Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Девице очекује напредак у каријери, а Близанце изазови у емотивној вези

Поглдајте како ће вам звезде бити наклоњене у последњој недељи септембра

1695561805_shutterstock_2151114189--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прочитајте недељни хороскоп од 25. септембра до 1. октобра 2023. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Недељни хороскоп од 25. септембра до 1. октобра 2023. године вам доноси изненадне догађаје који вам отварају нове видике. Уколико већ неко време планирате да направите пословну промену или желите помак на тренутном радном месту, ово је савршена седмица да реагујете. Исход иде у вашу корист. Заузетим Овновима отвара се могућност за разговор са неким из прошлости, то може да буде и бивша љубав. Слободне чека занимљив флерт крајем недеље. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

БИК

Ваш недељни хороскоп вам предвиђа низ обавеза. Почетак недеље је турбулентан, али потешкоће решавате захваљујући млађој особи. Не устручавајте се да прихватите помоћ. Уколико треба да потпишете важне уговоре, звезде вас саветују да их одложите. У супротном, добро проверите све детаље. Више сте фокусирани на посао, него на љубав. Заузети су због тензије склони конфликтима са партнерима. Најбољи дани биће вам петак и недеља.

БЛИЗАНЦИ

Када је пословни сегмент у питању, може да се јави проблем са организацијом. Средином недеље добијате заслуге за претходно уложени труд. Финансијска ситуација ће се побољшати. Обратите пажњу на приче "рекла, казала", могући су сукоби са пријатељима. Партнер је спреман да пређете на виши ниво, следе изазови и промене. Слободни започињу комуникацију са занимљивом особом путем друштвених мрежа. Најбољи дани биће вам среда и четвртак.

РАК

Недељни хороскоп од 25. септембра до 1. октобра 2023. године каже да је ово изузетно повољна седмица за ваш љубавни живот. Ваша емотивна повезаност са партнером биће јача него икада, а страст ће букнути. Ако сте сами, постоји велика вероватноћа да ћете упознати некога преко заједничких интереса. Напредак на послу биће важна тема ове недеље. Искористите прилику да покажете своје вештине и таленте. Будите опрезни са импулсивним трошковима. Најбољи дани биће вам понедељак и субота.

ЛАВ

Недеља великих промена! Несугласице са колегама или надређенима биће неизбежне, али ваша способност решавања проблема ће доћи до изражаја. Будите дипломатични и не схватајте ствари превише лично. Разговор са партнером биће кључ за превазилажење неспоразума и јачање везе. Ако сте слободни, хороскоп вас саветује да не журите у нову везу. Вежбање и здрава исхрана ће вам помоћи да задржите енергију. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

ДЕВИЦА

Савршено време за планирање романтичних излазака или заједничких путовања. Будите отворени за нова познанства! На послу имате јасне циљеве и енергију да их остварите. Ваши надређени приметиће колико сте посвећени, због чега бисте могли да добијете признање или унапређење. Све што је везано за странце, иностранство или судске процесе иде у вашу корист. Више спавајте. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

ВАГА

Недељни хороскоп од 25. септембра до 1. октобра 2023. године вам доноси превише размишљања. Упорно ћете јурити да посложите приоритете, али средином недеље бићете растерећенији. Размотрите своје дугорочне финансијске циљеве и паметно управљајте буџетом. Није повољан тренутак за велике куповине. Бићете пожељни од стране особа супротног пола, добијаћете много позива и порука. Појачајте унос витамина. Најбољи дани биће вам понедељак и недеља.

ШКОРПИЈА

Ова недеља доноси дубоке промене и трансформације у вашем љубавном животу. Можда ћете се суочити са изазовима у вези или браку, али то ће вам омогућити да учврстите однос са партнером. Кључ успеха је у комуникацији. На послу ћете се осећати врло мотивисано. Савршена прилика да се обратите за повишицу или да изразите жељу за прелазак на вишу позицију. Проведите викенд са пријатељима! Најбољи дани биће вам среда и субота.

СТРЕЛАЦ

Ваш недељни хороскоп од 25. септембра до 1. октобра 2023. године доноси напет почетак недеље за оне који су у браку и дугим везама. Слободни ће упознати некога на путу, али биће им битнији контакт са неким из прошлости. Прича која је остала недовршена добија обрт. Чувајте се конфликата са члановима породице, исхитрене реакције могу да ескалирају у озбиљан сукоб. Повољан период за увођење здравих навика, даће вам нову енергију. Најбољи дани биће вам петак и субота.

ЈАРАЦ

На послу следе финансијски добици! Биће доста гужве и напора, али успећете да све приведете крају и просперитету. Ове недеље вам све иде од руке, чак и ако помислите да је нешто немогуће извести. Бивша љубав вам се мота по глави, али сте одлучни да терате инат. Савет је да направите први корак и верујете у исход који желите. Клоните се токсичних људи. У овом тренутку вам није потребна негативна енергија. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

ВОДОЛИЈА

Ово су дани када можете да буде осетљивији него иначе. Заузетима следе расправе у везама, док ће код слободних доћи до нових занимљивих познанстава. Будите отворени да пружите шансу за разговор. Комуникација са колегама ће бити кључна, па будите спремни да делите своје идеје, али и да саслушате друге. У вези или сами, фокусирајте се на заједничке активности које вам доносе радост и узбуђење. Ово је време када можете да експериментишете. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 25. септембра до 1. октобра 2023. године каже да вам је тешко да прихватите да људи имају мишљење које се разликује од вашег. Научићете важну лекцију током ових дана, а то је да су критике прилика да побољшате своје вештине. У љубави вас очекују нека пријатна изненађења. Када је здравље у питању, могућа је главобоља. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas