· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 30. јануара до 5. фебруара: Јарчеви могу живот да промене из корена, а Шкорпије би требало да се посвете себи

Недеља пред нама доноси промене бројним хороскопским знаковима

1674807705_shutterstock_2053388195.jpg
Фото: Шхуттерстоцк

Ован

Недеља пред вама биће праћена јаком енергијом и пред крај недеље се отварају феноменалне пословне могућности. Такође, ако желите или размишљате о томе уведите нове навике у живот.

Бик

Период пред вама захтева доношење одлука. Не одлажите их. Све што вам је стварало “грч у стомаку” сада излази на површину и ствари које сазнате неће бити пријатне.

Близанци

Дајте себи реч да ћете избацити токсичне људе из живота! Ова недеља је створена за то. Затим када то урадите окрените се себи и честитајте и уживајте у обичним малим стварима.

Рак

Искористите овај период и почистите смеће из ваше душе. Затим се посветите себи и свој породици јер ви одатле црпите сву своју енергију.

Лав

Савршена недеља за остваривање пословних жеља. Ви их имате јасно дефинисане и само је потребно да верујете прво у себе а остало ће звезде све наместити.

Девица

Искористите радну недељу да помогнете колегама које су преоптерећене послом. Оно где они коче за вас није ништа. На пољу љубави вас очекује лепа недеља.

Вага

Ако се двоумите како и на који начин да саопштите партнеру да вам неке ствари сметају оставите све за наредну недељу. Напети сте због посла и нисте фокусирани, па може доћи до свађе!

Шкорпија

Ова недеља вам доноси разговор са партнером после ког ви настављате даље сами. Посветите се себи и свом менталном стању. Запамтите да сте јаки и да вам не треба ничија помоћ. Ваш живот је ваша ствар.

Стрелац

Сада је прилика за промену посла, али и живота. Бистре су вам мисли и осећате сваку ситуацију. Баш то искористите јер ће вам се ове недеље отворити животно пословне прилике!

Јарац

Недеља пред вама вам доноси љубавни преокрет! Заузети ће имати тежак и озбиљан разговор, а слободни мењају живот из корена због љубав!

Водолија

Ако осећате напетост добро размислите од кога вам долази, односно ко вам ствара такав осећеј. Пошто знате, а не желите себи да признате ова недеља ће вас натерати на супротно.

Рибе

Сва чула нека вам буду усмерена на посао! Ту се дешавају велике промене. Ако ухватите нит, заиста вам следи посао из снова!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.