Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Очекује нас ПУН МЕСЕЦ 8. новембра: Доноси нам непредвиђене и шокантне ствари, а једном знаку велике животне промене

Изазова ће бити на претек, а на нама је како ћемо одреаговати!

1667634725_profimedia-0336312624.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ово помрачење се дешава Бику у конукцији са Ураном и опозицији са Сунцем, Меркуром и Венером у Шкорпији. Свакако сви нека повуку ручну, сви нека буду опрезни у сваком сегменту живота, а посебно у саобраћају и комуникацији. Зашто да повучемо ручну? Зато што ће се дешавати непредвиђене и шокантне ствари у тренуцима и на местима на које у лудој машти не би помислили. Са друге стране ту је и госодин Сатурн тако да ће се до краја године осећати пипци овог последњег већег астрошлоког дешавања у овој години. Изазова ће бити на претек, а на нама је како ћемо одреаговати!

Како ће се помрачење и пун Месец одразити на знакове хороскопа:

Ован

Вама се дешавају турбулентне промене у пољу посла. Биће феноменалних понуда, али и оних примамљивих који доносе пуно новца! Сваку одлуку донесите тек после 20. у месецу.

Бик

Вама помрачење месеца доноси велике животне промене. Могу бити болне…свађу у кући као и свађе са партнером. Шта год да се дешава или деси без радикалних одлука у овом месецу!!!

Прочитајте још: РЕТРОГРАДНИ МАРС доноси много ТУРБУЛЕНЦИЈА: Једном знаку се НЕПРИЈАТЕЉ прикрада са леђа, а ево које очекује ВЕЛИКИ финансијски губитак

Близанци

Вама ће се дешавати позитивне промене. Све што се закотрљало у прошлом периоду сада добија убрзање. Све бриге које су вас мучиле сада се завршавају!

Рак

Вама се саветује пошто ћете бити екстремно емотивни да не улазите нагло у брак или емотивни однос, да не купујуте заједничку некретнину и да не остајете у другом стању. Од следећег месеца ствари се драстично мењају на боље.

Лав

Ако имате дубоке личне недоумице, а не можете сами да их решите поражите стручну помоћ. Озбиљно поведите рачуна о здрављу.

Девица

Леп и успешам период је пред вама! Уживајте и мало искључите рацио и пустите да вас води интуиција! Срећно!

Вага

Успешан период у пољу новца и зараде. Ипак без промене посла у овом месецу. Лепи тренуци са емотивним партнером.

Шкорпија

Свака Шкорпија нека очекује емотивну промену. Биће боли и суза, беса и освете. Ви знате да играте ту игрицу. И после овог бродолома бићете још јачи!

Прочитајте још: Најбољи ПАРОВИ зодијака: Погледајте који знаци су према ХОРОСКОПУ створени једно за друго

Стрелац

Вама доноси леп и опуштајући период. Биће мало стреса, али ваш оптимизам ће победити. Уживајте у љубави са собом и својим партнером!

Јарац

Ви ћете се можда по први пут дистанцирати од посла и дозволити да већи део времена посветите љубави, породици, пријатељима.

Водолија

Вама ће бити активирано поље породице. Поједини могу имати озбиљан сукоб са родитељима, али и са браћом сестрама. Све ће бити тензично и јако, па вам се преопручује да што више одмарате или ако можете медитирате.

Рибе

Ви имате ветар у леђа од Јупитера. Само наставите својим путем, не окрећите се и дословно све што сте замислили можете да остварите!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas