Oglas
· · Komentari: 0

Neviđena sreća u ljubavi čeka ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Mesec u Ribama doneće im preporod na emotivnom polju

Početkom avgusta, Mesec ulazi u znak Riba, što će posebno osetiti tri horoskopska znaka

1691406524_shutterstock_2044094309.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pun Mesec je u Vodoliji od 1.  avgusta, a on nam daje snažan podsticaj da ostvarimo svoje snove. Ako želite ljubav, počnite da se koncentrišete sada, jer ljubavna energija najbolje funkcioniše u pozitivnom okruženju, a Univerzum dobro reaguje na one koji žele najbolje. Tokom avgusta 2023. godine 3 znaka Zodijaka ostvariće sve svoje snove. Nekoliko tranzita Venere ih podržava u tome, a pomaže im moćna vladavina Lava.

Drugog dana avgusta 2023. osetilo se kako Mesec napušta znak Vodolije i ulazi u znak Riba. Ono što ovaj tranzit stvara u pojedinim znacima je osećaj opuštenog uma. Vodolija može da unese zabunu, pa kada Mesec iz Vodolije uđe u Ribe, osećaćemo se kao da najzad bolje razumemo sve svari koje ranije nismo sasvim shvatali. Ribe su znak mudrosti i učenja, a 3 horoskopska znaka će uskoro videti velike pozitivne promene u ljubavnim životima i osetiti da im se sreća konačno osmehnula. Ljubav je neuhvatljiva, a kada je najzad “uhvatimo”, to je veoma delikatna i dragocena stvar.

Tri znaka će u avgustu osetiti da im je u ljubavi konačno sve krenulo.

Bik

Kad god je Mesec u znaku Riba, obično se osećate malo opuštenije u vezi sa stvarima kao što su ljubav, posao, pa čak i zdravlje. Vaše stanje zabrinutosti je smanjeno i budući da ste prirodno pomalo zabrinuti, tranzit dolazi kao dobrodošao dodatak vašem svetu. Osećaćete se idilično u ljubavi sa partnerom, toliko da ćete se možda smejati više nego obično. Možda je vreme napetosti prošlo, a sada kada je Mesec u Ribama, oboje ćete možda prepoznati da ste zaista zaljubljeni jedno u drugo i da je vaša veza nešto što treba shvatiti ozbiljno. Vi niste par koji prekida, bez obzira na sve.

Rak

Ovakvi dani vam vraćaju veru u ljubav, jer Mesec u Ribama daje duševni mir za kojim ste žudeli. Najzad vam sledi period bez drame u kojem vas dvoje zaista niste zainteresovani da radite išta drugo do da se posvetite jedno drugom. Drugim rečima, ono što čini ovaj period tako posebnim je uživanje u vašoj ljubavi bez trzavica. Najzad osećate kao da ceo Univerzum radi na tome da vaš život učini boljim mestom. Lepo je konačno se slagati sa partnerom, bez ijedne jedine svađice ni na pomolu, pa maksimalno uživajte.

Ribe

Dok Mesec ulazi u vaš horoskopski znak, čini da se osećate moćno u svojoj ljubavi, ali i spokojno u životu. Vaš partner je najzad prilično naviknut na vaše nestašluke, iznenadne promene raspoloženja, ljutnje ali i izjave ljubavi. Te ludorije nisu uvek toliko zabavne koliko biste želeli da budu, ali ne plašite se, ovo je miran period po pitanju ljubavi i počećete da shvatate da vam treba više dana poput avgustovskih. Čini se da možete preživeti život bez teških teatralnih scena, a tokom Meseca u Ribama, takav period je pred vama. Učinite sebi uslugu, nastavi sa dobrim rapoloženjem i bez potrebe za dramom, a vaš partner će to umeti da ceni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas