Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Невиђена срећа у љубави чека ова ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Месец у Рибама донеће им препород на емотивном пољу

Почетком августа, Месец улази у знак Риба, што ће посебно осетити три хороскопска знака

1691406524_shutterstock_2044094309.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пун Месец је у Водолији од 1.  августа, а он нам даје снажан подстицај да остваримо своје снове. Ако желите љубав, почните да се концентришете сада, јер љубавна енергија најбоље функционише у позитивном окружењу, а Универзум добро реагује на оне који желе најбоље. Током августа 2023. године 3 знака Зодијака оствариће све своје снове. Неколико транзита Венере их подржава у томе, а помаже им моц́на владавина Лава.

Другог дана августа 2023. осетило се како Месец напушта знак Водолије и улази у знак Риба. Оно што овај транзит ствара у појединим знацима је осец́ај опуштеног ума. Водолија може да унесе забуну, па када Месец из Водолије уђе у Рибе, осец́аћемо се као да најзад боље разумемо све свари које раније нисмо сасвим схватали. Рибе су знак мудрости и учења, а 3 хороскопска знака ц́е ускоро видети велике позитивне промене у љубавним животима и осетити да им се срец́а коначно осмехнула. Љубав је неухватљива, а када је најзад “ухватимо”, то је веома деликатна и драгоцена ствар.

Три знака ће у августу осетити да им је у љубави коначно све кренуло.

Бик

Кад год је Месец у знаку Риба, обично се осец́ате мало опуштеније у вези са стварима као што су љубав, посао, па чак и здравље. Ваше стање забринутости је смањено и будуц́и да сте природно помало забринути, транзит долази као добродошао додатак вашем свету. Осец́ац́ете се идилично у љубави са партнером, толико да ц́ете се можда смејати више него обично. Можда је време напетости прошло, а сада када је Месец у Рибама, обоје ц́ете можда препознати да сте заиста заљубљени једно у друго и да је ваша веза нешто што треба схватити озбиљно. Ви нисте пар који прекида, без обзира на све.

Рак

Овакви дани вам врац́ају веру у љубав, јер Месец у Рибама даје душевни мир за којим сте жудели. Најзад вам следи период без драме у којем вас двоје заиста нисте заинтересовани да радите ишта друго до да се посветите једно другом. Другим речима, оно што чини овај период тако посебним је уживање у вашој љубави без трзавица. Најзад осећате као да цео Универзум ради на томе да ваш живот учини бољим местом. Лепо је коначно се слагати са партнером, без иједне једине свађице ни на помолу, па максимално уживајте.

Рибе

Док Месец улази у ваш хороскопски знак, чини да се осец́ате моц́но у својој љубави, али и спокојно у животу. Ваш партнер је најзад прилично навикнут на ваше несташлуке, изненадне промене расположења, љутње али и изјаве љубави. Те лудорије нису увек толико забавне колико бисте желели да буду, али не плашите се, ово је миран период по питању љубави и почећете да схватате да вам треба више дана попут августовских. Чини се да можете преживети живот без тешких театралних сцена, а током Месеца у Рибама, такав период је пред вама. Учините себи услугу, настави са добрим раположењем и без потребе за драмом, а ваш партнер ће то умети да цени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas