Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 6. APRILA: Ovnove čekaju trzavice na ljubavnom planu; Škorpije čeka romansa krajem nedelje

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa od 31. marta do 06. aprila, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

1711873911_d181cc38cd809943df95ba8466fb1a965d79bf3c.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Saturna u astrološkom polju prepreka, ove nedelje, slabi vaš entuzijazam. Posle 2. aprila, kada Merkur, simbol biznisa i komunikacija, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, izbegavajte potpisivanje ugovora. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u polju karijere, sredinom perioda, trebalo bi da se klonite rasprava sa ženama.

LJubav  Vaša nestrpljiva priroda, u prvom delu sedmice, može biti uzrok trzavica sa voljenom osobom, naročito ako se radi o jednoj Škorpiji. Planeta ljubavi, Venera, koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, ulazi u vaš znak 5. aprila, pa preko prijatelja možete da upoznate privlačnu osobu. Strelac želi da vas vidi.

Zdravlje Pad imuniteta.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg posla i kreativnosti, preko astrološke kuće tajnih neprijatelja, posle 2. aprila, upozorava na oprez prilikom dogovora i overe važnih dokumenata. Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, sredinom perioda, majskim Bikovima donosi zaradu od poslova sa stranacima, putovanja. Pazite da vas neko ne prevari, kada je reč o novcu.

LJubav Početkom aprila, očekuje vas susret sa osobom koja stiže sa puta ili ćete je upoznati na nekom predavanju. Vladalac partnerskih odnosa, Mars blizu Saturna, nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Ulazak vašeg vladaoca Venere u polje tajni, posle 5. aprila, nagoveštava burnu romansu sa zauzetom osobom.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašim biznisom, 2. aprila kreće retrogradnim hodom, upozoravajući vas na oprez u poslovanju sa strancima. U prvom delu perioda, dobijate pravi savet od Vodolije. Sredinom sedmice, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u Jarcu, izbegavajte nepotrebne troškove i ulaganja. Krajem nedelje budite tolerantniji prema vašim saradnicima.

LJubav Već početkom perioda, pozicija Meseca, simbola emocija, nagoveštava trzavice u komunikaciji sa partnerom. Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, 5. aprila ulazi u polje društvenog života, pa slobodni Blizanci mogu upoznati jednog Ovna u klubu ili na proslavi. Romantičan poziv od Vage.

Zdravlje Podložnost povredama.

RAK(22. 6 - 22. 7)

Posao  Retrogradni hod Merkura preko Ovna, posle 2. aprila, upozorava da povedete više računa o tome kakve dogovore sklapate. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Jarcu, sredinom perioda, povedite više računa o zakonskim okvirima poslovanja. Napet aspekt između Marsa i Saturna u devetom astrološkom polju, ove nedelje vam donosi probleme u aranžmanima sa strancima.

LJubav U prvom delu sedmice, slobodne Rakove očekuje zanimljiv susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili državi, dok će zauzetima oko 2. aprila, partner želeti da nametne svoju odluku o zajedničkom pitanju. Planeta ljubavi, Venera, 5. aprila ulazi u Ovna, donoseći vam upoznavanje sa šarmantnom osobom preko posla.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Mars, početkom perioda, pravi napet aspekt sa Saturnom, donoseći vam probleme sa finansijama. Merkur, vladalac vašeg posla, 2. aprila kreće retrogradnim hodom, zbog čega ćete morati da menjate neke planove. Oprez sa putnom dokumentacijom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Jarcu, sredinom nedelje, očekuju vas konflikti sa saradnicima. Pazite šta potpisujete.

LJubav Očekuje vas zahlađenje odnosa sa voljenom osobom, zbog njene prezauzetosti na poslu. Tranzit planete ljubavi Venere preko strastvenog Ovna, posle 5. aprila, nagoveštava ulazak u romansu s nekim na kraćem putu. Aspekt između Venere i Urana, vladaoca partnerskih odnosa, slobodnim Lavovima donosi susret sa Vagom.

Zdravlje Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, 2. aprila kreće retrogradnim hodom preko astrološke kuće finansija i rizika, pa izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Jarcu, sredinom nedelje, bićete uspešni ako vaš posao ima veze s nekom kreativnom ili sportskom delatnošću. Poslušajte savet Bika.

LJubav Posle 5. aprila, Venera ulazi u Ovna, donoseći vam strastveni susret s nekim ko radi u banci, menjačnici, na berzi, ili se bavi rizičnim zanimanjem. Napet aspekt Marsa i Saturna, u astrološkoj kući partnerskih odnosa, početkom nedelje može nepovoljno da utiče na komunikaciju i odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje Zadržavanje vode u organizmu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Retrogradni hod Merkura, vladaoca vaše intuicije i planova, posle 2. aprila, upozorava da ne žurite sa potpisivanjem važnih ugovora, naročito ako poslujete sa strancima. Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, posle 5. aprila, donosi vam vanredne troškove, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti, bavite se advokaturom, diplomatijom.

LJubav Spoj Marsa i Saturna, planeta strasti i ograničenja, donosi vam zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju privatnosti, sredinom perioda, moguće su trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice. Slobodne Vage očekuje susret s jednim Lavom.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Retrogradni hod Merkura, planete logike i komunikacija, posle 2. aprila, upozorava da ove nedelje ne bi trebalo da zatežete odnose sa saradnicima, već da pronađete zajednički jezik s njima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, sredinom nedelje, uspeh očekuje Škorpije koje se bave intelektualnim ili poslom koji uključuje česta putovanja. Poslušajte savet Jarca.

LJubav Napet aspekt Marsa i Saturna u astrološkom polju strasti, ove nedelje, najavljuje ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, naročito ako se radi o jednom Jarcu ili Ovnu. Venera ulazi u Ovna 5. aprila, donoseći vam romansu s nekim ko radi u zdravstvenoj ustanovi ili se bavi uslužnom delatnošću.

Zdravlje Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Sunce, koje upravlja vašom kreativnošću, pravi dobar aspekt sa Uranom, donoseći vam uspeh ako se bavite pisanjem ili uslužnim delatnostima. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući posla, sredinom nedelje, najavljuje uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, arhitekture, trgovine poljoprivrednim proizvodima. Poslušajte savet jedne Vodolije.

LJubav Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, posle 2. aprila, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Venera, planeta ljubavi, 5. aprila, ulazi u kuću ljubavi, donoseći vam strastveni susret s jednim Ovnom. Bračni partner nema previše razumevanja za vaš način rešavanja problema.

Zdravlje Napet nervni sistem.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Dobar aspekt između Sunca i Plutona, planete moći i velikog novca, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa strancima, novih tehnologija, marketinga, turizma. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, sredinom perioda, možete da dobijete ponudu za ulazak u isplativ partnerski aranžman. Krajem nedelje, mogući su vanredni troškovi.

LJubav Retrogradni hod Merkura preko Ovna, posle 2. aprila, izaziva konflikte i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Pozicija Venere, koja 5. aprila ulazi u znak Ovna, podstiče vašu ljubomoru. Napet aspekt Marsa i vašeg vladaoca Saturna, početkom nedelje, donosi vam problem sa rođacima.

Zdravlje Osetljiv koštano-zglobni sistem.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Naglašena astrološka kuća novca, gde se ove nedelje formira konjunkcija Marsa i vašeg suvladaoca Saturna, planete ograničenja i kašnjenja, nepovoljno utiče na vaš posao. Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, 2. aprila, upozorava da povedete računa o tome šta potpisujete. Krajem nedelje, možete da dobijete ponude za isplative aranžmane sa strancima. Poslušajte savet jedne Vage.

LJubav Merkur, "zadužen" za vaš ljubavni život, sredinom sedmice, kreće retrogradnim hodom, što može da vam donese susret sa starom simpatijom. Problem u komunikaciji sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom krije se u načinu na koji se bavite problemima koji se odnose na vas dvoje. Strelac misli na vas.

Zdravlje Osetljiv želudac.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Već početkom nedelje, moraćete da odložite planove o saradnji sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Jarcu, 2. aprila, novac vam pristiže preko velikih društvenih i medijskih projekata. Venera, planeta novca, ulazi u astrološko polje novca, 5. aprila, donoseći vam neplanirane troškove. Poslušajte savet jednog Raka.

LJubav Sa četiri planete u vašem polju ličnosti, raste vaša popularnost kod suprotnog pola, ali naglašen uticaj vašeg vladaoca Neptuna, blizu Venere, čini vas sklonim zabludama. Retrogradni hod Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, sredinom perioda, donosi vam upoznavanje s nekim preko interneta.

Zdravlje Proverite štitnu žlezdu.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas