Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27. ЈАНУАРА ДО 3. ФЕБРУАРА: Близанци размишљају о обнови везе, Вага да пази на трошкове, Рибе да се клоне расправе

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 27. јануара до 3. фебруара, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1706434471_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Уран, владалац ваших планова и контаката са странцима, почетком периода, креће директним ходом преко ваше астролошке куће посла, доносећи вам могућност обнове сарадње са партнерима из иностранства. У време последње Месечеве четврти, у кући новца и ризика (једном годишње), 3. фебруара, могући су непланирани издаци, промена планова, као и проблеми са финансијама.

Љубав Астериоид Ерос у вашем знаку, доноси вам пажњу и симпатије супротног пола. Сусрет са старом симпатијом у првој половини недеље. Позиција Месеца, симбола емоција, у кући партнерских односа, средином периода, слободним Овновима доноси упознавање са харизматичном особом у вечерњим сатима.

Здравље Осетљив нервни систем.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао После вишемесечног ретроградног хода, Уран, владалац ваше каријере, почетком недеље креће директно преко вашег знака, доносећи вам новац преко контаката са странцима, путовања, предаваштва, судских процеса. Последња Месечева четврт, у Шкорпији (једном годишње), 3. фебруара, рођенима у средњој декади, најављује проблеме са сарадницима, нарочито женама.

Љубав Позиција Марса, који управља вашим емоцијама али и послом, у првој половини периода, слободним Биковима доноси упознавање с неким преко службених контаката. Средином недеље, женама Биковима предстоји сусрет са мушкарцем коме је посао на првом месту. Изненадни сусрет са старом симпатијом, око 1. фебруара.

Здравље Смањите унос шећера.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Директан ход Урана, планете која управља вашим деветим астролошким пољем, после 27. јануара, доноси вам контакте са странцима и чешћа службена путовања. У другој половини периода, избегавајте расправе са шефицама и колегиницама. Последња Месечева четврт у Шкорпији (једном годишње), 3. фебруара, најављује ванредне трошкове. Проверавајте шта потписујете.

Љубав Позиција симбола емоција, Месеца и Венере, која управља вашим љубавним животом, око 30. септембра, наговештава захлађење односа са вољеном особом. Слободни Близанци, на путу, семинару или предавању могу да упознају особу која је посвећена каријери. У другој половини периода, обнова тајне романсе на послу.

Здравље Избегавајте алкохол.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Директан ход Урана преко ваше 11. астролошке куће, већ почетком периода, доноси вам неочекиване изворе прихода, преко аранжмана са странцима, интернета, информационих технологија. У време последње четврти вашег владаоца Месеца, у Шкорпији (једном годишње), 3. фебруара, долази до изненадне промене ваших планова али и подршке коју ћете добити од неке особе из иностранства.

Љубав У првој половини седмице, мушкарци рођени крајем јуна, могу пожелети да оду на заједнички пут са колегиницом. Средином периода, могући су конфликти и расправе са брачним партнером и члановима породице. У другој половини недеље, слободни Ракови средње декаде, могу да се заљубе у уметника или спортисту.

Здравље Главобоља.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Уран, владалац ваших односа са пословним али и љубавним партнером, 27. јануара, креће директним ходом кроз астролошку кућу каријере, доносећи вам зараду преко грађевинских радова, некретнина и услужних делатности. У време последње Месечеве четврти, у Шкорпији, 3. фебруара, избегавајте непотребне трошкове, могући ванредни издаци. Проблеми са судским процесима.

Љубав Почетком недеље, можете да упознате некога преко интернета, а средином периода, могућ је судбински сусрет са харизматичном особом, која се бави интелектуалним или послом, због кога често путује. У другој половини седмице, очекују вас љубоморне сцене са партнером и расправе са члановима породице.

Здравље Избегавајте конзервиране намирнице.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Уран креће директним ходом 27. јануара и прави добар аспект са Венером, владаоцем вашег посла, доносећи вам новац, преко послова са некретнинама, прехрамбеним производима, издаваштвом. У време последње Месечеве четврти, у астролошкој кући бизниса (једном годишње), 3. фебруара, могући су проблеми у односу и комуникацији са странцима, сарадницима и колегама.

Љубав Почетком периода, Месец прелази преко вашег знака и прави тригон са Венером, владаоцем вашег љубавног али и пословног живота, доносећи вам сусрет са уметником или спортистом. Средином седмице, могуће су размирица са брачним или дугогодишњим партнером, а крајем периода са укућанима.

Здравље Проблеми са хормонима.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Уран, планета која управља вашом креативношћу, почетком седмице креће директним ходом, што обећава веће приходе преко приватног и бизниса са некретнинама. Средином периода, обратите више пажње на то шта изјављујете и потписујете. У време последње Месечеве четврти у астролошком пољу посла (једном годишње), 3. фебруара, водите рачуна о трошковима, могући ванредни издаци.

Љубав Позиција Месеца у пољу тајни, у првој половини недеље, наговештава дописивање са заузетом особом. Марс, симбол страсти, крајем периода, прави напете аспекте са непредвидивим Ураном, који управља вашим љубавним животом, па се клоните расправа. Крајем седмице, брачни партнер не може да сакрије љубомору.

Здравље Пазите се инфекције.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Аспекти Месеца и Јупитера који управља вашим послом, већ почетком периода, доносе новац октобарским Шкорпијама. Средином недеље, можете да увећате приходе преко неког паралелног или хонорарног аранжмана. У време последње Месечеве четврти у вашем знаку (што се дешава једном годишње), 3. фебруара, пазите се скандала, нарочито уколико сте преко посла присутни у јавности.

Љубав Позиција Венере и Нептуна, владалаца вашег емотивног живота, током ове недеље, доноси вам љубавни занос са особом која се бави креативним или занимањем у вези са спортом. Средином периода, сусрет са старом симпатијом, а у другој половини седмице, избегавајте конфликте са члановима породице.

Здравље Осетљив урогенитални тракт.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Директан ход Урана преко шесте астролошке куће, већ почетком периода доноси увећање прихода новембарским Стрелцима, преко паралелних и аранжмана са странцима. У време последње Месечеве четврти у астролошкој кући ограничења и препрека (једном годишње), 3. фебруара, рођеним у другој декади могу доста да зараде, али их очекују и ванредни трошкови.

Љубав Аспект Месеца и Меркура, који управља вашим емотивним животом, почетком периода, наговештава контакт са млађом особом коју познајете преко посла. Средином периода, неко ко вам је некада био веома драг, шаље вам позив за излазак. У другој половини седмице, чувајте се непромишљених изјава и потеза.

Здравље Вирусна инфекција.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Већ почетком периода, ваш сувладалац Уран, који управља вашим послом, креће директним ходом, доносећи успех и новац преко креативних и занимања у вези са спортом. Обратите више пажње приликом склапање договора са странцима. Последња Месечева четврт, у 11. астролошком пољу (једном годишње), 3. фебруара, доноси вам промену планова и проблеме са документацијом.

Љубав Месец у Девици, почетком седмице, прави добар аспект са планетом љубави, Венером, доносећи вам сусрет са младоликом особом на краћем путу или предавању. Средином периода, могући су неспоразуми са дугогодишњим партнером. У другој половини недеље, могућ раскид или раздвајање од вољене особе, због више силе.

Здравље Подложност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао После вишемесечног ретроградног хода, ваш владалац Уран, 27. јануара, креће директно кроз вашу четврту астролошку куће, доносећи вам добитке преко некретнина и приватног бизниса. Средином периода, избегавајте склапање договора и потписивање уговора. Последња Месечева четврт, у кући каријере (једном годишње), 3. фебруара, неповољно утиче на ваше финансије.

Љубав Аспект Месеца и Венере, планета комуникација и љубави, у првој половини периода, наговештава тајну романсу са особом из друге средине. Меркур, "задужен" за ваш љубавни живот, слободним Водолијама доноси могућност обнове контакта, а можда и везе са старом симпатијом. Крајем седмице, размирице са партнером.

Здравље Реуматске тегобе.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Директан ход Урана, који управља вашом интуицијом и инспирацијом, после 27. јануара, доноси вам успех преко интелектуалних и занимања која подразумевају честа путовања. Средином периода, будите опрезни ако вас пријатељ упозна са потенцијалним пословним партнером. У време последње Месечеве четврти у Шкорпији, 3. фебруара, могући проблеми са документима.

Љубав Почетком недеље, брачни или дугогодишњи партнер, може да буде раздражљив и конфузан. Слободне Рибе, средином периода, у клубу, на рођендану или путовању, могу да упознају особу која се касније неће показати као добар избор. Крајем седмице, клоните се расправа са рођацима и млађим члановима породице.

Здравље Избегавајте масну и љуту храну.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas