Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 25. ФЕБРУАРА ДО 2. МАРТА: Близанци упознају занимљивог Лава, Рибе очекује буран емотивни период

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 25. фебруара до 2. марта, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље.

1708855067_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Понашање старијег сарадника, почетком недеље, може вам се учинити као узрок нерешивог проблема. Мада нисте неко ко уме да успори и "повуче ручну", саветује се опрез приликом договора о новом, исплативом пројекту. Аспект између јаког Марса на 11. степену Водолије и исто тако јаког Јупитера на 11. степену Бика, крајем периода, доноси изненадну промену планова.

Љубав Астероиди Амор и Ерос у вашем знаку и спој љубавних планета, Венере и Марса у Водолији, чине вас магнетом за супротни пол и доносе вам нове сусрете и познанства. Заузете Овнове очекује турбулентан период у односу са вољеном особом, која ће бити склона претеривању и драматичним реакцијама.

Здравље Смањите унос шећера.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Мада ваша практичност и стрпљивост увек морају да дођу до изражаја, ове недеље бисте морали да будете спремни на изненађења када је реч о финансијама. Средином периода, могући су конфликти са надређенима. Уз подршку Бика и Риба, у другој половини периода, успећете да решите проблеме у вези са документацијом неопходном за реализацију ваших идеја.

Љубав Изазовна позиција вашег владаоца Венере и Марса, ове недеље, доноси раскид или привремено раздвајање од партнера. Вољена особа ће средином периода покушати да вам наметне своје ставове. Услободни Бикови ће тешко остати имуни на шарм старе симпатије коју ће срести у неком ресторану близу воде.

Здравље Више шетајте.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Ви сте увек тамо где се нешто дешава и увек знате где се шта дешава. Аспекти вашег владаоца Меркура у астролошком пољу каријере, доносе вам могућност зараде преко аранжмана са особама из прекоокеанских земаља. Позиција Месеца, који управља вашим финансијама, око 26. фебруара, погодује склапању договора, ако се бавите креативним или послом у вези са спортом.

Љубав Еротски спој Марса и Венере у астролошком пољу љубави, подстиче вашу немирну, радозналу природу, што вам може донети проблеме у односу са вољеном особом. Слободним Близанцима може да се допадне један динамичан, шармантан Лав који им својим ентузијазмом улива поверење. Сусрет са старом симпатијом.

Здравље Избегавајте једноличну исхрану.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Повољни аспекти Сунца, које управља вашим финансијама, током овог периода, доносе вам неочекиване добитке преко сарадње са некадашњим партнерима. У жељи да савладате препреке, често прецењујете своје могућности, али ћете ове недеље морати мало да успорите. Послушајте савет Риба или Шкорпије. Почетком марта, покушајте да будете толерантнији према сарадницима.

Љубав Због ваше романтичне природе, од партнера често очекујете немогуће. У првом делу периода, могуће су трзавице у дому и породици. Због позиције вашег владаоца Месеца у астролошкој кући љубави, средином недеље, слободни Ракови ће тешко успети да сакрију своја осећања према једној Шкорпији.

Здравље Избегавајте масну храну и газиране напитке.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Аспекти Венере, владаоца ваше каријере, током овог периода, доносе вам увећање прихода, али и ванредне трошкове. Позиција Меркура, планете који управља вашим послом и плановима, утиче на прецизно дефинисање вашег ангажмана у пројекту са странцима. У другом делу седмице, добијате понуду за исплатив ангажман, ако сте прекои посла присутни у јавности.

Љубав Заузети Лавови ће ове недеље са вољеном особом разговарати о значајним променама у њиховом заједничком животу. Мада слободни Лавови имају армију обожавалаца, могу се наћи у ситуацији да прекину тек започету везу, због неочекиваних околности. Ваш самоуверен наступ може да очара једног Близанца.

Здравље Смањите оброке.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Увек сагледавате ствари у реалном светлу јер вашом каријером и угледом управља Меркур, планета логике и разума. Ове недеље вас, упркос одлагању неких планова или реализације посла, очекује само успех. На финансијском плану биће осцилација - од солидне зараде, до непланираних издатака, ако ваше занимање има везе са медијима, маркетингом, ИТ сектором.

Љубав Вашим емотивним животом владају планете опречног дејства, Сатурн и Уран, као и Венера, па није чудо што је углавном компликован. У овом периоду, слободним Девицама пружа се прилика да уђу у везу са помало дрском, непредвидивом, али шармантном особом. Заузете очекује сусрет са старом симпатијом.

Здравље Проблем са варењем.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Финансијска ситуација ове недеље се поправља, али још није онаква какву прижељкујете. И поред бизнис плана и консултација у вези са улагањем новца у нове пројекте, имате ванредне трошкове. Крајем фебруара, необавезан разговор са особом коју сте упознали, доноси вам шансу за дугорочан аранжман. Крајем периода, поведите рачуна о документацији.

Љубав Вашим љубавним животом управљају чак четири планете, Марс, Плутон, Уран и Сатурн, што га чини интересантним, али хаотичним. Ни ове недеље слободним Вагама неће се посрећити да сусрет са занимљивом особом прерасте у везу. Заузете Ваге очекују проблеми у односу са партнером због његове посесивности.

Здравље Избегавајте брзу храну.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Када себи нешто утувите у главу, морате то да остварите, чак и на сопствену штету. Марс, заједно са Венером, планетом новца, "побегао" је од вашег владаоца Плутона, па ћете ове недеље лакше дисати и реализовати неке своје замисли. Средином периода, са Месецом у вашем знаку, бићете у прилици да покажете на делу вашу креативност и дар за организацију.

Љубав Владалац ваших партнерских односа, Венера, у вашој кући љубави, није баш у завидној позицији, јер прави напет аспект са непредвидивим Ураном. Зато ћете ове недеље, због ваше посесивности и љубоморе, бити склони несмотреним потезима, који се неће допасти вољеној особи.

Здравље Подложност инфекцијама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Ваш независни дух не трпи никакве стеге, али ове седмице ћете морати да се научите дисциплини. Само тако ћете искористити наклоност вашег владаоца Јупитера, односно, особа које вас подржавају, као и срећних околности, да постигнете оно што желите. Крајем периода, Месец улази у ваш знак и прави секстил са Плутоном доносећи вам увећање прихода преко странаца.

Љубав Добри аспекти Меркура, одговорног за ваш емотивни живот, током овог периода, слободним Стрелцима доноси могућност упознавања интересантне особе преко интернета.Међутим, са брачним или дугогодишњим партнером већ је друга ситуација, зато што ћете да посумњати у његову искреност а самим тим и верност.

Здравље Клоните се висококалоричне хране.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Ове недеље имаћете прилику да се истакнете у оквиру значајног пројекта или друштвеног ангажмана. Када ви преузмете неки посао, може се сматрати завршеним, тако да вас ни проблеми са документацијом, средином периода, неће поколебати ни зауставити. Позиција Месеца, крајем недеље повољно утиче на реализацију ваших планова у вези са медијима и странцима.

Љубав Пролазно нерасположење почетком периода, уступиће место романтичном сусрету са једним Биком, који има смисла и за романтичну и за практичну страну живота. Позиција Венере која управља вашим емотивним животом, слободним Јарчевима доноси бројне сусрете и познанства, највише преко пословних контаката.

Здравље Одбаците лоше емоције које вам одузимају енергију.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Верујете да су промене које желите да уведете на послу, заиста неопходне, али питање је да ли ћете у овом периоду у то успети да убедите и надређене. Без обзира на то, средином седмице, бићете у прилици да успоставите контак са особама преко којих ћете реализовати идеју о којој одавно маштате. Требало би да узмете у обзир савет једног Лава.

Љубав Вашим астролошким пољем љубави управља хитри, радознали, променљиви, шармантни Меркур, који ове недеље образује углавном добре аспекте, привлачећи у ваш живот управо такве особе. Брачни партнер очекује да покажете више толеранције, када се ради о питањима значајним за вашу везу.

Здравље Отицање ногу.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Захваљујући урођеној интуицији и наглашеном сензибилитету, лако прозирете друге, што ће се у наредном периоду показати као ваше најјаче оружје. Непогрешиво ћете осетити где вас очекује успех. Аспекти ваших владалаца Нептуна и Јупитера, доносе вам новац преко интелектуалних делатности, трговине прехрамбеним намирницама, некретнинама, путовања.

Љубав Наглашене емоције често вас воде у праву љубавну патњу, с којом често не умете да се изборите. Наглашен знак Водолије, у који "пада" астролошко поље посла али и љубави, ове недеље, наговештава буран емотивни живот. Биће и растанака и раскида, али и слатких помирења, права турска серија.

Здравље Подложност вирусним инфекцијама.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas