Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Неочекиван НОВАЦ, море СТРАСТИ И АВАНТУРА: 5 хороскопских знакова који ће процветати током владавине Лава (од 23. јула)

Према прогнози астролога, припадници ових знакова Зодијака могли би да доживе велике промене током сезона Лава, у другој половини јула и првој половини августа

1689859291_shutterstock_1465204775.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Владавина Лава је време страсти, романтике, креативности и самоизражавања, а почиње у самом врхунцу лета – када смо обично и најзадовољнији због свих тих сунчаних сати и лепог времена.

Иако су врућине све неподношљивије из године у годину, сезона Лава увек нам отвара врата носталгије и подсећа нас на прошлост, детињство, успомене, драгоцене тренутке које време не може да обрише.

Међутим, дани којима влада Лав су и дани напредовања и развоја, а астролози кажу да је предстојећи период у ком је Сунце у пољу Лава посебно срећан за следеће хороскопске знакове.

Рак

Ваше самопоштовање обухвата налет исцељујуће енергије током сезоне Лава!
Док сунце обасјава вашу другу кућу, која се односи на новац, личну имовину и самоуважавање, осећаћете се принуђенима да испуните свој живот стабилношћу, обиљем и садовољношћу за којима сте чезнули.

Међутим, како се Венера ретроградно креће кроз Лава, ви такође оживљавате делове себе који су били сведено на нешто површно. Време је да се поново повежете с оним што вам храни душу и чини да се осећате као код куће!
Такође, ваша каријера ће добити на снази, ваша репутација ће јачати, а спремите се вас преплави обожавање на сваком кораку.

Лав

Припадници овог знака спадају у оне који највише процветају у својој сезони, зар не?
Ове године, Лав ће се осећати другачије током своје владавине јер Венера иде ретроградно кроз његову прву кућу, ону која се тиче личног идентитета. То ће вас навести да добро размислите о особи која сте некада били.

Шта вас је у прошлости ометало? Шта вам није допуштало да се изразите како сте желели? Шта је довело до тога да постанете нешто што, заправо, нисте суштински ви?

Доћи ћете до сржи тога ко сте у ствари, а не ко вам је речено да будете!
Док се Сунце у Лаву изједначава са Јупитером и Ураном у Бику, налазите се у периоду бурних промена када је реч о каријери, као и о слици коју други имају о вама. Ви се мењате – и ваши професионални циљеви се неизбежно трансформишу у том процесу.

Девица

Сезона Лава за Девице је период магичних контрадикторности!

Док Сунце одмара у вашој 12. кући, усмереној на спиритуалност и подсвесно, можда ћете се оећати мање заинтересовано за учешће у спољном свету. Бићете у свом кутку, окренути се себи то ће вам бити сасвим у реду.

Сада је одличан тренутак за вашу саморефлексију, посебно када се Венера ретроградно креће кроз ваше невидљиво 12. поље.

Сигурно ће се десити нека неочекивана открића, посебно када се Лав укршта с Јупитером и Ураном у Бику. Дозволите себи да се упустите у авантуре које вас извлаче из зоне удобности и показују вам нови пут ка самоиспуњењу.

Стрелац

Припадници овог знака Зодијака увек су расположени за авантуру, а владавина Лава одвешће их на нека прелепа места и до нових изазова.

Док Сунце сипа ватру у вашу девету кућу, која се тиче образовања и развоја, пред вама су нова искуства.
Међутим, неће вам бити лако да се отворите за њих јер ћете бити осетљивији него иначе, а то је једино што вас омета када желите да одете даље и пробате нешто ново.

Бићете усмерени на креативно изражавање и уметнички развој, а ако сте у недоумици шта чинити, упамтите – ако будете довољно спремни, пред вама је најбоља забава у животу! Уживајте у сваком тренутку и не плашите се без потребе.

Водолија

Ваши односи добијају значајан преокрет током владавине Лава, драге Водолије.

Док Венера у Лаву иде ретроградно кроз вашу седму кућу, која се односи на партнерство, можда ћете открити да се бивши љубавници, пријатељи и пословни партнери поново појављују у вашем животу.

Можда постоје нерешени конфликти којима је потребна ваша пажња, јер ће вас проналажете решења и коначни завршетак научити много о вама самима.

Велики избор инспирације биће вам породица, чак и ако дође до трвења јер ће вас свака ситуација подсетити ко сте, одакле долазите и колико далеко треба да идете.


Припремите се за неочекиване промене које ће се десити у вашем личном животу јер сте можда спремни да рашчистите простор за односе који ће вас натерати да искочите из своје зоне удобности!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas