Oglas
· · Komentari: 0

NEKE BOJE SE SMATRAJU BAKSUZNIM ZA HOROSKOPSKE ZNAKE! Otkrijte koju ne bi trebalo nikako da nosite AKO VERUJETE U ASTROLOGIJU

Određene srećne ili moćne boje povezane sa svakim horoskopskim znakom takođe imaju isceljujuću i pozitivnu energiju.

1699782118_shutterstock_2262834009.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svi pokušavamo da dodamo malo sreće svojim poduhvatima. Srećne čarape na ispitu, omiljena suknja na razgovoru posao, na sastanak nikada bez srećne ogrlice… Pa, zašto onda ne bismo dodali i malo srećnih boja?

Određene srećne ili moćne boje povezane sa svakim horoskopskim znakom takođe imaju isceljujuću i pozitivnu energiju. Slično tome, neke boje se smatraju nesrećnim za određeni horoskopski znak. Te boje bi trebalo da izbegavate kako bi izbacili negativnost iz života i prizvali dobre vibracije.

 

Ovan

Prvi horoskopski znak je znak Ovna na koji utiče element vatre. Vladajuća planeta Ovna je Mars. Dakle, crvena je vaša srećna boja. Sa druge strane, ovaj ambiciozni znak treba da izbegava crnu boju, jer je to boja Saturna i ne sluti dobro senzibilitetu slobodnomislećeg Ovna.

 

Bik

Poznato je da je zemljani znak Bika postojan, utemeljen i da njime vlada planeta ljubavi i novca, Venera. Dakle, meke nijanse bele i ružičaste dobre su za njihov temperament. Međutim, preporučljivo je da izbegavaju crvenu boju, jer se kaže da ona ističe njihovu inherentnu tvrdoglavost u prvi plan. Takođe, trebalo bi da izbegavaju tamnu nijansu boje patlidžana.

 

Blizanci

Vazdušni znak Blizanaca je jedan od najradoznalijih, najzanimljivijih, ljubaznih i društvenih znakova Zodijaka. Blizanci su poznati kao znak dvojne prirode. Ne bi trebalo da se oslanjaju na tople boje narandžaste, tamno žute i crvene, jer remete njihovu kreativnu energiju i razigravaju inherentne negativne kvalitete kao što su zbunjenost i nemir.

 

Rak

Vodeni znak Rak, kojim vlada Mesec, je najosetljiviji horoskopski znak. Nežni i okrenuti ka unutra, obično su mirni, ali često mogu postati žrtve preteranog razmišljanja i anksioznosti. Ovaj kardinalni znak bi trebalo da izbegava crnu i tamnocrvenu da bi se negativnost odvojila.

 

Lav

Lava predstavlja Sunce. Srdačni, velikodušni, magnetični i izuzetno pozitivni, oni su stalni znak Zodijaka. Preporučuje se da se drže podalje od svetlih nijansi bele, roze, plave i pastelnih boja, jer bi to moglo zatamniti njihovu inače električnu ličnost.

 

Devica

Merkur vlada ovim zemljanim znakom. Oni su praktični i ukorenjeni u fizičkom svetu. Izbirljivi i perfekcionisti, vole da sve pomno planiraju. Boje zemlje poput različitih nijansi smeđe i zelene vrlo dobro idu uz ovaj znak. Device bi trebalo da da izbegavaju svetle nijanse poput narandžaste, jer ih to izbacuje iz ravnoteže.

 

Vaga

Kada bi postojao pridev koji bi opisao Vagu, bio bi „dobro izbalansiran“. NJima upravlja planeta Venera. Oni vole sve šik i otmeno, a čak se i njihova srećna paleta boja sastoji od dobro izbalansiranih nijansi. Nesrećna boja za horoskopski znak je svaka nijansa fluorescentne ili neonske boje, jer onemogućavaju njihov unutrašnji mir i čine da se osećaju neuravnoteženo i van kontrole.

 

Škorpija

Pod upravom planete uništenja, Plutona, ovaj vodeni znak je najintenzivniji od svih sunčevih znakova i poznat je po svojoj emocionalnoj dubini, intuiciji i duhovnoj sklonosti. Ovaj znak je strastven i misteriozan i dobro se povezuje sa tamnim bojama poput crne i ljubičaste. Svako prisustvo svetlih boja, poput svetlo plave, bele ili pastelnih, ne odgovara njihovoj srži.

 

Strelac

Poslednji vatreni znak zodijaka, Strelac, pod vladavinom je planete putovanja i avanture, Jupitera. Ovaj promenljivi znak voli da ide na razna mesta, i bukvalno i figurativno, pa se njegova ličnost dobro slaže sa jarkim plavim i žutim bojama. Trebalo bi da se drže podalje od sivih boja sa tamno smeđim, zelenim i crnim tonovima.

 

Jarac

Pod vladavinom planete Saturn, Jarac je poslednji zemljani znak. Crna, siva ili kaki boja se smatra srećnom za Jarca. Sa druge strane, savetuje im se da se drže podalje od žutih, neonskih i ljubičastih boja.

 

Vodolija

Ovaj napredni znak pod vladavinom Urana je vazdušni znak. Oni uvek vole da razmišljaju i gledaju širu sliku. Ovom znaku najbolje leže mešavine srebrne i drugih hladnih tonova. Svakako bi trebalo da izbegavaju tople tonove žute, narandžaste i zlatne. Oni ometaju njihovo inteligentno razmišljanje i donose negativne misli.

 

Ribe

Miroljubiv i meditativan, poslednji znak Zodijaka je vodeni znak. Sanjivi i mirni, trebalo bi da se odluče za rumeno ružičaste i meke nijanse lavande. Mornarska ili tamnoplava nije srećna za energiju Riba, jer igra sa njihovim mirom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas