Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОДЛИЧАН ДАН ЗА ЗАРАДУ: Астро савет за среду 6. март - Од хобија направите СЈАЈАН ПОСАО

Звезде су вам данас наклоњене на пословном плану, нарочито ако радите преко интернета или се бавите занимањем које подразумева контакте са странцима, примену најновијих технологија, али и банкарством и пословима који подразумевају руковање новцем, берзом.

1709709746_shutterstock_342337859.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ветар у леђа даје вам аспект између Месеца и Плутона, док истовремено аспект између Марса и Урана, може да вам донсесе и промену планова, неочекивцане ситуације и ванредне трошкове. Међутим, Месец је данас ојачан Плутоном, што би требало да искористите када је реч о финансијама или подршци особе на положају, која цени ваше професионалне квалитете.

Подсетићу вас да Месец, једном месечно, прелази преко Плутона, планете моћи и богатства у Водолији, али и да увек прави другачије аспекте са осталим транзитним планетама. Зато не можемо да кажемо да се сваког месеца понавља исти догађај или ситуација, али чињеница је да овај аспект подстицајно делује на пословне активности.

Тако данас Месец (који осим емоција, расположења и важних женских фигура у нашем животу, такође симболизује промет, обрт, трговину), у Јарцу (посао), прави конјункцију (спој) са Плутоном (новац) у Водолији (интернет, контакти са странцима, нове технологије) - аналогија је прилично јасна, тим пре што овај спој планета има подршку Сунца, Меркура и Нептуна из Риба (мултинационалне корпорације), као и Јупитера (просперитет)и Урана (планете будућности) из Бика (новац).

Ако данас не зарадите нешто преко паралелног или хонорарног посла, онда добро размислите који бисте свој хоби могли да претворите у додатни извор прихода.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas