Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њих ће ретроградни Меркур заобићи у широком луку: Три хороскопска знака на које ће ова астролошка појава позитивно утицати

Погледајте да ли сте међу овим срећницима

1694178536_shutterstock_752432797--3-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ове године Меркур ће трећи пут кренути ретроградно од 23. августа и трајаће до 15. септембра. Његов ретроградни ход погодиће већину хороскопских знакова, међутим ова три знака неће морати да се хватају за главу јер ће Меркурова кретња имати позитиван утицај на њих.

Бик

Ваша глад за напретком додатно ће порасти током ретроградног Меркура од 23. августа до 15. септембра ове године. Потрага за новим послом ићи ће изузетно лако, као и остали подухвати. Остали хороскопски знаци којима сте окружени често ће заборављати договоре, па ће тај терет пасти на вас. Поведите рачуна како бисте имали све црно на бело. У љубави ћете увидети пређашње грешке, али и начин да то исправите. Партнера одушевите кратким путовањем. Слободни Бикови уживаће у слободи и пажњи са свих страна.

Лав

Чак ни ретроградни Меркур не може пореметити доминантну природу Лава. Осетићете појачану снагу и мотивацију усмерену ка завршавању започетих послова. Комуникација ће вам ићи од руке са мање енергичним људима, јер ћете их управо ви и покренути.  Очекују вас потенцијалне промене на послу, али не брините. Ви се одлично прилагођавате  променама. У љубави будите обазриви код избора особе којој пружате пажњу како касније не бисте зажалили.

Рибе

У периоду ретроградног Меркура више се фокусирајте на стварање, идеје, писање, поготово ако радите посао у том домену. Они који се баве саветовањем и консултацијама искусиће напредак. Људи ће уважити ваш труд. Могуће су конструктивне, али и злонамерне критике, међутим немојте дозоволити да оне утичу на вашу срећу. Своју приватност сачувајте за себе и држите се даље од оговарања, пише цитy магазине.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas