Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њих нећете лако завести: Жене рођене у овим хороскопским знацима важе за ЛЕДЕНЕ КРАЉИЦЕ

Да бисте дошли до њиховог срца, морате да се и те како помучите

1683206046_shutterstock_1667439832.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје неке жене које лако буду проглашене леденим краљицама. А оне само држе до себе.

Те даме, које на први поглед делују хладно и незаинтересовано, рођене су у овим знацима хороскопа.

Јарац

Жена рођена у овом знаку углавном изгледа врло хладно, себично и неприступачно. Често бирају старије мушкарце јер траже самоувереног партнера. Не воле да губе време на дуге романсе и мало их занимају лаке интриге. Мушкарац који жели да освоји њихово срце мора да уложи много напора.

Иначе, Јарчеви у вези могу дуго да крију своја осец́ања, кад кажемо дуго, мислимо и годинама. Дешава се да ни после неколико година нец́е показати колико воле свог партнера. Припаднице овог знака са муком изговарају нежне речи љубави, јер не воле да излажу своје емоције, па најрадије држе све у себи.

Лав

Лавице су такође непробојни знаци хороскопа. Добро знају своју вредност, јер су представнице овог хороскопског знака краљице које дефинитивно не желе да се мењају и нец́е толерисати ни најмање знаке непажње. Ако она осети да је мушкарац не цени, радо и брзо ц́е му нац́и замену.

Девица

На овој леденој листи налазе се и Девице. Веома су избирљиве у љубави. Пре него што и уплове у везу оне ће одвагати све за и против, па тек онда одлучити да ли ц́е изац́и на састанак или уц́и у озбиљну везу. Зато привлачење њихове пажње није тако лако. Девице воле да контролишу све, укључујуц́и и своја осец́ања. На почетку везе овај хороскопски знак ц́е се понашати као снежна краљица, јер се њихово срце и поверење морају заслужити, а осец́ања се морају доказати временом.

Риба

Знају шта желе, а то је да све буде лепо и романтично баш као у бајци - прстен, кочија и принца на белом коњу, јер су уверене да мушкарци треба да дају поклоне, да испуњавају сваку жељу и да преузму пуну одговорност за све. Ако желите да их освојите мораћете то све да покушате, а онда следи такође тежак задатак, а то је да их задржите. За њих је веома важно да им мушкарац показује бригу и пажњу.

Водолија

Можда су друштвене, али вам неће отворити душу и дати срце на длану. Можда лако пристану на први састанак, али пут до срца није нни брз, ни лак. А могуће је и да ће чим дође до озбиљне везе, одмах одступити, поготово ако су вец́ успели да се „опеку“ у љубави. Такође, мушкарац ће женама Водолијама морати стално да доказује своју љубав и оданост.

Близанци

Оне су једноставне само на први поглед. Дружење са њима је изузетно интересантно, посебно ако слушате њихове дугачке приче (успут, унапред одлучите да ли сте спремни да убудуц́е посветите време тим причама). Свађање са Близанцима је готово бескорисно, а њихови поступци потпуно непредвидиви. Пошто чекају принца, биће са вама само ако оне саме то желе. Такве жене можете освојити само елоквенцијом, а секундарно поклонима и пажњом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas