Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 31. МАРТА ДО 6. АПРИЛА: Овнове чекају трзавице на љубавном плану; Шкорпије чека романса крајем недеље

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 31. марта до 06. априла, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље.

1711873911_d181cc38cd809943df95ba8466fb1a965d79bf3c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Конјункција вашег владаоца Марса и Сатурна у астролошком пољу препрека, ове недеље, слаби ваш ентузијазам. После 2. априла, када Меркур, симбол бизниса и комуникација, креће ретроградним ходом преко вашег знака, избегавајте потписивање уговора. У време последње Месечеве четврти у пољу каријере, средином периода, требало би да се клоните расправа са женама.

Љубав  Ваша нестрпљива природа, у првом делу седмице, може бити узрок трзавица са вољеном особом, нарочито ако се ради о једној Шкорпији. Планета љубави, Венера, која управља вашим односом са партнером, улази у ваш знак 5. априла, па преко пријатеља можете да упознате привлачну особу. Стрелац жели да вас види.

Здравље Пад имунитета.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Ретроградни ход Меркура, владаоца вашег посла и креативности, преко астролошке куће тајних непријатеља, после 2. априла, упозорава на опрез приликом договора и овере важних докумената. Последња Месечева четврт у Јарцу, средином периода, мајским Биковима доноси зараду од послова са странацима, путовања. Пазите да вас неко не превари, када је реч о новцу.

Љубав Почетком априла, очекује вас сусрет са особом која стиже са пута или ћете је упознати на неком предавању. Владалац партнерских односа, Марс близу Сатурна, неповољно утиче на ваш емотивни живот. Улазак вашег владаоца Венере у поље тајни, после 5. априла, наговештава бурну романсу са заузетом особом.

Здравље Променљиво расположење.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Ваш владалац Меркур, који управља и вашим бизнисом, 2. априла креће ретроградним ходом, упозоравајући вас на опрез у пословању са странцима. У првом делу периода, добијате прави савет од Водолије. Средином седмице, у време последње Месечеве четврти у Јарцу, избегавајте непотребне трошкове и улагања. Крајем недеље будите толерантнији према вашим сарадницима.

Љубав Већ почетком периода, позиција Месеца, симбола емоција, наговештава трзавице у комуникацији са партнером. Венера, владалац астролошког поља љубави, 5. априла улази у поље друштвеног живота, па слободни Близанци могу упознати једног Овна у клубу или на прослави. Романтичан позив од Ваге.

Здравље Подложност повредама.

РАК(22. 6 - 22. 7)

Посао  Ретроградни ход Меркура преко Овна, после 2. априла, упозорава да поведете више рачуна о томе какве договоре склапате. У време последње Месечеве четврти у Јарцу, средином периода, поведите више рачуна о законским оквирима пословања. Напет аспект између Марса и Сатурна у деветом астролошком пољу, ове недеље вам доноси проблеме у аранжманима са странцима.

Љубав У првом делу седмице, слободне Ракове очекује занимљив сусрет са особом која живи у другом граду или држави, док ће заузетима око 2. априла, партнер желети да наметне своју одлуку о заједничком питању. Планета љубави, Венера, 5. априла улази у Овна, доносећи вам упознавање са шармантном особом преко посла.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Марс, почетком периода, прави напет аспект са Сатурном, доносећи вам проблеме са финансијама. Меркур, владалац вашег посла, 2. априла креће ретроградним ходом, због чега ћете морати да мењате неке планове. Опрез са путном документацијом. У време последње Месечеве четврти у Јарцу, средином недеље, очекују вас конфликти са сарадницима. Пазите шта потписујете.

Љубав Очекује вас захлађење односа са вољеном особом, због њене презаузетости на послу. Транзит планете љубави Венере преко страственог Овна, после 5. априла, наговештава улазак у романсу с неким на краћем путу. Аспект између Венере и Урана, владаоца партнерских односа, слободним Лавовима доноси сусрет са Вагом.

Здравље Више се одмарајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Ваш владалац Меркур, који управља и вашом каријером, 2. априла креће ретроградним ходом преко астролошке куће финансија и ризика, па избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. У време последње Месечеве четврти у Јарцу, средином недеље, бићете успешни ако ваш посао има везе с неком креативном или спортском делатношћу. Послушајте савет Бика.

Љубав После 5. априла, Венера улази у Овна, доносећи вам страствени сусрет с неким ко ради у банци, мењачници, на берзи, или се бави ризичним занимањем. Напет аспект Марса и Сатурна, у астролошкој кући партнерских односа, почетком недеље може неповољно да утиче на комуникацију и однос са вољеном особом.

