Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 2. MARTA: Blizanci upoznaju zanimljivog Lava, Ribe očekuje buran emotivni period

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa od 25. februara do 2. marta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

1708855067_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Ponašanje starijeg saradnika, početkom nedelje, može vam se učiniti kao uzrok nerešivog problema. Mada niste neko ko ume da uspori i "povuče ručnu", savetuje se oprez prilikom dogovora o novom, isplativom projektu. Aspekt između jakog Marsa na 11. stepenu Vodolije i isto tako jakog Jupitera na 11. stepenu Bika, krajem perioda, donosi iznenadnu promenu planova.

LJubav Asteroidi Amor i Eros u vašem znaku i spoj ljubavnih planeta, Venere i Marsa u Vodoliji, čine vas magnetom za suprotni pol i donose vam nove susrete i poznanstva. Zauzete Ovnove očekuje turbulentan period u odnosu sa voljenom osobom, koja će biti sklona preterivanju i dramatičnim reakcijama.

Zdravlje Smanjite unos šećera.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Mada vaša praktičnost i strpljivost uvek moraju da dođu do izražaja, ove nedelje biste morali da budete spremni na iznenađenja kada je reč o finansijama. Sredinom perioda, mogući su konflikti sa nadređenima. Uz podršku Bika i Riba, u drugoj polovini perioda, uspećete da rešite probleme u vezi sa dokumentacijom neophodnom za realizaciju vaših ideja.

LJubav Izazovna pozicija vašeg vladaoca Venere i Marsa, ove nedelje, donosi raskid ili privremeno razdvajanje od partnera. Voljena osoba će sredinom perioda pokušati da vam nametne svoje stavove. Uslobodni Bikovi će teško ostati imuni na šarm stare simpatije koju će sresti u nekom restoranu blizu vode.

Zdravlje Više šetajte.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Vi ste uvek tamo gde se nešto dešava i uvek znate gde se šta dešava. Aspekti vašeg vladaoca Merkura u astrološkom polju karijere, donose vam mogućnost zarade preko aranžmana sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Pozicija Meseca, koji upravlja vašim finansijama, oko 26. februara, pogoduje sklapanju dogovora, ako se bavite kreativnim ili poslom u vezi sa sportom.

LJubav Erotski spoj Marsa i Venere u astrološkom polju ljubavi, podstiče vašu nemirnu, radoznalu prirodu, što vam može doneti probleme u odnosu sa voljenom osobom. Slobodnim Blizancima može da se dopadne jedan dinamičan, šarmantan Lav koji im svojim entuzijazmom uliva poverenje. Susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Izbegavajte jednoličnu ishranu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Povoljni aspekti Sunca, koje upravlja vašim finansijama, tokom ovog perioda, donose vam neočekivane dobitke preko saradnje sa nekadašnjim partnerima. U želji da savladate prepreke, često precenjujete svoje mogućnosti, ali ćete ove nedelje morati malo da usporite. Poslušajte savet Riba ili Škorpije. Početkom marta, pokušajte da budete tolerantniji prema saradnicima.

LJubav Zbog vaše romantične prirode, od partnera često očekujete nemoguće. U prvom delu perioda, moguće su trzavice u domu i porodici. Zbog pozicije vašeg vladaoca Meseca u astrološkoj kući ljubavi, sredinom nedelje, slobodni Rakovi će teško uspeti da sakriju svoja osećanja prema jednoj Škorpiji.

Zdravlje Izbegavajte masnu hranu i gazirane napitke.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Aspekti Venere, vladaoca vaše karijere, tokom ovog perioda, donose vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Pozicija Merkura, planete koji upravlja vašim poslom i planovima, utiče na precizno definisanje vašeg angažmana u projektu sa strancima. U drugom delu sedmice, dobijate ponudu za isplativ angažman, ako ste prekoi posla prisutni u javnosti.

LJubav Zauzeti Lavovi će ove nedelje sa voljenom osobom razgovarati o značajnim promenama u njihovom zajedničkom životu. Mada slobodni Lavovi imaju armiju obožavalaca, mogu se naći u situaciji da prekinu tek započetu vezu, zbog neočekivanih okolnosti. Vaš samouveren nastup može da očara jednog Blizanca.

Zdravlje Smanjite obroke.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Uvek sagledavate stvari u realnom svetlu jer vašom karijerom i ugledom upravlja Merkur, planeta logike i razuma. Ove nedelje vas, uprkos odlaganju nekih planova ili realizacije posla, očekuje samo uspeh. Na finansijskom planu biće oscilacija - od solidne zarade, do neplaniranih izdataka, ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, IT sektorom.

LJubav Vašim emotivnim životom vladaju planete oprečnog dejstva, Saturn i Uran, kao i Venera, pa nije čudo što je uglavnom komplikovan. U ovom periodu, slobodnim Devicama pruža se prilika da uđu u vezu sa pomalo drskom, nepredvidivom, ali šarmantnom osobom. Zauzete očekuje susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Problem sa varenjem.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Finansijska situacija ove nedelje se popravlja, ali još nije onakva kakvu priželjkujete. I pored biznis plana i konsultacija u vezi sa ulaganjem novca u nove projekte, imate vanredne troškove. Krajem februara, neobavezan razgovor sa osobom koju ste upoznali, donosi vam šansu za dugoročan aranžman. Krajem perioda, povedite računa o dokumentaciji.

LJubav Vašim ljubavnim životom upravljaju čak četiri planete, Mars, Pluton, Uran i Saturn, što ga čini interesantnim, ali haotičnim. Ni ove nedelje slobodnim Vagama neće se posrećiti da susret sa zanimljivom osobom preraste u vezu. Zauzete Vage očekuju problemi u odnosu sa partnerom zbog njegove posesivnosti.

Zdravlje Izbegavajte brzu hranu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Kada sebi nešto utuvite u glavu, morate to da ostvarite, čak i na sopstvenu štetu. Mars, zajedno sa Venerom, planetom novca, "pobegao" je od vašeg vladaoca Plutona, pa ćete ove nedelje lakše disati i realizovati neke svoje zamisli. Sredinom perioda, sa Mesecom u vašem znaku, bićete u prilici da pokažete na delu vašu kreativnost i dar za organizaciju.

LJubav Vladalac vaših partnerskih odnosa, Venera, u vašoj kući ljubavi, nije baš u zavidnoj poziciji, jer pravi napet aspekt sa nepredvidivim Uranom. Zato ćete ove nedelje, zbog vaše posesivnosti i ljubomore, biti skloni nesmotrenim potezima, koji se neće dopasti voljenoj osobi.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Vaš nezavisni duh ne trpi nikakve stege, ali ove sedmice ćete morati da se naučite disciplini. Samo tako ćete iskoristiti naklonost vašeg vladaoca Jupitera, odnosno, osoba koje vas podržavaju, kao i srećnih okolnosti, da postignete ono što želite. Krajem perioda, Mesec ulazi u vaš znak i pravi sekstil sa Plutonom donoseći vam uvećanje prihoda preko stranaca.

LJubav Dobri aspekti Merkura, odgovornog za vaš emotivni život, tokom ovog perioda, slobodnim Strelcima donosi mogućnost upoznavanja interesantne osobe preko interneta.Međutim, sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom već je druga situacija, zato što ćete da posumnjati u njegovu iskrenost a samim tim i vernost.

Zdravlje Klonite se visokokalorične hrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Ove nedelje imaćete priliku da se istaknete u okviru značajnog projekta ili društvenog angažmana. Kada vi preuzmete neki posao, može se smatrati završenim, tako da vas ni problemi sa dokumentacijom, sredinom perioda, neće pokolebati ni zaustaviti. Pozicija Meseca, krajem nedelje povoljno utiče na realizaciju vaših planova u vezi sa medijima i strancima.

LJubav Prolazno neraspoloženje početkom perioda, ustupiće mesto romantičnom susretu sa jednim Bikom, koji ima smisla i za romantičnu i za praktičnu stranu života. Pozicija Venere koja upravlja vašim emotivnim životom, slobodnim Jarčevima donosi brojne susrete i poznanstva, najviše preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Odbacite loše emocije koje vam oduzimaju energiju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Verujete da su promene koje želite da uvedete na poslu, zaista neophodne, ali pitanje je da li ćete u ovom periodu u to uspeti da ubedite i nadređene. Bez obzira na to, sredinom sedmice, bićete u prilici da uspostavite kontak sa osobama preko kojih ćete realizovati ideju o kojoj odavno maštate. Trebalo bi da uzmete u obzir savet jednog Lava.

LJubav Vašim astrološkim poljem ljubavi upravlja hitri, radoznali, promenljivi, šarmantni Merkur, koji ove nedelje obrazuje uglavnom dobre aspekte, privlačeći u vaš život upravo takve osobe. Bračni partner očekuje da pokažete više tolerancije, kada se radi o pitanjima značajnim za vašu vezu.

Zdravlje Oticanje nogu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Zahvaljujući urođenoj intuiciji i naglašenom senzibilitetu, lako prozirete druge, što će se u narednom periodu pokazati kao vaše najjače oružje. Nepogrešivo ćete osetiti gde vas očekuje uspeh. Aspekti vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, donose vam novac preko intelektualnih delatnosti, trgovine prehrambenim namirnicama, nekretninama, putovanja.

LJubav Naglašene emocije često vas vode u pravu ljubavnu patnju, s kojom često ne umete da se izborite. Naglašen znak Vodolije, u koji "pada" astrološko polje posla ali i ljubavi, ove nedelje, nagoveštava buran emotivni život. Biće i rastanaka i raskida, ali i slatkih pomirenja, prava turska serija.

Zdravlje Podložnost virusnim infekcijama.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas