Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕКЕ БОЈЕ СЕ СМАТРАЈУ БАКСУЗНИМ ЗА ХОРОСКОПСКЕ ЗНАКЕ! Откријте коју не би требало никако да носите АКО ВЕРУЈЕТЕ У АСТРОЛОГИЈУ

Одређене срећне или моћне боје повезане са сваким хороскопским знаком такође имају исцељујућу и позитивну енергију.

1699782118_shutterstock_2262834009.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви покушавамо да додамо мало среће својим подухватима. Срећне чарапе на испиту, омиљена сукња на разговору посао, на састанак никада без срећне огрлице… Па, зашто онда не бисмо додали и мало срећних боја?

Одређене срећне или моћне боје повезане са сваким хороскопским знаком такође имају исцељујућу и позитивну енергију. Слично томе, неке боје се сматрају несрећним за одређени хороскопски знак. Те боје би требало да избегавате како би избацили негативност из живота и призвали добре вибрације.

 

Ован

Први хороскопски знак је знак Овна на који утиче елемент ватре. Владајућа планета Овна је Марс. Дакле, црвена је ваша срећна боја. Са друге стране, овај амбициозни знак треба да избегава црну боју, јер је то боја Сатурна и не слути добро сензибилитету слободномислећег Овна.

 

Бик

Познато је да је земљани знак Бика постојан, утемељен и да њиме влада планета љубави и новца, Венера. Дакле, меке нијансе беле и ружичасте добре су за њихов темперамент. Међутим, препоручљиво је да избегавају црвену боју, јер се каже да она истиче њихову инхерентну тврдоглавост у први план. Такође, требало би да избегавају тамну нијансу боје патлиџана.

 

Близанци

Ваздушни знак Близанаца је један од најрадозналијих, најзанимљивијих, љубазних и друштвених знакова Зодијака. Близанци су познати као знак двојне природе. Не би требало да се ослањају на топле боје наранџасте, тамно жуте и црвене, јер ремете њихову креативну енергију и разигравају инхерентне негативне квалитете као што су збуњеност и немир.

 

Рак

Водени знак Рак, којим влада Месец, је најосетљивији хороскопски знак. Нежни и окренути ка унутра, обично су мирни, али често могу постати жртве претераног размишљања и анксиозности. Овај кардинални знак би требало да избегава црну и тамноцрвену да би се негативност одвојила.

 

Лав

Лава представља Сунце. Срдачни, великодушни, магнетични и изузетно позитивни, они су стални знак Зодијака. Препоручује се да се држе подаље од светлих нијанси беле, розе, плаве и пастелних боја, јер би то могло затамнити њихову иначе електричну личност.

 

Девица

Меркур влада овим земљаним знаком. Они су практични и укорењени у физичком свету. Избирљиви и перфекционисти, воле да све помно планирају. Боје земље попут различитих нијанси смеђе и зелене врло добро иду уз овај знак. Девице би требало да да избегавају светле нијансе попут наранџасте, јер их то избацује из равнотеже.

 

Вага

Када би постојао придев који би описао Вагу, био би „добро избалансиран“. Њима управља планета Венера. Они воле све шик и отмено, а чак се и њихова срећна палета боја састоји од добро избалансираних нијанси. Несрећна боја за хороскопски знак је свака нијанса флуоресцентне или неонске боје, јер онемогућавају њихов унутрашњи мир и чине да се осећају неуравнотежено и ван контроле.

 

Шкорпија

Под управом планете уништења, Плутона, овај водени знак је најинтензивнији од свих сунчевих знакова и познат је по својој емоционалној дубини, интуицији и духовној склоности. Овај знак је страствен и мистериозан и добро се повезује са тамним бојама попут црне и љубичасте. Свако присуство светлих боја, попут светло плаве, беле или пастелних, не одговара њиховој сржи.

 

Стрелац

Последњи ватрени знак зодијака, Стрелац, под владавином је планете путовања и авантуре, Јупитера. Овај променљиви знак воли да иде на разна места, и буквално и фигуративно, па се његова личност добро слаже са јарким плавим и жутим бојама. Требало би да се држе подаље од сивих боја са тамно смеђим, зеленим и црним тоновима.

 

Јарац

Под владавином планете Сатурн, Јарац је последњи земљани знак. Црна, сива или каки боја се сматра срећном за Јарца. Са друге стране, саветује им се да се држе подаље од жутих, неонских и љубичастих боја.

 

Водолија

Овај напредни знак под владавином Урана је ваздушни знак. Они увек воле да размишљају и гледају ширу слику. Овом знаку најбоље леже мешавине сребрне и других хладних тонова. Свакако би требало да избегавају топле тонове жуте, наранџасте и златне. Они ометају њихово интелигентно размишљање и доносе негативне мисли.

 

Рибе

Мирољубив и медитативан, последњи знак Зодијака је водени знак. Сањиви и мирни, требало би да се одлуче за румено ружичасте и меке нијансе лаванде. Морнарска или тамноплава није срећна за енергију Риба, јер игра са њиховим миром.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas