Oglas
· · Komentari: 0

NJih nećete lako zavesti: Žene rođene u ovim horoskopskim znacima važe za LEDENE KRALJICE

Da biste došli do njihovog srca, morate da se i te kako pomučite

1683206046_shutterstock_1667439832.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Postoje neke žene koje lako budu proglašene ledenim kraljicama. A one samo drže do sebe.

Te dame, koje na prvi pogled deluju hladno i nezainteresovano, rođene su u ovim znacima horoskopa.

Jarac

Žena rođena u ovom znaku uglavnom izgleda vrlo hladno, sebično i nepristupačno. Često biraju starije muškarce jer traže samouverenog partnera. Ne vole da gube vreme na duge romanse i malo ih zanimaju lake intrige. Muškarac koji želi da osvoji njihovo srce mora da uloži mnogo napora.

Inače, Jarčevi u vezi mogu dugo da kriju svoja osećanja, kad kažemo dugo, mislimo i godinama. Dešava se da ni posle nekoliko godina neće pokazati koliko vole svog partnera. Pripadnice ovog znaka sa mukom izgovaraju nežne reči ljubavi, jer ne vole da izlažu svoje emocije, pa najradije drže sve u sebi.

Lav

Lavice su takođe neprobojni znaci horoskopa. Dobro znaju svoju vrednost, jer su predstavnice ovog horoskopskog znaka kraljice koje definitivno ne žele da se menjaju i neće tolerisati ni najmanje znake nepažnje. Ako ona oseti da je muškarac ne ceni, rado i brzo će mu naći zamenu.

Devica

Na ovoj ledenoj listi nalaze se i Device. Veoma su izbirljive u ljubavi. Pre nego što i uplove u vezu one će odvagati sve za i protiv, pa tek onda odlučiti da li će izaći na sastanak ili ući u ozbiljnu vezu. Zato privlačenje njihove pažnje nije tako lako. Device vole da kontrolišu sve, uključujući i svoja osećanja. Na početku veze ovaj horoskopski znak će se ponašati kao snežna kraljica, jer se njihovo srce i poverenje moraju zaslužiti, a osećanja se moraju dokazati vremenom.

Riba

Znaju šta žele, a to je da sve bude lepo i romantično baš kao u bajci - prsten, kočija i princa na belom konju, jer su uverene da muškarci treba da daju poklone, da ispunjavaju svaku želju i da preuzmu punu odgovornost za sve. Ako želite da ih osvojite moraćete to sve da pokušate, a onda sledi takođe težak zadatak, a to je da ih zadržite. Za njih je veoma važno da im muškarac pokazuje brigu i pažnju.

Vodolija

Možda su društvene, ali vam neće otvoriti dušu i dati srce na dlanu. Možda lako pristanu na prvi sastanak, ali put do srca nije nni brz, ni lak. A moguće je i da će čim dođe do ozbiljne veze, odmah odstupiti, pogotovo ako su već uspeli da se „opeku“ u ljubavi. Takođe, muškarac će ženama Vodolijama morati stalno da dokazuje svoju ljubav i odanost.

Blizanci

One su jednostavne samo na prvi pogled. Druženje sa njima je izuzetno interesantno, posebno ako slušate njihove dugačke priče (usput, unapred odlučite da li ste spremni da ubuduće posvetite vreme tim pričama). Svađanje sa Blizancima je gotovo beskorisno, a njihovi postupci potpuno nepredvidivi. Pošto čekaju princa, biće sa vama samo ako one same to žele. Takve žene možete osvojiti samo elokvencijom, a sekundarno poklonima i pažnjom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas