· · Komentari: 0

Nedeljni horoskop od 30. januara do 5. februara: Jarčevi mogu život da promene iz korena, a Škorpije bi trebalo da se posvete sebi

Nedelja pred nama donosi promene brojnim horoskopskim znakovima

1674807705_shutterstock_2053388195.jpg
Foto: Šhutterstock

Ovan

Nedelja pred vama biće praćena jakom energijom i pred kraj nedelje se otvaraju fenomenalne poslovne mogućnosti. Takođe, ako želite ili razmišljate o tome uvedite nove navike u život.

Bik

Period pred vama zahteva donošenje odluka. Ne odlažite ih. Sve što vam je stvaralo “grč u stomaku” sada izlazi na površinu i stvari koje saznate neće biti prijatne.

Blizanci

Dajte sebi reč da ćete izbaciti toksične ljude iz života! Ova nedelja je stvorena za to. Zatim kada to uradite okrenite se sebi i čestitajte i uživajte u običnim malim stvarima.

Rak

Iskoristite ovaj period i počistite smeće iz vaše duše. Zatim se posvetite sebi i svoj porodici jer vi odatle crpite svu svoju energiju.

Lav

Savršena nedelja za ostvarivanje poslovnih želja. Vi ih imate jasno definisane i samo je potrebno da verujete prvo u sebe a ostalo će zvezde sve namestiti.

Devica

Iskoristite radnu nedelju da pomognete kolegama koje su preopterećene poslom. Ono gde oni koče za vas nije ništa. Na polju ljubavi vas očekuje lepa nedelja.

Vaga

Ako se dvoumite kako i na koji način da saopštite partneru da vam neke stvari smetaju ostavite sve za narednu nedelju. Napeti ste zbog posla i niste fokusirani, pa može doći do svađe!

Škorpija

Ova nedelja vam donosi razgovor sa partnerom posle kog vi nastavljate dalje sami. Posvetite se sebi i svom mentalnom stanju. Zapamtite da ste jaki i da vam ne treba ničija pomoć. Vaš život je vaša stvar.

Strelac

Sada je prilika za promenu posla, ali i života. Bistre su vam misli i osećate svaku situaciju. Baš to iskoristite jer će vam se ove nedelje otvoriti životno poslovne prilike!

Jarac

Nedelja pred vama vam donosi ljubavni preokret! Zauzeti će imati težak i ozbiljan razgovor, a slobodni menjaju život iz korena zbog ljubav!

Vodolija

Ako osećate napetost dobro razmislite od koga vam dolazi, odnosno ko vam stvara takav osećej. Pošto znate, a ne želite sebi da priznate ova nedelja će vas naterati na suprotno.

Ribe

Sva čula neka vam budu usmerena na posao! Tu se dešavaju velike promene. Ako uhvatite nit, zaista vam sledi posao iz snova!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.