Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 24. ДО 30. ЈУЛА: Пред Биковима НОВО ПОЗНАНСТВО, Близанце очекује ТУРБУЛЕНТАН ПЕРИОД

Један знак очекује новчани добитак

1690100866_shutterstock_1824692990.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Прочитајте недељни хороскоп од 24. до 30. јула 2023. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Недељни хороскоп од 24. до 30. јула 2023. године вам доноси неочекиване промене на пословном пољу. Ово ће бити идеална недеље за све Овнове који се баве приватним бизнисом или који послују са људима из иностранства. Средином недеље можете да очекујете новчане добитке који који ће унапредити финансијску ситуацију. Неће бити значајних промена када је љубав у питању, бићете фокусирани на ред, рад и дисциплину. Здравље добро, чувајте се преједања. Најбољи дани биће вам уторак и среда.

БИК

Ваш недељни хороскоп вам предвиђа ново познанство. Изненадни одлазак на прославу или краће путовање отвара могућност за улазак у нову везу. Спремни сте да дате шансу, јер ће вам енергија особе супротног пола помутити разум. Астролози вас саветују да потенцијалног партнера не поредите са неким из прошлости, то ће вам упропастити лепе тренутке. Крај недеље доноси новину на пословном пољу, стрпљење ће бити кључно. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

БЛИЗАНЦИ

Почетак недеље почиње турбулентно. Потешкоће се јављају са свих страна, имаћете утисак да вам ништа не иде. Размислите да ли превише себе форсирате у ситуацијама у које не треба да улажете толико енергије. Члан породице вам скреће пажњу на потенцијалне "опасности", али решени сте да доносите одлуке својом главом. Послушајте туђе савете, ово је тренутак кад не можете да будете реални. Расположење ће се поправити током викенда. Најбољи дани биће вам субота и недеља.

РАК

Недељни хороскоп од 24. до 30. јула 2023. године вас подсећа да обратите пажњу на своје активности. Превише сте фокусирани на дешавања из туђих живота, док своје проблеме гурате под тепих. Отежана комуникација са партнером доводи до сукоба који могу да ескалирају. Многи Ракови ће одлучити да прекину токсични однос, а крај може да донесе трансформацију. Добра недеља за све оне који траже посао, звезде вас саветују да се активирате. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

ЛАВ

Недеља задовољства! Зрачите позитивном енергијом и привлачите исте такве догађаје. Пријају вам проводи, дружења, пријатељи и тако ће бити током целе ове недеље. Могућ је сусрет са особом из прошлости, допашће вам се комуникација и леп гест. Ове недеље можете да остварите све што желите са пола муке. Ваша харизма ће надвладати ваше вештине, довољно је само да се појавите и засенићете онога кога имате на уму! Најбољи дани биће вам понедељак и среда.

ДЕВИЦА

Ове недеље сте на "слатким мукама". Флерт са особом која вам се дуго допада, полако, али сигурно добија веће размере. Можете да очекујете излив емоција, спремни сте да се посветите озбиљније него икад. Савет је да се препустите, јер сјајни догађаји тек следе. Одличан период за увођење физичке активности или промене које се тичу физичког изгледа. Није добар тренутак за подизање кредита, боље сачекајте наредну седмицу. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

ВАГА

Недељни хороскоп од 24. до 30. јула 2023. године вас упозорава на тајне које обављате већ неко време. Истина ће изаћи на видело током ових дана, а то може да донесе раздор у односу са блиском особом. Звезде вас саветују да сами реагујете први, а не да пустите да се све одвије својим током. Било да је реч о пословном или љубавном пољу, будите искрени. Пашће вам камен са срца, а већ наредне недеље осетићете велику промену. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

ШКОРПИЈА

Шкорпије, неко је коначно "чачнуо" ваше срце! Док се преиспитујете шта заиста осећате, ово је недеља када ћете схватити да вам пажња абнормално прија. Одлучићете да се коначно опустите и уживате у енергији супротног пола. Фалило вам је да се поново осетите пожељно, а током викенда следи сјајно изненађење. Ово може да буде баш оно што сте сањали или оно што никада до сада нисте пробали. На послу нижете успехе! Најбољи дани биће вам понедељак и субота.

СТРЕЛАЦ

Ваш недељни хороскоп од 24. до 30. јула 2023. године каже да сте прилично лоше расположени, узнемирени, а то вам отежава да се концентришете на обавезе, којих имате много. И у породичним односима су пред вама неки изазови, али један искрен разговор и добронамерни савети неке старије особе ће вам помоћи да то решите. Крајем недеље се побољшава финансијска ситуација, будите стрпљиви. Могућа несаница. Најбољи дани биће вам четвртак и петак.

ЈАРАЦ

Недељни хороскоп вас саветује да седмицу започнете концентрисани на своље циљеве. Тако ћете доћи до самопоуздања, а задобићете и поштовање свих око себе. Спремни сте да се партнеру отворите у вези са неким стварима о којима нисте раније причали, то ће продубити ваш однос. Крајем недеље имаћете много обавеза, што ће вас доста оптерећивати, па би било добро да нађете неки начин да се опустите. Најбољи дани биће вам уторак и недеља.

ВОДОЛИЈА

Мучи вас монотонија, због чега ћете лако бити склони уласку у невоље. Потези из досаде могу да направе велике проблеме у међуљудским односима, покушајте да се стрпите. Краће путовање би било најбоље решење, пријала би вам удаљеност од места становања. Одложите потписивање важних уговора, а уколико не можете, добро проверите све детаље. У љубави све иде како треба, задовољни сте. Најбољи дани биће вам петак и суботу.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 24. до 30. јула 2023. године вам доноси промене на љубавном пољу. Многе Рибе су спремне да пређу на корак више са партнером, док слободне чека необичан улазак у нову везу. Ово може да се догоди са особом коју скоро читав живот познајете, па ће вас варнице које осећате прилично изненадити. Сјајна прилика да покажете све своје вештине на послу, не пропустите је. Више спавајте и појачајте унос витамина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas