· · Коментари: 0

ОНИ СУ НАЈВЕЋЕ СВАЂАЛИЦЕ У ХОРОСКОПУ: Веровали или не, када се ОНА наљути - лети перје!

И када се свађамо, важно је да знамо у ком зодијачком знаку је рођен наш саговорник

1634208769_svadja.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

И начин на који реагујемо током свађе условљен је нашим астролошким предиспозицијама – у ком знаку смо рођени, шта нам је подзнак али и какав је распоред планета у наталној карти.

Погледајте какву свађу можете да очекујете са неким, у зависности од тога у ком знаку је рођена та особа:

Бежите од њих када се наљуте! На првом месту је:

Девица- веровали или не, када се Девица наљути тада лети перје! Девица није знак који лако плане, негде је суздржана, резервисана и одмерава сваку ситуацију.

Оно што је најчудније код ње је то што она неће да палне на велике ствари тада ће чак да покаже смиреност , али када су ситнице у питању тада она губи главу! Када паста за зубе није лепо исцеђена, када ципеле нису на свом месту, када се прљавим рукама дира фрижидер. Да, то су ствари када Девица губи контролу!

Шкорпија- мистична и тајна никада човек не зна шта заиста мисли. Шкорпија никада неће показати свој бес или немоћ јер је то за њу пораз. Она регује тихо , стихијски и тада вас боцне својим отровним репом толико јако да не знате шта вас је снашло. Код ње не постоји одређен моменат или чин када се она наљити.

То је више малих ствари од којих она склапа мозаик и тада спрема освету. Још ако јој интуиција каже да је у праву тада наступа њен отров који не немилосрдан! Наравно, није потребно поменути превару у љубавном или било ком другом односу. То је нешто што се не узима у разматрање јер тада она постаје брутална!

Лав- његов бес је његов крик од којих пуцају бубне опне и ломе се кристалне чаше! Лав је директан, бруталан и код њега нема скривеног или притајеног беса. Његова реакција је нешто што оставља без даха, леди крв у жилама. Када је он бесан можете све да очекујете буквално. Од крика, до ломљљаве па и до физичког обрачуна!

Бик- најсмиренији знак хороскопа. Као онај лик Фердинанд из цртаних филмова који лежи у трави и миреше најдивнији цвет...али када том Бику замашете црвеном марамом испред очију тада се дословно претвара у звер!

Оно што њега јако разљути је дирање огњишта, дома, породице и неправда! Бика не занима туђе али не да своје. Животом брани оно што је његово. Тада се устреми на плен и креће, нема те силе која њега може да заустави!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.