadate ciljeve. Nemojte da se nervirate zbog odlaganja, ispostaviće se da je to bilo daleko bolje za vas. Finansijska situacija se popravlja, očekujte priliv novca. Zauzeti donose odluku. Stavljaju tačku na toksičan odnos. Od ove nedelje im sve kreće u živtu. Slobodni uspešno zavode sve oko sebe, romantika im nije naglašena. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

VODOLIJA

Sjajna nedelja za Vodolije. uspešno privodite poslove kraju, a krajem sedmice započinjete nove. Dobro bi bilo da ne radite sami, okupite ekipu kojoj verujete, bićete još uspešniji. LJubavna situacija vam ide na ruku. Imate dosta udvarača, pitanje je samo koga da odaberete. Prvo otkrijte šta vam je u ovom trenutku najpotrebnije – romansa ili avantura. Posle će sve biti lakše. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine savetuje Ribama da se okrenu sebi, da se posvete dubljoj analizi svojih postupaka i malo realnije sagledaju situaciju na poslu. Da li je moguće da su se svi urotili protiv vas, kao što vam se čini? U ljubavi biste mogi da budete malo nežniji i opušteniji, strah od toga da budete povređeni vam na duže staze neće doneti radost. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas