Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 6. до 12. јануара: Девице очекује СУСРЕТ са особом из прошлости, а Бикове изазовне ситуације на послу

Погледајте како су вам звезде наклоњене

1675341563_shutterstock_1963333165--5-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ован

Недеља пред вама вам доноси могућност за одличан пословни потез. Добро све размотрите, будите детаљни и не причајте баш свима своје планове.

Бик

Имате лепу енергију и велику вољу за радом. То ће се одразити и на посао и на односе у породици. Са партнером имате лепу комуникацију. Међутим биће изазовних ситуација на послу али ви немојте дозволити да вам се то одрази на ваше опште стање. Останите у својој лепој енергији . 

Близанци

Ове недеље бићете у центру пажње на послу. Ваш начин рада сада долази до изражаја, добијате похвале од надређених и имаћете предог за прелазак на још један пројекат који ако прихватите већ брзо вам доноси лепу зараду. Поједини Близанци преко пријатеља добијају веома примамљиву понуду за бизнис!

Рак

Своје идеје и планове били приватни или пословни задржите само за себе. Има доста људи који вам не желе добро а тапшу вас по рамену. Зато полако процените у кога имате поверење и том тиму људи се поверите. Ако тако урадите већ крајем недеље видећете одличне резултате.

Лав

Пиједини људи из вашег окружења желе да вам скрену пажњу на неке ваше поступке да вам добро намерно скрену паźњу али ви њих не видите и не чујете. Потрудите се да исправите то и запитајте се коме дајете вашу пажњи и време?!

Девица

Слободне Девице ће имати сасвим случајно сусрет са особом из прошлости. Недеља вам доноси доста изазова на послу потрудите се да будете сконцентрисани јер ће тако одговорити на све изазове.

Вага

Флерт на послу прераста у нешто конкретније. Будите искрени и одлучите којим путем желите да идете. На послу ће бити пропуста а људи који раде за вас покушаће да то сакрију. Будите дипломата и на леп али ауторативан начин разговарајте са њима.

Шкорпија

Старија женска особа из вашег породичног окружења жели од вас савет и разговор. Нађите времена јер када је она била вама потребна била је ту.

Стрелац

Имате потребу за променом. Немојте одмах мењати ствари из корена. За почетак и мини викенд и бег од свакодневнице је добра опција. Стрелчеви који су аплицирали за нови посао у току радне недеље добијају позитиван одговор.

Јарац

Радна недеља је испуњена до последњег минута. Посао, састанци, пословна путовања. Задовољни сте али осећате да немате ваше време. Потрудите се да то промените јер није све у бизнису.

Водолија

Напетост у љубавном односу достиже врхунац. Прави разлог ни ви сами не знате. Пун Месец код вас доноси напете емоције. Спустите лопту јер у супротном нећете ништа постићи.

Рибе

Осећај напетоси који је присутан није тек тако “ту”. Ви најбоље знате зашто је тако. Не бежите од себе саме већ се суочите са њим. Позитивне пословне промене се дешавају у току радне недеље. Коначним исходом бићете и више него задовољни.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas