Oglas
· · Komentari: 0

Neočekivan NOVAC, more STRASTI I AVANTURA: 5 horoskopskih znakova koji će procvetati tokom vladavine Lava (od 23. jula)

Prema prognozi astrologa, pripadnici ovih znakova Zodijaka mogli bi da dožive velike promene tokom sezona Lava, u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta

1689859291_shutterstock_1465204775.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Vladavina Lava je vreme strasti, romantike, kreativnosti i samoizražavanja, a počinje u samom vrhuncu leta – kada smo obično i najzadovoljniji zbog svih tih sunčanih sati i lepog vremena.

Iako su vrućine sve nepodnošljivije iz godine u godinu, sezona Lava uvek nam otvara vrata nostalgije i podseća nas na prošlost, detinjstvo, uspomene, dragocene trenutke koje vreme ne može da obriše.

Međutim, dani kojima vlada Lav su i dani napredovanja i razvoja, a astrolozi kažu da je predstojeći period u kom je Sunce u polju Lava posebno srećan za sledeće horoskopske znakove.

Rak

Vaše samopoštovanje obuhvata nalet isceljujuće energije tokom sezone Lava!
Dok sunce obasjava vašu drugu kuću, koja se odnosi na novac, ličnu imovinu i samouvažavanje, osećaćete se prinuđenima da ispunite svoj život stabilnošću, obiljem i sadovoljnošću za kojima ste čeznuli.

Međutim, kako se Venera retrogradno kreće kroz Lava, vi takođe oživljavate delove sebe koji su bili svedeno na nešto površno. Vreme je da se ponovo povežete s onim što vam hrani dušu i čini da se osećate kao kod kuće!
Takođe, vaša karijera će dobiti na snazi, vaša reputacija će jačati, a spremite se vas preplavi obožavanje na svakom koraku.

Lav

Pripadnici ovog znaka spadaju u one koji najviše procvetaju u svojoj sezoni, zar ne?
Ove godine, Lav će se osećati drugačije tokom svoje vladavine jer Venera ide retrogradno kroz njegovu prvu kuću, onu koja se tiče ličnog identiteta. To će vas navesti da dobro razmislite o osobi koja ste nekada bili.

Šta vas je u prošlosti ometalo? Šta vam nije dopuštalo da se izrazite kako ste želeli? Šta je dovelo do toga da postanete nešto što, zapravo, niste suštinski vi?

Doći ćete do srži toga ko ste u stvari, a ne ko vam je rečeno da budete!
Dok se Sunce u Lavu izjednačava sa Jupiterom i Uranom u Biku, nalazite se u periodu burnih promena kada je reč o karijeri, kao i o slici koju drugi imaju o vama. Vi se menjate – i vaši profesionalni ciljevi se neizbežno transformišu u tom procesu.

Devica

Sezona Lava za Device je period magičnih kontradiktornosti!

Dok Sunce odmara u vašoj 12. kući, usmerenoj na spiritualnost i podsvesno, možda ćete se oećati manje zainteresovano za učešće u spoljnom svetu. Bićete u svom kutku, okrenuti se sebi to će vam biti sasvim u redu.

Sada je odličan trenutak za vašu samorefleksiju, posebno kada se Venera retrogradno kreće kroz vaše nevidljivo 12. polje.

Sigurno će se desiti neka neočekivana otkrića, posebno kada se Lav ukršta s Jupiterom i Uranom u Biku. Dozvolite sebi da se upustite u avanture koje vas izvlače iz zone udobnosti i pokazuju vam novi put ka samoispunjenju.

Strelac

Pripadnici ovog znaka Zodijaka uvek su raspoloženi za avanturu, a vladavina Lava odvešće ih na neka prelepa mesta i do novih izazova.

Dok Sunce sipa vatru u vašu devetu kuću, koja se tiče obrazovanja i razvoja, pred vama su nova iskustva.
Međutim, neće vam biti lako da se otvorite za njih jer ćete biti osetljiviji nego inače, a to je jedino što vas ometa kada želite da odete dalje i probate nešto novo.

Bićete usmereni na kreativno izražavanje i umetnički razvoj, a ako ste u nedoumici šta činiti, upamtite – ako budete dovoljno spremni, pred vama je najbolja zabava u životu! Uživajte u svakom trenutku i ne plašite se bez potrebe.

Vodolija

Vaši odnosi dobijaju značajan preokret tokom vladavine Lava, drage Vodolije.

Dok Venera u Lavu ide retrogradno kroz vašu sedmu kuću, koja se odnosi na partnerstvo, možda ćete otkriti da se bivši ljubavnici, prijatelji i poslovni partneri ponovo pojavljuju u vašem životu.

Možda postoje nerešeni konflikti kojima je potrebna vaša pažnja, jer će vas pronalažete rešenja i konačni završetak naučiti mnogo o vama samima.

Veliki izbor inspiracije biće vam porodica, čak i ako dođe do trvenja jer će vas svaka situacija podsetiti ko ste, odakle dolazite i koliko daleko treba da idete.


Pripremite se za neočekivane promene koje će se desiti u vašem ličnom životu jer ste možda spremni da raščistite prostor za odnose koji će vas naterati da iskočite iz svoje zone udobnosti!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas