Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде предвиђају за сам крај старе, и ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ

Који хороскопски знаци могу да се опусте, а који ће баш за дочек упознати љубав свог живота?

1672317407_shutterstock_1696038742-zdravica-sampanjac.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован- последњу радну недељу у овој години, дочекујете помало уморни и са пуно брига јер је цео месец пословно био стресан. Сам дочек, вам враћа осмех на лице, али коначну одлуку са ким и где славите Нову годину донесите до 28. децембра, како ретро планета не би уместо вас донела одлуку! Осмех на лице и лепа енегија, то је ваш заштитни знак!

Бик- саветује вам се да дочек проведете са пријатељима и људима чија вам енергија прија. Ако имате позив од емотивног партнера, а друштво или окружење вам не прија - реците то. Али без свађе и галаме, јер може доћи до велике свађе која се може завршити разлазом.

Близанци- превише сте убрзали свој мозак и мисли. Свима све обећавате, а ништа не стижете. Окружење очекује од вас одговор и има још мало стрпљења. И партнер полако губи живце, и спрема се на свађу ако се не уозбиљите!

Рак- ваш мир је у пријатном, и пре свега породично- пријатељском окружењу. Али блиски људи, као и партнер жели провод ван дома. Прилагодите им се, јер нећете погрешити, а спектакл у мирисима и укусима приредите првог јануара, за драге људе и пиродицу.

Прочитајте још: Њима 2023. година доноси љубав и широк осмех: Спремите се за промене и слушајте унутрашњи глас

Лав- ви осећета већ сада снагу 2023 године! Иако имате и ви проблеме, ваша енегија је јача од тога, и као да осећате да нема потребе да се бринете. Радите све како би све рокове испоштовали, и оно што је до вас. Окружење очекује да ви организујете дочек, и урадите тако, јер сте ви створени за то!

Девица- осећате се сигурно, јер сте лепо затворили финасијску годину. Било је трзавица, али је на крају све било ок. Недеља пред вама вам говори да се опустите и да се посветите себи и да маx уживате у празницима и дочеку! Све је ок!

Фото: Схуттерстоцк

Вага- помало сте расејани због обавеза, и пословних и приватних. Све завршавате! За дочек се припремите јер вас заиста чека диван провод са лепом енергијом и још бољим људима. Партнер је ту и жељан вас је. Њему поклоните посебну пажњу.

Шкорпија- ви цветате и плените енегијом. Ништа вам није проблем и све постижете. На вама је организација празника а и дочека, што вама није проблем, јер сте већ смислили пар предлога, а сваки је феноменалан на свој начин!

Прочитајте још: Нова енергија од почетка јануара: Венера у Водолији директно утиче на ДВА ЗНАКА

Стрелац- ова радна недеља је била заиста стресна и напета! Ви који увек имате енергије сада сте ко издувани балон. Оно што ће вам напунити батерије је бег из града за дочек, што ће вам се и десити јер добијате позив за то! Опустите се, заслужили сте!

Јарац- ви сте изненађење за околину, јер су сада сви напети, а ви сте лагани као лептирић. Разлог је јер сте буквално све своје обавезе као и проблеме решили! Сада допуштате да вас организују други људи око празника, што вама није својствено. То вам сада одговара, јер вас ни једна брига не мори. Може све!

Водолија- година иза вас као и ова радна недеља била вам је стресна. Али када се подвуче црта, успели сте на пословном плану, у задњем моменту све што сте замислили. Сада осмех на лице, и растерећено у нову 2023. годину! Ви који немате емотивног партнера- верујте у судбину, јер баш за дочек упознајете ту особу из ваших снова!

Рибе- код вас влада презасићење свега! Обавеза, одговорности, па и дочека. Ви можете сва а не морате ништа. Баш тако се и понашајте. Слободно допустите себи да одлуку донесете у тренутку. Ако вам се иде на дочек- обуците најлепшу хаљину, ако вам се не иде останите у свом дому.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas