Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JANUARA DO 3. FEBRUARA: Blizanci razmišljaju o obnovi veze, Vaga da pazi na troškove, Ribe da se klone rasprave

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa od 27. januara do 3. februara, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1706434471_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Uran, vladalac vaših planova i kontakata sa strancima, početkom perioda, kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće posla, donoseći vam mogućnost obnove saradnje sa partnerima iz inostranstva. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u kući novca i rizika (jednom godišnje), 3. februara, mogući su neplanirani izdaci, promena planova, kao i problemi sa finansijama.

LJubav Asterioid Eros u vašem znaku, donosi vam pažnju i simpatije suprotnog pola. Susret sa starom simpatijom u prvoj polovini nedelje. Pozicija Meseca, simbola emocija, u kući partnerskih odnosa, sredinom perioda, slobodnim Ovnovima donosi upoznavanje sa harizmatičnom osobom u večernjim satima.

Zdravlje Osetljiv nervni sistem.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Uran, vladalac vaše karijere, početkom nedelje kreće direktno preko vašeg znaka, donoseći vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, predavaštva, sudskih procesa. Poslednja Mesečeva četvrt, u Škorpiji (jednom godišnje), 3. februara, rođenima u srednjoj dekadi, najavljuje probleme sa saradnicima, naročito ženama.

LJubav Pozicija Marsa, koji upravlja vašim emocijama ali i poslom, u prvoj polovini perioda, slobodnim Bikovima donosi upoznavanje s nekim preko službenih kontakata. Sredinom nedelje, ženama Bikovima predstoji susret sa muškarcem kome je posao na prvom mestu. Iznenadni susret sa starom simpatijom, oko 1. februara.

Zdravlje Smanjite unos šećera.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Direktan hod Urana, planete koja upravlja vašim devetim astrološkim poljem, posle 27. januara, donosi vam kontakte sa strancima i češća službena putovanja. U drugoj polovini perioda, izbegavajte rasprave sa šeficama i koleginicama. Poslednja Mesečeva četvrt u Škorpiji (jednom godišnje), 3. februara, najavljuje vanredne troškove. Proveravajte šta potpisujete.

LJubav Pozicija simbola emocija, Meseca i Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, oko 30. septembra, nagoveštava zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci, na putu, seminaru ili predavanju mogu da upoznaju osobu koja je posvećena karijeri. U drugoj polovini perioda, obnova tajne romanse na poslu.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Direktan hod Urana preko vaše 11. astrološke kuće, već početkom perioda, donosi vam neočekivane izvore prihoda, preko aranžmana sa strancima, interneta, informacionih tehnologija. U vreme poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Škorpiji (jednom godišnje), 3. februara, dolazi do iznenadne promene vaših planova ali i podrške koju ćete dobiti od neke osobe iz inostranstva.

LJubav U prvoj polovini sedmice, muškarci rođeni krajem juna, mogu poželeti da odu na zajednički put sa koleginicom. Sredinom perioda, mogući su konflikti i rasprave sa bračnim partnerom i članovima porodice. U drugoj polovini nedelje, slobodni Rakovi srednje dekade, mogu da se zaljube u umetnika ili sportistu.

Zdravlje Glavobolja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Uran, vladalac vaših odnosa sa poslovnim ali i ljubavnim partnerom, 27. januara, kreće direktnim hodom kroz astrološku kuću karijere, donoseći vam zaradu preko građevinskih radova, nekretnina i uslužnih delatnosti. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u Škorpiji, 3. februara, izbegavajte nepotrebne troškove, mogući vanredni izdaci. Problemi sa sudskim procesima.

LJubav Početkom nedelje, možete da upoznate nekoga preko interneta, a sredinom perioda, moguć je sudbinski susret sa harizmatičnom osobom, koja se bavi intelektualnim ili poslom, zbog koga često putuje. U drugoj polovini sedmice, očekuju vas ljubomorne scene sa partnerom i rasprave sa članovima porodice.

Zdravlje Izbegavajte konzervirane namirnice.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Uran kreće direktnim hodom 27. januara i pravi dobar aspekt sa Venerom, vladaocem vašeg posla, donoseći vam novac, preko poslova sa nekretninama, prehrambenim proizvodima, izdavaštvom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u astrološkoj kući biznisa (jednom godišnje), 3. februara, mogući su problemi u odnosu i komunikaciji sa strancima, saradnicima i kolegama.

LJubav Početkom perioda, Mesec prelazi preko vašeg znaka i pravi trigon sa Venerom, vladaocem vašeg ljubavnog ali i poslovnog života, donoseći vam susret sa umetnikom ili sportistom. Sredinom sedmice, moguće su razmirica sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, a krajem perioda sa ukućanima.

Zdravlje Problemi sa hormonima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Uran, planeta koja upravlja vašom kreativnošću, početkom sedmice kreće direktnim hodom, što obećava veće prihode preko privatnog i biznisa sa nekretninama. Sredinom perioda, obratite više pažnje na to šta izjavljujete i potpisujete. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju posla (jednom godišnje), 3. februara, vodite računa o troškovima, mogući vanredni izdaci.

LJubav Pozicija Meseca u polju tajni, u prvoj polovini nedelje, nagoveštava dopisivanje sa zauzetom osobom. Mars, simbol strasti, krajem perioda, pravi napete aspekte sa nepredvidivim Uranom, koji upravlja vašim ljubavnim životom, pa se klonite rasprava. Krajem sedmice, bračni partner ne može da sakrije ljubomoru.

Zdravlje Pazite se infekcije.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Aspekti Meseca i Jupitera koji upravlja vašim poslom, već početkom perioda, donose novac oktobarskim Škorpijama. Sredinom nedelje, možete da uvećate prihode preko nekog paralelnog ili honorarnog aranžmana. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku (što se dešava jednom godišnje), 3. februara, pazite se skandala, naročito ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti.

LJubav Pozicija Venere i Neptuna, vladalaca vašeg emotivnog života, tokom ove nedelje, donosi vam ljubavni zanos sa osobom koja se bavi kreativnim ili zanimanjem u vezi sa sportom. Sredinom perioda, susret sa starom simpatijom, a u drugoj polovini sedmice, izbegavajte konflikte sa članovima porodice.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Direktan hod Urana preko šeste astrološke kuće, već početkom perioda donosi uvećanje prihoda novembarskim Strelcima, preko paralelnih i aranžmana sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući ograničenja i prepreka (jednom godišnje), 3. februara, rođenim u drugoj dekadi mogu dosta da zarade, ali ih očekuju i vanredni troškovi.

LJubav Aspekt Meseca i Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, početkom perioda, nagoveštava kontakt sa mlađom osobom koju poznajete preko posla. Sredinom perioda, neko ko vam je nekada bio veoma drag, šalje vam poziv za izlazak. U drugoj polovini sedmice, čuvajte se nepromišljenih izjava i poteza.

Zdravlje Virusna infekcija.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Već početkom perioda, vaš suvladalac Uran, koji upravlja vašim poslom, kreće direktnim hodom, donoseći uspeh i novac preko kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom. Obratite više pažnje prilikom sklapanje dogovora sa strancima. Poslednja Mesečeva četvrt, u 11. astrološkom polju (jednom godišnje), 3. februara, donosi vam promenu planova i probleme sa dokumentacijom.

LJubav Mesec u Devici, početkom sedmice, pravi dobar aspekt sa planetom ljubavi, Venerom, donoseći vam susret sa mladolikom osobom na kraćem putu ili predavanju. Sredinom perioda, mogući su nesporazumi sa dugogodišnjim partnerom. U drugoj polovini nedelje, moguć raskid ili razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile.

Zdravlje Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Posle višemesečnog retrogradnog hoda, vaš vladalac Uran, 27. januara, kreće direktno kroz vašu četvrtu astrološku kuće, donoseći vam dobitke preko nekretnina i privatnog biznisa. Sredinom perioda, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Poslednja Mesečeva četvrt, u kući karijere (jednom godišnje), 3. februara, nepovoljno utiče na vaše finansije.

LJubav Aspekt Meseca i Venere, planeta komunikacija i ljubavi, u prvoj polovini perioda, nagoveštava tajnu romansu sa osobom iz druge sredine. Merkur, "zadužen" za vaš ljubavni život, slobodnim Vodolijama donosi mogućnost obnove kontakta, a možda i veze sa starom simpatijom. Krajem sedmice, razmirice sa partnerom.

Zdravlje Reumatske tegobe.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Direktan hod Urana, koji upravlja vašom intuicijom i inspiracijom, posle 27. januara, donosi vam uspeh preko intelektualnih i zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja. Sredinom perioda, budite oprezni ako vas prijatelj upozna sa potencijalnim poslovnim partnerom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Škorpiji, 3. februara, mogući problemi sa dokumentima.

LJubav Početkom nedelje, bračni ili dugogodišnji partner, može da bude razdražljiv i konfuzan. Slobodne Ribe, sredinom perioda, u klubu, na rođendanu ili putovanju, mogu da upoznaju osobu koja se kasnije neće pokazati kao dobar izbor. Krajem sedmice, klonite se rasprava sa rođacima i mlađim članovima porodice.

Zdravlje Izbegavajte masnu i ljutu hranu.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas