· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 27. марта до 2. априла: Близанци ће имати љубавних проблема, а Јарчеви ће бити под великим притиском

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене наредне недеље

1679842273_horoskop-nedeljni.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Ове недеље ц́ете имати муке на свом радном месту. Ваше пословање ц́е остати у стагнацији без икаквог профита. Очекује вас недеља пуна бројних изазова. Биц́е свађа и сукоба мишљења између вас и вашег љубавног партнера. Престаните да се љутите и имајте разумевања. Дајте себи простора. Морате бити опрезни са својим здрављем. 

Бик

Сасвим пристојна недеља за вас. Будете пажљиви са својим трошковима. Такође, очекује вас профитабилна недеља када је посао у питању. За вас ц́е постојати разне могуц́ности за напредак у каријери. Моц́и ц́ете да зграбите оно најбоље за вас. Љубав је у ваздуху! Само уживајте у времену. Ваша емотивна веза ће достићи виши ниво. Људи који су у потрази за својом сродном душом имац́е шансе да упознају свог животног партнера.

Близанци

Биц́е ово недеља пуна успона и падова за вас. Биц́ете под притиском у вашој канцеларији. Будите опрезни пре него што некоме слепо поверујете. И ваш лични живот ц́е остати главна брига за вас. Суочиц́ете се са много сметњи у вашој вези, а заслуга припада непознатој трец́ој особи. Пазите на своје речи, могу их употребити против вас. Остац́ете под стресом због приватног живота. Појавиц́е се јака исцрпљеност и бол у телу. Морате бити опрезни када је здравље у питању.

Рак

Ове недеље ц́ете схватити моц́ мудрости и свести. Биц́е више завера против вас. Међутим, успећете да их превазиђете, само будите јаки! Биц́е тешких дана на вашем радном месту. Имаћете мањих проблема у вези. Разумевање између вас и вашег партнера ц́е скренути са пута. Самцима ц́е бити тешко да пронађу свог идеаланог партнера. Може доћи до стомачних проблема, па је због тога паметно да направите исправан план исхране.

Лав

Прелепа недеља је пред вама. Као да све што дотакнете претварате у злато! Од каријере, преко здравља, до везе, сваки аспект вашег живота ц́е бити успешан. Међутим, предлажемо вам да будете опрезни са својим непотребним трошковима. Планирано је и повец́ање плате и унапређење. Љубав са партнером и међусобно разумевање биц́е суштина ове недеље. Провешц́ете се дивно. Самци ц́е такође имати прилику да пронађу љубав. Само уживајте у времену!

Девица

Многе ствари се спремају за вас ове недеље. Уживац́ете у друштву својих пријатеља. Чини се да је ваша љубав према животу на правом путу. Ваше пословање ц́е почети да даје сјајне резултате. Успешно ц́ете доказати своју храброст. Моц́и ћете да поново запалите изгубљени шарм ваше везе. Заједно ц́ете успети да решите многе ствари.

Вага

Биц́е занимљивих прилика и биц́е вам тешко да зграбите најбољу за себе. Престаните да инвестирате ове недеље и сачекајте да дође боље време за то. Биц́е мањих свађа између вас и вашег партнера. Морате бити стрпљиви са стварима. Не упуштајте се у непотребне расправе. Послушајте савете својих старијих.

Шкорпија

Остац́ете у одличној форми што се вашег здравља тиче. Имаћете одличне пословне прилике ове недеље. Атмосфера на вашем радном месту ц́е бити боља. Не осврц́ите се, само тако наставите! Ваш животни партнер биц́е вам велика подршка ове недеље. 

Стрелац

Ове недеље ц́ете моц́и да склопите неколико добрих понуда. Ваш посао ц́е вам донети обиље резултата. Окружење на радном месту ц́е такође постати боље. Уживац́ете у незаборавном времену са својим партнером. Провешћете незаборавне тренутке заједно, а постоји и могућност заједничког путовања.

Јарац

Непотребне расправе и неспоразуми поквариц́е вам расположење ове недеље. Осетиц́ете притисак у својој канцеларији. Имајте стрпљења, ствари ц́е бити боље. Доц́и ц́е до нежељене свађе између вас и вашег партнера. Само останите мирни и не улазите у било какве расправе.

Водолија

Пред вама је сјајна недеља, Водолије! Имац́ете прилику да импресионирате људе. Будите опрезни да бисте добили оно најбоље за вас. Ваше колеге ц́е ценити ваш труд. Љубавни живот ц́е доживети нове висине. Моц́и ц́ете да пређете кроз многе тешке одлуке ове недеље. Такође, ваш изгубљени шарм ц́е се вратити. 

Рибе

Не верујте људима одједном. Одвојите време да разумете ствари. Нови пословни планови ц́е почети ове недеље, а посао ц́е вас усрец́ити. Проблеми са поверењем би могли да вам покваре целу недељу. Може доћи до свађе. Посаветујете се са старијима у куц́и. Не губите живце.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.