Здравље Задржавање воде у организму.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Ретроградни ход Меркура, владаоца ваше интуиције и планова, после 2. априла, упозорава да не журите са потписивањем важних уговора, нарочито ако послујете са странцима. Ваш и владалац ваших финансија, Венера, после 5. априла, доноси вам ванредне трошкове, нарочито ако сте због посла присутни у јавности, бавите се адвокатуром, дипломатијом.

Љубав Спој Марса и Сатурна, планета страсти и ограничења, доноси вам захлађење односа са вољеном особом. У време последње Месечеве четврти у астролошком пољу приватности, средином периода, могуће су трзавице са брачним партнером и члановима породице. Слободне Ваге очекује сусрет с једним Лавом.

Здравље Избегавајте алкохол.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Ретроградни ход Меркура, планете логике и комуникација, после 2. априла, упозорава да ове недеље не би требало да затежете односе са сарадницима, већ да пронађете заједнички језик с њима. У време последње Месечеве четврти, средином недеље, успех очекује Шкорпије које се баве интелектуалним или послом који укључује честа путовања. Послушајте савет Јарца.

Љубав Напет аспект Марса и Сатурна у астролошком пољу страсти, ове недеље, најављује љубоморне сцене због партнерове посесивности, нарочито ако се ради о једном Јарцу или Овну. Венера улази у Овна 5. априла, доносећи вам романсу с неким ко ради у здравственој установи или се бави услужном делатношћу.

Здравље Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Сунце, које управља вашом креативношћу, прави добар аспект са Ураном, доносећи вам успех ако се бавите писањем или услужним делатностима. Последња Месечева четврт у астролошкој кући посла, средином недеље, најављује увећање прихода преко некретнина, грађевинарства, архитектуре, трговине пољопривредним производима. Послушајте савет једне Водолије.

Љубав Ретроградни ход Меркура, који управља вашим емотивним животом, после 2. априла, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом. Венера, планета љубави, 5. априла, улази у кућу љубави, доносећи вам страствени сусрет с једним Овном. Брачни партнер нема превише разумевања за ваш начин решавања проблема.

Здравље Напет нервни систем.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Добар аспект између Сунца и Плутона, планете моћи и великог новца, доноси вам увећање прихода преко послова са странцима, нових технологија, маркетинга, туризма. У време последње Месечеве четврти у вашем знаку, средином периода, можете да добијете понуду за улазак у исплатив партнерски аранжман. Крајем недеље, могући су ванредни трошкови.

Љубав Ретроградни ход Меркура преко Овна, после 2. априла, изазива конфликте и расправе са вољеном особом и члановима породице. Позиција Венере, која 5. априла улази у знак Овна, подстиче вашу љубомору. Напет аспект Марса и вашег владаоца Сатурна, почетком недеље, доноси вам проблем са рођацима.

Здравље Осетљив коштано-зглобни систем.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Наглашена астролошка кућа новца, где се ове недеље формира конјункција Марса и вашег сувладаоца Сатурна, планете ограничења и кашњења, неповољно утиче на ваш посао. Последња Месечева четврт у Јарцу, 2. априла, упозорава да поведете рачуна о томе шта потписујете. Крајем недеље, можете да добијете понуде за исплативе аранжмане са странцима. Послушајте савет једне Ваге.

Љубав Меркур, "задужен" за ваш љубавни живот, средином седмице, креће ретроградним ходом, што може да вам донесе сусрет са старом симпатијом. Проблем у комуникацији са брачним или дугогодишњим партнером крије се у начину на који се бавите проблемима који се односе на вас двоје. Стрелац мисли на вас.

Здравље Осетљив желудац.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Већ почетком недеље, мораћете да одложите планове о сарадњи са странцима из прекоокеанских земаља. У време последње Месечеве четврти у Јарцу, 2. априла, новац вам пристиже преко великих друштвених и медијских пројеката. Венера, планета новца, улази у астролошко поље новца, 5. априла, доносећи вам непланиране трошкове. Послушајте савет једног Рака.

Љубав Са четири планете у вашем пољу личности, расте ваша популарност код супротног пола, али наглашен утицај вашег владаоца Нептуна, близу Венере, чини вас склоним заблудама. Ретроградни ход Меркура, владаоца партнерских односа, средином периода, доноси вам упознавање с неким преко интернета.

Здравље Проверите штитну жлезду.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas