Oglas
· · Komentari: 0

Očekuje nas PUN MESEC 8. novembra: Donosi nam nepredviđene i šokantne stvari, a jednom znaku velike životne promene

Izazova će biti na pretek, a na nama je kako ćemo odreagovati!

1667634725_profimedia-0336312624.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovo pomračenje se dešava Biku u konukciji sa Uranom i opoziciji sa Suncem, Merkurom i Venerom u Škorpiji. Svakako svi neka povuku ručnu, svi neka budu oprezni u svakom segmentu života, a posebno u saobraćaju i komunikaciji. Zašto da povučemo ručnu? Zato što će se dešavati nepredviđene i šokantne stvari u trenucima i na mestima na koje u ludoj mašti ne bi pomislili. Sa druge strane tu je i gosodin Saturn tako da će se do kraja godine osećati pipci ovog poslednjeg većeg astrošlokog dešavanja u ovoj godini. Izazova će biti na pretek, a na nama je kako ćemo odreagovati!

Kako će se pomračenje i pun Mesec odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Vama se dešavaju turbulentne promene u polju posla. Biće fenomenalnih ponuda, ali i onih primamljivih koji donose puno novca! Svaku odluku donesite tek posle 20. u mesecu.

Bik

Vama pomračenje meseca donosi velike životne promene. Mogu biti bolne…svađu u kući kao i svađe sa partnerom. Šta god da se dešava ili desi bez radikalnih odluka u ovom mesecu!!!

Pročitajte još: RETROGRADNI MARS donosi mnogo TURBULENCIJA: Jednom znaku se NEPRIJATELJ prikrada sa leđa, a evo koje očekuje VELIKI finansijski gubitak

Blizanci

Vama će se dešavati pozitivne promene. Sve što se zakotrljalo u prošlom periodu sada dobija ubrzanje. Sve brige koje su vas mučile sada se završavaju!

Rak

Vama se savetuje pošto ćete biti ekstremno emotivni da ne ulazite naglo u brak ili emotivni odnos, da ne kupujute zajedničku nekretninu i da ne ostajete u drugom stanju. Od sledećeg meseca stvari se drastično menjaju na bolje.

Lav

Ako imate duboke lične nedoumice, a ne možete sami da ih rešite poražite stručnu pomoć. Ozbiljno povedite računa o zdravlju.

Devica

Lep i uspešam period je pred vama! Uživajte i malo isključite racio i pustite da vas vodi intuicija! Srećno!

Vaga

Uspešan period u polju novca i zarade. Ipak bez promene posla u ovom mesecu. Lepi trenuci sa emotivnim partnerom.

Škorpija

Svaka Škorpija neka očekuje emotivnu promenu. Biće boli i suza, besa i osvete. Vi znate da igrate tu igricu. I posle ovog brodoloma bićete još jači!

Pročitajte još: Najbolji PAROVI zodijaka: Pogledajte koji znaci su prema HOROSKOPU stvoreni jedno za drugo

Strelac

Vama donosi lep i opuštajući period. Biće malo stresa, ali vaš optimizam će pobediti. Uživajte u ljubavi sa sobom i svojim partnerom!

Jarac

Vi ćete se možda po prvi put distancirati od posla i dozvoliti da veći deo vremena posvetite ljubavi, porodici, prijateljima.

Vodolija

Vama će biti aktivirano polje porodice. Pojedini mogu imati ozbiljan sukob sa roditeljima, ali i sa braćom sestrama. Sve će biti tenzično i jako, pa vam se preopručuje da što više odmarate ili ako možete meditirate.

Ribe

Vi imate vetar u leđa od Jupitera. Samo nastavite svojim putem, ne okrećite se i doslovno sve što ste zamislili možete da ostvarite!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas