· · Коментари: 0

ОНИ НЕМАЈУ СЛУХА ЗА ДРУГЕ! Који хороскопски знаци имају најмање епатије, а који готово да је и немају!

Нељубазни људи знају да буду јако непријатни, јер не узимају у обзир туђа осећања и потребе.

1630498048_horoskop2.JPG

За неке од њих крив је и хороскопски знак у ком су рођени јер се испоставило да ова четири знака немају времена да тактизирају или их је брига из неког другог разлога.

Лав заузима прво место. Он јесте велики каваљер и има лавље срце али његова емпатија је "сурова". Он је вођа чопора и предводник у животу. Када Лаву испричате свој озбиљан животни проблем он ће вас саслушати, даће вам савет и понудиће се да вам помогне али онда следи оно чувено његово: "све је то ок и разумем те али да чујеш ти мој проблем"! То је моменат када сва његова величина пада у воду. Једноставно су такви и што их пре прихаватите биће вам лакше.

Следи Вага, она јесте тас на ваги, јесте огледало других људи, и њу чине тј она се огледа у партнерским и било којим другим односима али она раме за плакање није. Вага је увек превише заузета собом. Њен проблем је увек као кућа и њен динар вреди више од вашег. Емаптија јој није јеча страна. Можда је то тако јер је она увек у неком "пробелму" Увек тражи тај тас на ваги да све буде савршено и обузета својим "мерењем" она нема времена за друге.

Господин Јарац! Краљ хладноће и недоступности. Можа има и мајвише емпатије од горе наведених знакова али његова сурова реалност и бритки и оштар и сувопаран језик вам може више одмоћи него помоћи.

У ствари ако сте спремни за хладну истину и само истину која увек највише боли онада питајте Јарца за савет или му се пожалите.

Поготово је немилосрдан ако је ваша грешка настала услед вашег личног избора. Тада наступа оно његово: сам си бирао тј изабрао! Сноси одговорност за своје поступке. Онда следи здрав и разуман савет како и шта да урадите али са дозом хладноће и ироније. Даће вам душу али ону хладну. Ко разуме Јарца схватиће!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.