Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оне су краљице СКАНДАЛА: Ови хороскопски знаци увек реагују на прву - СЦЕНЕ су саставни део њиховог живота

Ово су знаци који су рођени да направе проблем

1663921391_Foto-Pixabay-Pexels.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Ови хороскопски знаци нису тактични, не знају да одброје до пет, где год да се појаве праве скандал! Увек реагују на прву лопту а сцене су им саставни део живота.

Прво место деле Лав и Ован! Заједничко им је то што по цену свега морају бити у центру пажње па макар то било и скандал! Разлика је што то раде на различит начин.

Лаву је то урођено- гледај у мене јер сам ја краљица. Има држање , став , појаву. Ако није у центру пажње урадиће било шта само да то промени. Па чак и да пусти Лавовски врисак.

Ован да би био центру пажње користи своју ненормалну енергију као и доминантан наступ било када и било где. Ако није главни скандал изазива одмах! То чак може да буде и физички обрачун чак и када су даме Овнови у питању.

Близанци скандал изазивају комуникацијом. Прваци света су у томе. Да заваде да заведу да увек све буде по њиховом да саговорнику игром речи изазову скандал у глави то им је урођено. Вербална насилна комуникација је њхово главно оружје.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Бикове очекују ПОРОДИЧНЕ несугласице, а Ваге ће морати да се изборе са СТРЕСОМ

Шкорпија је скандал мајстор када је освета у питању. Савршени су емотивни ловци. Гађају у центар и никада не промаше. Нањуше веома лако вашу слабу тачку и ту зарију свој отровни репић. Они своју тактику примењују свуда у љубави у пријатељству али и у пословном свету.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas