Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВЧАНИ ХОРОСКОП ОД 25. ЈАНУАРА ДО 15. ФЕБРУАРА: БИк решава финансијска питања, Стрелчеви, пазите коме верујете

Хороскоп од 25. јануара до 15. фебруара предвиђа новчани успех хороскопским знацима, али и указује ко треба да поведе рачуна о трошењу

1706175933_shutterstock_2244260453.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера је ушла повољан знак Јарца, па ће многи људи имати физичку и моралну снагу да крену напред. У суботу ће Уран напустити свој ретроградни положај.

Ован

Током овог повољног периода, Ован може да посвети време куповини како би повратио снагу и добро расположење. Али боље је унапред да издвојите износ који треба да потрошите, како не бисте оставили превише новца у продавници. Ако будете опрезни, моћи ћете да се заштитите од финансијских губитака, ефикасно решавајући све проблеме на послу. Крајем недеље могући су хонорарни послови и неочекивана новчана примања.

Бик

Онај који дефинитивно може побољшати финансијску страну живота је Бик. Врло је вероватно да ћете ове недеље успети да ре[и многа финансијска питања у своју корист.Такође ће вам постати лакше да пронађете добре послове и пројекте. Можете веровати својој интуицији у финансијским стварима да бисте унапред осетили који посао ће донети новац, а који губитке.

Близанци

Неким Близанцима ће сусрет са важном особом помоћи да промене финансијску ситуацију на боље. Такав састанак се може десити у било ком тренутку. Међутим, не бисте требали посебно тражити тако користан контакт. Мора особа сама да вам се обрати. Генерално, период је веома повољан за посао и каријеру, а новац можете потрошити на куповину за дом, хобије или будуће одморе.

Рак

Врло је вероватно да ће Ракови део свог новца потрошити на помоћ својим најмилијима. Таква потрошња је нарочито вероватна средином недеље.Не би требало да разговарате о својим финансијским пословима са странцима, чак и ако рачунате на практичне савете. Астролози саветују да сами тражите одговоре на питања.

Лав

Лавови ће бити мало подложнији утицају енергетских вампира, па је боље да не комуницирате са токсичним људима  Брзо ћете се психички опоравити и кренути пуном паром. Очекујте прилив новца. Главна ствар је да не покварите оно што је већ постигнуто.

Девица

Девице ће морати да посвете много времена породичним односима. У послу је боље да се водите разумом него емоцијама. Сада је боље не губити време на авантуре. Важно је вредно радити, а онда ће вас универзум наградити.

Вага

Енергија Ваге ће се значајно повећати. Успећете да савладате нервозу и да пронађете равнотежу. Венера вам доноси доста мотивације и новчане стабилности.

Шкорпија

Многим Шкорпијама биће много лакше да решавају пословне и финансијске проблеме. Понекад морате да се одморите од журбе и фокусирате на романтику. Ових дана доста ћете трошити, али имаћете и новчане добитке.

Стрелац

Стрелчевима се препоручује да улажу новац у свој развој, да стичу нова знања, упишу курсеве и усавршавају своје вештине. Ако посао захтева неке алате и материјале, можете да их купите јер је то добра инвестиција за вас, поручују са сајта Атма. Водите рачуна коме верујете јер можете имати проблеме уколико се ослоните на погрешну особу.

Јарац

Јарчеви би могли имати користи од гледања на финансијске проблеме из другог угла ове недеље. Тамо где напоран рад и упорност не могу да помогну, можете користити интелигенцију и креативност.

Водолија

Водолија, према положају звезда треба да се бавите куповином и финансијама у овом периоду. Зарада ће се повећати, али овде је главна ствар да се не заносите и не губите додир са стварношћу. Савети блиских особа повећаће вам приходе и створити  богатство.

Риба

Током овог периода, Рибе могу да учествују на добротворним догађајима. Пројекти који доносе највише новца укључиваће више рада и сувопарност. Ове недеље вас очекује успех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas